עבור לתוכן

המלצה לGPS בסביבות ה1300 ש"ח

Featured Replies

פורסם

חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי GPSים מומלצים שקיימים בארץ.

אני מחפש המלצות, רצוי על סמך נסיון אישי, לGPS שעדיף שיהיו לו את התכונות הבאות, מהכי חשוב לפחות:

1. ממשק נוח ואינטואיטיבי.

2. תמיכה נוחה בתוכנה - אפשרות לעדכן את התוכנה ע"י חיבור USB לאינטרנט כולל מפות.

3. ניווט קולי בעברית, אם אפשר אז גם רוסית.

4. מסך כמה שיותר גדול וברור עם צבעים חדים.

אני לא מכיר ממש מכשירי ניווט ואת ההבדלים בינהם אז אשמח אם תציינו עוד נקודות ששווה להסתכל עליהן בקניית מכשיר שכזה.

אני מבין שבמחיר שציינתי אפשר למצוא מכשירים טובים, או שצריך לעלות בתקציב?

תודה לעוזרים :)

פורסם

יש מכשירי GPS, שהם בד"כ עולים בסביבות ה 800-900. והם יכולים לשמש רק כשמכשיר ניווט, והם באים עם תוכנה מובנת (I-GO בד"כ)

יש מחשבי כף יד, שבהם יש אנטנת GPS אבל התוכנה לא כלולה (צריך לקנות בנפרד). הייתרון הוא שזה מכשיר שיכול לבצע עוד המון דברים: אופיס, אינטרנט, מיילים, משחקים, סרטים, מוסיקה וכו'.

לי יש את ה ASUS A696 (מחשב כף יד) שעליו התקנו את ה I-GO. הוא אמנם חורג מהתקציב (1600-1800) אבל נותן תמורה מעולה למחיר. תעשה את השיקול שלך!

פורסם
  • מחבר

אני ממש לא צריך את כל הדברים האלה שציינת כגון אופיס אינטרנט סרטים וכו', מיותר לחלוטין מבחינתי.

מסך גדול וברור, ממשק סולידי - זה מה שחשוב לי.

אה, ושיכוון אותי ליעד כמו שצריך... (לא מצחיק, קראתי הרבה ביקורות בזאפ על מכשירי GPS של Mio בעיקר שעושים הרבה טעויות).

פורסם

מה שעושה בעיות ב 99.99% מהמקרים זו התוכנה ולא המכשיר

ככה שאם יש לך מכשיר מדגם X עם תוכנה בגרסת Y ומכשיר מדגם Y עם אותה גרסה, ובגרסה יש שגיאות, השגיאות יהיו בשני המכשירים. הממשק הוא ממשק של התוכנה, וכמו שאמרנו כמעט כל המכשירים מגיעים עם I-GO אז הממשק פחות או יותר אותו הדבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים