עבור לתוכן

לכל המתלהבים מה SE Xperia X1

Featured Replies

פורסם

http://gizmodo.com/5088071/sony-ericsson-xperia-x1-review

The Xperia X1 is kind of a mixed bag. For every good thing the phone does, there seems to be something detracting from it as well.

The 800x400 VGA screen is beautiful, considering all that resolution is tightly packed into a 2.8-inch screen. Videos and images are bright, vibrant and sharp. The fact that it uses resistive touch techonology, however, is not so great.

On the software side, the big sell for the Xperia are its custom panel interfaces. In theory, this is a good idea. But when you're in a panel that isn't built around a today-style screen, and you quickly want to check any missed calls or text messages you may have, this interface becomes a bit of a nuisance.

Overall, the custom software upgrades Sony Ericsson added to WinMo 6.1 are good, but feel tacked on; ths ranges from random 6.1 elements popping up over the custom UI when you get a call or text, text messages and missed calls that go unreported or the frozen screens that occur when you try to transition to another panel/app. It feels like Sony Ericsson chose WinMo by default, not because it's the mobile OS they really wanted.

To be blunt, the Xperia X1 isn't quite up to snuff with the top smartphones in the market from an overall standpoint. Whether you're talking about its $800 price tag, stylus-based resistive touchscreen or 3.2 MP camera, this is a phone that would have fared better amongst early adopters a year or two ago. This is not to say the Xperia X1 is a bad phoneon the contrary, it's a very respectable piece of hardware. It's just not good enough to justify the cost when better, cheaper phones are available.

כמובן שיש לו גם יתרונות (זמן בטרייה מעולה, מצלמה טובה וממשק מולטימדיה טוב), אבל סה"כ לא נראה לי שזה מה שציפו ממנו.

המסקנה העיקרית, Windows Mobile 6.1 זה חרא, לא משנה כמה הפלאפונים שישתמשו בו יהיו משוכללים.

פורסם

לא רוצה להגיד I told you so אבל...צפוי?

קודם כל אני חובב SE. שני המכשירים האחרונים שהיו ברשותי הם הT630 ועכשיו הK800. אבל מאז הK800 והW800 המצויינים, SE פשוט נכנסה בתוך קיר בטון. אף מכשיר שלהם לא מצליח לחדש הרבה. המצלמה פחות או יותר אותה מצלמה (תוסיפו או תורידו מגה פיקסל), הוקמן אותו וקמן עם עיצוב פחות או יותר יפה. אבל בסדר, אם זה לא שבור למה לתקן נכון? הבעיה מתחילה כשהם מחליטים לעבור לפלטפורמה כמו סימביאן או WM והטלפונים שלהם מתחילים לסבול מאיטיות מחרידה, תקיעות, מסכי מגע שצריכים סטיילוס...

ההצלחה של איפון רק מוכיחה כל פעם מחדש שצרכנים לא מחפשים בהכרח את המכשירים הכי חזקים והכי מפוצצי פיצ'רים.. תנו להם מכשיר שאפשר להפעיל מהקופסא בלי לקרוא חוברת הוראות עם מסך נוצץ ומצלמה סבירה וזה כל מה שהם צריכים.. הרי כל המוסיף גורע.

אישית אם הייתי צריך לקנות היום מכשיר הייתי הולך בכלל על NOKIA 3120 CLASSIC...

פורסם

מסכים בהחלט ^^ רוב המכשירים של SE הם על אותו בסיס של W800 שיצאה לפני 3 וחצי שנים, פשוט כל פעם היו מחליפים עיצוב, מוסיפים פיצר לפה פיצר לשם, שינוי בממשק וזה לדעתם מספיק כדי שהמכשיר יתאים ל2008.. בזמן האחרון הם החליפו ל3.2MP גם למכשירים הבסיסיים יותר.

פורסם

למי אכפת... אני לא מאמין שקיים אדם שפוי בעולם שיהיה מוכן לשלם 800$ עבור מכשיר סלולרי.

פורסם
  • מחבר

למי אכפת... אני לא מאמין שקיים אדם שפוי בעולם שיהיה מוכן לשלם 800$ עבור מכשיר סלולרי.

למה נראה לך שהמכשירים האלו נועדו ? אלו בדיוק אותם אנשים שקונים כרטיס מסך ב 4500 שקל פעם או 2500 שקל היום כשיש כרטיסים מעולים גם בפחות מ 1000 שקל. אותם אנשים שמשפצרים את המכוניות שלהם בעשרות אלפי שקלים או קונים מערכות קולנוע ביתי / מגברי אודיו בכמה אלפים טובים.

או במילים אחרות, גם פה יש אנשים שתמיד יקנו את הכי חדש והכי יקר (מה שנקרא שוק ה High End :) ) וזה בסדר, לנו לא איכפת ממכם.

פורסם

זה אחלה פלאפון...

אבל איזה ביזבוז... למה לא יכלו לתת סיביאן או מערכת הפעלה אחרת...

זה מבעס לקבל מכשיר מעולה עם פאק שהרס לך ככה..

בכל מקרה.. ראיתם את הרזולוציה?!

HTC HD בסכנה?

פורסם

יש שם כמה שטויות גמורות..

WM6.1 לא מערכת עד כדי כך גרועה.. אמנם לא כמו ה OS X באייפון, אבל עדיין מצויינת.

המכשיר היחיד בשוק עם מסך מגע שהוא לא RESISTIVE הוא אייפון.

יש כמה מכשירים נהדרים בשוק עם WM כמו ה TOUCH HD.. הבעיה היחידה במכשירים האלה היא שהמסך שלהם לא CAPACITIVE מה שלא כ"כ תענוג לאצבעות, אבל מתרגלים.

אני בטוח שאם אקנה מכשיר בתקציב כזה אקנה את ה X1 בלי להתלבט בכלל (ואני לא הולך לעשות זאת בזמן הקרוב :) )

ותן לי לתת לך לדוגמה את הנגן COWON D2.. יש לו מסך מגע רזיסטיב והוא מגיב מצויין לאצבעות, ואין אודיופיל אחד בלי אחד כזה בכיס (אלה שאוהבים את המוסיקה שלהם מחוץ לבית ;D )

ומשהו בקשר לאחת התגובות> מה שיש אצל SE זה לא ממש סימביאן...

ז"א זה בבעלות החברה, אבל שונה לגמרי מ S60 (נקרא UIQ)

פורסם

מאז ההצלחה של SE עם הווקמן והסייבר שוט, נדמה כאילו הם ממש מתעקשים לקלקל כל מכשיר ומכשיר.

יש להם מצלמות טובות מאוד (כמו בK800i, המכשיר כבר בן שנתיים ומוציא תמונות ברמה) וגם בנגנים הם חזקים (חלק מסדרת הווקמן היא תחליף לא רע לMP3 נייד) יחד עם פיצ'ר מאוד נחמד של הTrack ID אבל הם לא מוכנים לשלב את זה למכשיר אחד נורמלי.

רוצה נייד למוזיקה? אין בעיה, תידפק עם חרטא של מצלמה.

רוצה נייד לצילום? גם פה אין בעיה, אבל תשכח מנגן טוב.

פורסם

מי בכלל קונה סלולרי לצילום? רוצה צילום קנה מצלמה.

פורסם
  • מחבר

מה זה the troll strikes back ? יש פלאפונים עם מצלמות מספקות למדי גם לצלמים קצת יותר ממזדמנים.

פורסם

בגלל אז אני מעדיף נוקיה, אפשר למצוא המון מכשירים עם מצלמה ונגן נהדרים (עם שירות מגביל לטרק ID) במחירים סבירים (יחסית לטלפון סלולארי כן?).

ונכון שמי שצריך מצלמה קונה מצלמה, אבל הזימינות של הטלפון גבוהה בהרבה, ומספקת (בחלק מהמכשירים) כדי להנציח רגעים יפים ולא קרואים.

פורסם

הנגנים של נוקיה במכשירי ה S40 (שאינם מכשירי מוסיקה) פשוט מזוויעים..

גם הנגנים של סימביאן לא משהו.

הנגנים במכשירי המוסיקה באמת נחמדים, אבל עדיין לא מתקרבים לווקמן של SE.

באמת שאי אפשר להשוות אף נגן של נוקיה לווקמן הנהדר של SE..

באמת חבל שהם לא משלבים את המצלמה הנהדרת והנגן המושלם (השתמשתי בהמון נגנים יעודיים, כמו D2, מייזו M6 וכו', כולל אייפוד, וכולם ככולם היו מתים לקבל את הממשק של ה WALKMAN של SE)

פורסם

S40 חרא של מערכת בכללי, אין טעם להאשים את הנגן.

הנגן בS60 (במיוחד במכשירי N) טוב יותר מבווקמן ואיכותי יותר, ואם אתה לא אוהב את הנגן, אף אחד לא עוצר להתקין אחר, זה לא מערכת הפעלה נכה כמו של SE או S40 של נוקיה.

פורסם

הנגן ב S60 ממש לא איכותי יותר מהווקמן מבחינת הסאונד... בדקתי עם N95 של חבר ו W850 שלי.

נכון, אפשר להתקין אחר, אין מה להתווכח פה.. סימביאן זה סימביאן.

אגב, זה שסימביאן מערכת הפעלה טובה לא אומר שכל אחת אחרת נכה, זה פשוט "תוספת"

פורסם

מערכת הפעלה סגורה היא מערכת נכה, אם המשתמש לא יכול להוסיף לה דברים שהיצרן לא הוסיף, היא נכה.

תחשוב על ווינדוס בלי היכלת להתקין שום תוכנה נורמאלית.

רוצה TRACK ID? אתה מוזמן להתקין.

רוצה לנגן סרטי DIVX? אתה מוזמן להתקין.

רוצה לקרוא ולערוך קבצי אופיס? אני מניח שהבהרתי את הנקודה שלי.

למה משתמשי K800 למשל לא יהנו למשל מTRACK ID? (צריבת גרסא של K810 זה לא אפשרות סבירה) בגלל שהם העדיפו מצלמה על פני מוזיקה והם לא שילמו מספיק לסוני אריקסון כדי שיתנו להם גם וגם?

מכשירי סימביאן שורדים הרבה יותר זמן בשוק ממכשירים עם מערכת הפעלה סגורה בגלל שתמיד תוכל להוסיף להם פיצ'רים שיצאו א"כ כל עוד החומרה לא מגבילה, בגלל זה אני קניתי לפני כמעט 3 שנים מכשיר S60 זול ואני עדיין יכול להנות מרוב הפיצרים שיוצאים רק עכשיו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים