עבור לתוכן

לכל המתלהבים מה SE Xperia X1

Featured Replies

פורסם

אני מסכים עם עומרי לגבי הממשק, באמת, בחיים לא נהנתי ככה מטלפון (היה לי K610).

אבל המערכת של SE קצת מוגבלת, כן, נטשתי את SE לטובת סימביאן, למרות שסימביאן יותר איטי ואין בו את כל הדברים שאהבתי בK610, החיסרון של SE הוא בעיקר "הסירוב" שלהם להתקדם, וכשאני אומר להתקדם אני מתכוון מבחינת ישומים, או מודינג עד שפרצו את CID 49 למי שזוכר, וכאלו דברים.

אני מקווה שSE תצטרף לקוד הפתוח של סימביאן שנוקיה עומדת לשחרר/ שחררה (אני לא מעודכן), מערכת נוחה, עם יכולות של סימביאן, וקצת התקדמות בחומרה.

ודרך אגב, אין על האיכות של SE במוזיקה! (טלפונים ניידים כן?)

פורסם

RATED M (הכינוי שלך ממש מעצבן, אולי תוכל לתת לנו את השם שלך שנוכל לפנות אליך בו?)

תעשה לי טובה, אתה משלם מספיק גם על מכשיר של נוקיה שנותן לך הכל (מצלמה טובה, נגן טוב ומערכת הפעלה טובה)

אז אל תכניס את הצד הזה לפה..

קח לדוגמה C905 שכולל הכל.. החסרון היחיד שלו זה שמ"ה שלו לא פתוחה.

בכלל, לפי מה שאתה אומר, נוקיה היא החברה היחידה שמוכרת טלפונים לא דפוקים..

תחשוב על ווינדוס בלי היכלת להתקין שום תוכנה נורמאלית.

השוואה ממש מטומטמת.

אתה בעצם רומז לכך שהתנור בבית שלך הוא חסר שימוש בגלל שאין לו מ"ה פתוחה?

בדיוק, לא.

מכשיר טלפון סלולארי לא אמור לתת את כל הפונקציות האלה, זה רק פיצ'רים נוספים.

הוא אמור לדעת להתקשר ולשלוח SMSים.

זה שאתה רוצה יותר לא אשמתה של SE.

פורסם

השוואה ממש מטומטמת.

אתה בעצם רומז לכך שהתנור בבית שלך הוא חסר שימוש בגלל שאין לו מ"ה פתוחה?

בדיוק, לא.

מכשיר טלפון סלולארי לא אמור לתת את כל הפונקציות האלה, זה רק פיצ'רים נוספים.

הוא אמור לדעת להתקשר ולשלוח SMSים.

זה שאתה רוצה יותר לא אשמתה של SE.

לעומת הטלפון שלי, התנור לא מתיימר להיות משהו מעבר לתנור.

לטענה השנייה שלך: מכשירים פשוטים, שנועדו לשיחות נטו סטייל 3120 באמת אין שום טעם לS60, אבל אנחנו לא מדברים עליהם, אנחנו מדברים על מכשירים במעל 300$ שמתיימרים לצלם, לנגן וכו', הרי מה הטעם בלקנות C905 אם טלפון צריך לספק רק שיחות וSMSים? אנחנו הרי מדברים על הפיצ'רים הנוספים.

למה אני צריך להתאים את עצמי לטלפון? למה אני צריך להיכנע ולבזבז זמן על קידוד סרטונים/סרטים לMP4 כי הטלפון לא יכול לקרוא שום פורמט נפוץ? למה אני צריך להשתמש בלוח שנה פשוט אם אפשרויות מעטות, אם אני צריך לסנכרן עם OUTLOOK ונוחות עבודה גבוהה?

פורסם

לעומת הטלפון שלי, התנור לא מתיימר להיות משהו מעבר לתנור.

לטענה השנייה שלך: מכשירים פשוטים, שנועדו לשיחות נטו סטייל 3120 באמת אין שום טעם לS60, אבל אנחנו לא מדברים עליהם, אנחנו מדברים על מכשירים במעל 300$ שמתיימרים לצלם, לנגן וכו', הרי מה הטעם בלקנות C905 אם טלפון צריך לספק רק שיחות וSMSים? אנחנו הרי מדברים על הפיצ'רים הנוספים.

למה אני צריך להתאים את עצמי לטלפון? למה אני צריך להיכנע ולבזבז זמן על קידוד סרטונים/סרטים לMP4 כי הטלפון לא יכול לקרוא שום פורמט נפוץ? למה אני צריך להשתמש בלוח שנה פשוט אם אפשרויות מעטות, אם אני צריך לסנכרן עם OUTLOOK ונוחות עבודה גבוהה?

מחזק!

פורסם
אגב, הC905, בדומה לC902, מגיע עם תוכנת WALKMAN3 המהודרת...ככה שאתה יכול להיות רגוע. :jump:

אהמ אהמ, RATED M...

פורסם

למה משתמשי K800 למשל לא יהנו למשל מTRACK ID? (צריבת גרסא של K810 זה לא אפשרות סבירה) בגלל שהם העדיפו מצלמה על פני מוזיקה והם לא שילמו מספיק לסוני אריקסון כדי שיתנו להם גם וגם?

C905 זה מכשיר יקר מדי בשביל רוב השוק, המתחרה מצד נוקיה (N79) שנותן הרבה יותר, בהרבה פחות כסף.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים