עבור לתוכן

דיון | iPod Classic 2gn

Featured Replies

פורסם

בקשר לשליחת "סוכן" לחו"ל חבר שלי טס חודש הבא לתאילנד ,

זה אומנם לא ארה"ב אבל אם יש איזו דרך להפיק מזה איפוד ביותר זול תודיעו לי כדאי שאשקול על זאת.

החיסרון היחיד בקניה מחול הוא האחריות , כשהיה לי ZVM הוא התקלקל בתדירות גבוה ולא הייתה לי אחריות כי קנו לי אותו בארה"ב ,

וזה הגיע למצב שהתיקונים עולים כמו נגן חדש וזה פשוט לא משתלם.

אני קניתי את האייפוד שלי (ווידאו 80GB ) בתאילנד ממש כשהוא יצא (אוקטובר 2006 +/- ) בMBK , ביקשתי מקורי לחלוטין ולא זיוף (גם קיבלתי אחד כזה)

והוא יצא לי במחיר של 1500 ש"ח בערך כשבארץ הוא על 2400 ש"ח.

עד עכשיו (טפו טפו טפו) לא היו לי בעיות איתו בכלל.

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

ביקשתי מקורי לחלוטין ולא זיוף

חחחחחחח הרגת אותי אחי.. יענו אם אתה מבקש זיוף הם נותנים לך את הזיוף אם אתה מבקש את המקורי הם נותנים לך את המקורי :lol:

אני לא מאמין שהוא יעלה פחות מ1000 ש"ח בתאילנד , או שבעצם אולי כן? והקטע עם הזיופים באמת מפחיד ..

אני יודע שבארה"ב הוא עולה הוים 920 ש"ח אז יותר זול מזה כבר לא יגיע.

נ.ב שמעתי שכאשר אתה מחבר את האיפוד למחשב אתה לא יכול לשמוע את השירים שנמצאים במפנים או להעביר אותם חזרה למחשב ,

יש אפשרות לסדר את זה ?

פורסם

למה שלא תגיע ליותר זול מזה? אתה יכול להשיג אותו ב800 שקל חדש מחנות בארה"ב, אני מניח שבתאילנד תוכל למצוא במחירים זולים.

פורסם
  • מחבר

איך ל800 ש"ח? באפלל הוא עולה 250 דולר היום

נ.ב לא ממש הבנתי בקשר לאחריות , לא משנה באיזה מקום אני קונה יש לי אחריות מIDIGITAL?

פורסם

ואפל סטור זו גם החנות הכי יקרה למוצרי אפל בארה"ב, לא חסר חנויות אמינות בארה"ב שמוכרות את האיפוד קלסיק ב50-30$ פחות מאפל.

פורסם

חחחחחחח הרגת אותי אחי.. יענו אם אתה מבקש זיוף הם נותנים לך את הזיוף אם אתה מבקש את המקורי הם נותנים לך את המקורי :lol:

אני לא מאמין שהוא יעלה פחות מ1000 ש"ח בתאילנד , או שבעצם אולי כן? והקטע עם הזיופים באמת מפחיד ..

אני יודע שבארה"ב הוא עולה הוים 920 ש"ח אז יותר זול מזה כבר לא יגיע.

נ.ב שמעתי שכאשר אתה מחבר את האיפוד למחשב אתה לא יכול לשמוע את השירים שנמצאים במפנים או להעביר אותם חזרה למחשב ,

יש אפשרות לסדר את זה ?

הנק' הייתה שאם סתם תבוא ותגיד שאתה רוצה אייפוד מדגם כזה וכזה , לא בטוח שתקבל אייפוד מקורי אלא אחד שנראה בול כמו מקורי ושתחבר אותו לאייטיונס הוא לא יזהה אותו בתור אייפוד מקורי.

לעמות זאת , אם אתה בא ואומר שאתה רוצה אייפוד מקורי ולא זיוף , ייתנו לך אחד שהוא מקורי.

ברור לך שהם לא זהים במחיר נכון??? מן הסתם המקורי עולה קצת יותר...

שלא תאכל חארטות וכאלה מהמוכרים שם , הם יינסו להגיד לך ששניהם זה SAME SAME ואז תענה להם BUT DIFFERENT .... :)

פורסם
  • מחבר
פורסם

תלוי בשביל מה אתה קונה את הנרתיק, אם אתה קונה נרתיק שתמיד יהיה עליו או נרתיק רק בשביל לשים בתיק ושטויות.

פורסם

או הגרב או ה TOUGHSKIN.

לדעתי הקשוח..

אבל תקנה גם מגן מסך שלא ישרט לך בתוך התיק.

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תלוי בשביל מה אתה קונה את הנרתיק, אם אתה קונה נרתיק שתמיד יהיה עליו או נרתיק רק בשביל לשים בתיק ושטויות.

מנסיון עם הZVM נגן כזה אסור לשים בכיס בלי כלום , אז אפשר לומר שבשביל להשים אותו בכיס ובתיק וכו'.

אסור גם לשכוח שזה נגן HD אז גם אם אתה תפיל אותו ולא יישארו עליו שריטות זה לא כזה יעזור לך כי הHD בטוח ידפק.. אז נראה לי שהקשוח לא כזה אקטואלי.

די נדלקתי על זה

http://eline.co.il/var/104/105616-crystal.jpg

אבל אני לא יודע אם יש אותו בצבע שקוף ואם הוא צובר לכלוך או לא :nixweiss:

, לחבר שלי יש משהו בסגנון לD2 כל הבפנים מלא באבק וחול.

נ.ב תודה לכל העוזרים והמגיבים בשרשור , עזרתם לי מאוד :xyxthumbs:

פורסם

toughskin יש לחבר שלי... חזק רצח... רק מגן מסך לא לשכוח!!! הכי חשוב...

אני ממליץ בחום על extreme mac או iskin שילוב של יפה וחזק...

וסיליקון מגן לא רע על HD

פורסם
  • מחבר

הוא קצת יקר , מישהו אולי מכיר מקום שאפשר למצוא אותו ביותר זול? נ.ב רשום שם כולל מגן מסך

פורסם

הלינק שהבאת לא פועל, אבל אני מניח שהתכוונת לקייס קריסטלי..

סה"כ זה נחמד אבל אם הנגן חוטף מכה איתו זה כמו שיחטוף מכה בלעדיו..

אז הוא סתם מוסיף לך לעובי של המכשיר ובכלל לא מגן עליו (אמנם הנגן עצמו לא ישרט, אבל גם הקייס נשרט ביתר קלות)

בקייס שעשוי מסיליקון אם הנגן חוטף מכה, יש שכבת מגן ש"מרפדת" אותו...

ובמיוחד בקייס שבנוי כמו טנק (כמו זה)

פורסם
  • מחבר

לא נראה לי שאני יוכל לקנות נרתיק ב150 ש"ח :nixweiss: קצת over the budget

חח נראה לי אני אקנה גרב וזהו חח בתקווה שתעשה את העבודה,

חברה שוב תודה רבה , תקבלו עדכונים ותמונות בעוד שבוע מהקנייה =]

פורסם

קח בחשבון את העניין שבכל פעם שאתה רוצה לראות משהו במסך אתה צריך להוציא את הנגן מהכיס, להוריד את הגרב, לראות, להחזיר את הגרב ולהכניס את הגרב חזרה.

ואם אתה רואה סרטים אין כ"כ שימוש בגרב (מתי שאתה רואה משהו)

עדיף להשקיע בעניין הזה...

אם אתה כבר הולך על הגרב:

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.10

אל תחשוש מהאתר, הוא מאוד אמין וחצי ישראל מזמינים ממנו..

ב 4 דולר יש לך סט שלם (והמשלוח חינם)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים