עבור לתוכן

מתלבט בקנייה ITouch 2G VS O2

Featured Replies

פורסם

טוב אני מתלבט מה לקנות בין שני הנגנים האלו

איזה נגון יותר איכותי?

האיכות סאונד בו יותר טובה?

וידיאו אני מאמין ב O2 בגלל המסך היוותר גדול ..

ומה דעתכם על כל נגן?

מה אתם הייתם בוחרים O2 או ITOUCH

פורסם

לדעתי האישית הO2 הרבה יותר רציני , איכות סאונד ווידאו הרבה יותר טובה + מסך יותר גדול ,

החסרון היחידי הוא שזמן הסוללה הוא 18 שעות , אבל אני מאמין שזה בגלל המסך הענקי.

אם אתה מעדיף יותר צעצוע , קח איפוד טא'ץ זה כיף זה יפה זה מגניב. חוץ מזה זה כלום.

פורסם

לדעתי האישית הO2 הרבה יותר רציני , איכות סאונד ווידאו הרבה יותר טובה + מסך יותר גדול ,

אם אתה מעדיף יותר צעצוע , קח איפוד טא'ץ זה כיף זה יפה זה מגניב. חוץ מזה זה כלום.

ממש לא.

קניתי לאחרונה אחד של 16 ג'יגה ואני ממש מבסוט מהסאונד.

הכי טוב שתשמע באזניים שלך ואז תחליט...

פורסם

:hizuk:

ממש לא.

קניתי לאחרונה אחד של 16 ג'יגה ואני ממש מבסוט מהסאונד.

הכי טוב שתשמע באזניים שלך ואז תחליט...

שמע, אם תתן לילד בן 8 שאף פעם לא שמע על השם COWON נגן ג'נרי, ותשאל אותו איך הסאונד הוא יגיד לך שהוא מדהים.(ולא, אני ממש לא משווה אותך לילד בן 8)

כנראה שאין לך מספיק נסיון אם אתה מבסוט מהסאונד.

כי הוא לא משהו בכלל, בלשון המעטה.

וכן, אני כן אומר זאת מנסיון, שמעתי בו לא פעם ולא פעמיים, הוא אחד הנגנים הכי גרועים של אפל (מבחינת סאונד)

אם כבר, אז לקנות אייפון.. כי הוא עושה עוד הרבה דברים.. האייפוד טאץ' מיועד להיות נגן, והוא עושה את זה גרוע נקודה.

במיוחד אם אתה לא צריך דפדפן...

פורסם
  • מחבר

ועם אני צריך דפדפן?

ל O2 יש דפדפן?

ל O2 יש סאונד טוב ?

פורסם

:hizuk:

שמע, אם תתן לילד בן 8 שאף פעם לא שמע על השם COWON נגן ג'נרי, ותשאל אותו איך הסאונד הוא יגיד לך שהוא מדהים.(ולא, אני ממש לא משווה אותך לילד בן 8)

כנראה שאין לך מספיק נסיון אם אתה מבסוט מהסאונד.

כי הוא לא משהו בכלל, בלשון המעטה.

וכן, אני כן אומר זאת מנסיון, שמעתי בו לא פעם ולא פעמיים, הוא אחד הנגנים הכי גרועים של אפל (מבחינת סאונד)

אם כבר, אז לקנות אייפון.. כי הוא עושה עוד הרבה דברים.. האייפוד טאץ' מיועד להיות נגן, והוא עושה את זה גרוע נקודה.

במיוחד אם אתה לא צריך דפדפן...

שמע, אם לא היה לי נסיון הייתי אומר שאין לי מספיק נסיון, אבל שמעתי את האיכות של D2 והיה לי X5L, שניהם של COWON, ואני יכול להגיד לך שהבדל גדול בינם לטאץ' - אין. והשמיעה שלי, טפו טפו, טובה מאוד. אם אני מעביר לנגן מוסיקה באיכות גבוהה זה מספיק בשבילי.

פורסם

באיזה אוזניות אתה משתמש?

ועם אני צריך דפדפן? אז קח את הטאץ'

ל O2 יש דפדפן? לא

ל O2 יש סאונד טוב ? כן, מצויין, הרבה יותר מכל אייפוד

אגב, אם אתה כבר קונה טאץ', תשקיע עוד קצת ותקנה אייפון.

לדעתי זה יהיה שווה את זה.

פורסם
  • מחבר

מה המחיר של האייפון?

ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ?

שלא יהיה זיוף

מקום אמין ..

מה עדיף? 2G או 3G?

פורסם

מה המחיר של האייפון?משתנה בין מוכר למוכר

ואיפה אפשר להשיג אותו בארץ? אצל מוכרים פרטיים בעיקר, אבל גם בחנויות שמתעסקות בסלולר..

שלא יהיה זיוף אם אתה מתעסק עם מוכר אמין אז לא יהיה..

מקום אמין ..

מה עדיף? 2G או 3G? תשאל את עצמך... אתה חושב שאתה צריך אינטרנט מהיר יותר שאתה מחוץ למקום עם WIFI? צריך GPS? אם כן, ה 3G עדיף.. אם לא, אני לא מוצא סיבה לקנות אותו.

כנס לפורומים של iphones.co.il, יש להם שם פורום שלם על קנייה ומכירה.

ואני ממש לא מבין מה הקטע של לכתוב כל הודעה מודגשת ובאלכסון... אתה ילד קטן או מה?!

פורסם
  • מחבר

הרגל מפורומים עזוב ..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים