פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אל תזלזלו בדיסק של האיי פוד! =] איי פוד דור שלישי, 8 ג'יגה, בן 5 שנים בערך עוד עובד אחרי שהוא נפל, חטף, ונשרט בכל צורה אפשרית. כן, לא הייתי בדיוק נחמד אליו. (אז מה אם אורך החיים של הבטריה הוא שעה אחרי אלף טעינות)לעומת איי פוד ננו דור שני 8 ג'יגה נראה כאילו הוא מתחיל להתפרק. :'(
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים Iskin^^^ אם אני לא טועה... אל תזלזלו בדיסק של האיי פוד! =] איי פוד דור שלישי, 8 ג'יגה, בן 5 שנים בערך עוד עובד אחרי שהוא נפל, חטף, ונשרט בכל צורה אפשרית. כן, לא הייתי בדיוק נחמד אליו. (אז מה אם אורך החיים של הבטריה הוא שעה אחרי אלף טעינות)לעומת איי פוד ננו דור שני 8 ג'יגה נראה כאילו הוא מתחיל להתפרק. :'( לא מדובר על איי פוד כזה.. מדובר על איי פוד עם הארד דיסק...
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים בדיוק באתי להמליץ לך עליו... iSkin eVo3 קייס מצויין.. שילוב של סיליקון ונרתיק קשיח כדי להנות מכל העולמות.. הוא גם מאוד עמיד. והכי חשוב- נראה טוב ;D תחפש קצת בגוגל, אולי תמצא חנות ששולחת לפה.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים איי פוד דור שלישי בן 5 שנים היה ועדיין מבוסס על דיסק קשיח (8 ג'יגה היה אז בלתי נתפס, אולי 6 או 4 ג'יגה, כבר לא זוכר). היו ימים. אני מרגיש כל כך קשיש פתאום. כבר לא עושים כאלה יותר. ;D
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר חברה מישהו יודע מזה הנרתיק הזה ואפה ניתן להשיג אותו? אין אני לא מצליח למצוא את הסקין הזה בשום מקום , גם לא בארץ ואפילו לא באתר העולמי של אפפל , יש למישהו את השם המלא שלו אולי?
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים ^^^ אמרו לך... Iskin EVO חפש באתר של iskin... בארץ יש אנשים שמוכרים... תעשה חיפוש בפורומים של איי פוד... יש שלושה חברות שלדעתי לוקחות את המקומות הראשונים בקייסים לאיי פוד... Iskin extrememac (טיפה מתמקדים יותר במיגון מאשר ביופי...) וbelkin איי פוד דור שלישי בן 5 שנים היה ועדיין מבוסס על דיסק קשיח (8 ג'יגה היה אז בלתי נתפס, אולי 6 או 4 ג'יגה, כבר לא זוכר). היו ימים. אני מרגיש כל כך קשיש פתאום. כבר לא עושים כאלה יותר. ;D חחחח אני מצטער.... לא תיארתי לעצמי... אתה כנראה באמת קשיש... :
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר אמרו לי EVO3 והינה מצאתי משהו דומה אבל זה EVO4 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5845&perur=2&t=12&c=344דווקא לא הכי יקר
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים EVO3 מתאים לאייפוד דור 5 (אייפוד וידיאו).EVO4 מתאים לאייפוד דור 6 (קלאסיק).בחו"ל גם יצא evo classic שהוא evo3 שמתאים לקלאסיק, אבל משום מה הוא לא הגיע לארץ.
פורסם 2008 בנובמבר 1717 שנים מחבר דוגרי לומר הביקורות עליו לא הכי טובות עדיף כבר את הקשוח או את הפלסטיק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.