עבור לתוכן

דיון | iPod Classic 2gn

Featured Replies

פורסם

כבר הרבה זמן שאני מתלבט בין איזה נגן לקנות , ו

אף פעם לא לקחתי בחשבון את הקלסיק ,

הוא בערך באותם המחירים של הZEN 16 GB והD2 16GB

אין מה לומר איפוד מבחינת נוחות היא במקום ה1 והוא גם בעל נפח אחסון ענקי ואלו הדברים שחשוב לי בנגן , אז כמה שאלות :

* האם אפשרי לעשות איתו ריצות? כי זה הכי חשוב לי. (עקב זה שהוא נגנן HD אני יודע שאומרים שזה לא הכי מומלץ.)

* האמת הדיילי בלחיצות , וטעינת קבצים באמת כה מורגש בנגן כיוון שהוא HD ?!

* האם זה נכון שאין שום הבדל בין גרסת ה80 ג'גה הקודמת לגרסת ה120 הנוחכית?! (חוץ מה GUINUS)

* איך הוא לאומת השניים האחרים?

* איך איכות המסך שלו

* והאם משתלם לקנות אותו!?

תודה לעוזרים :xyxthumbs:

984678.JPG

• תגובות 42
  • צפיות 4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פעם הבאה תמספר את השאלות שלך, לא להשתמש בכוכביות, לא נוח לענות על זה ככה.

1. יש בחור פה בפורום שטוען שהוא עושה עם הקלסיק 80GB שלו ריצות בלי שום בעיות, חכה שיגיב בו.

2. אין שום דיליי בלחיצות\טעינת קבצים, אפילו העברת קבצים אליו יותר מהירה מנגנים אחרים מכיוון שהוא HDD והם FLASH רגיל (לא SSD)

3. נגן מצויין, הבעיה היחידה היא הסאונד שלו, אשר הדעות עליה חלוקות. ברוב המקומות אומרים שהיא נחותה, אך ב HOMETHEATER.CO.IL תמיד משווים נגנים אחרים אליו ומתייחסים אליו כעילוי של ממש בסאונד.

הדרך הכי טובה היא ללכת לחנות ולבדוק אותה.

4. שוב, מצויין, המסכים של אפל ידועים כמסכים מצויינים עם שחורים קרוב מאוד לאמיתי.

5. מאוד, D2 עם 16GB עולה 200 דולר לעומת האייפוד ב 250, אבל עם פי 8 יותר נפח..

אין על מה :silly:

פורסם
  • מחבר

חח ציפיתי לתגובה שלך , דבר ראשון תודה , דבר שני פעם הבא תקבל מספרים ,

ודבר שלישי לגביי איכות הסאונד שלו אתה עצמך אמרת שהיא טובה לא?

(או לפחות טובה יותר משל הנאנו והטאץ') ועוד שאלה האם יש לו בעיות של קראשים?

(שהוא נתקע וכאלה הייתי פעם עם הZVM שהוא באמת אחלה דבר אבל היה ממש מורגש שהוא HD

ולא נגן פלאש היו מרגישים אפילו רעידות של הHD כשהוא טוען משהו חח)

פורסם

חח ציפיתי לתגובה שלך ( ;D), דבר ראשון תודה אין על מה דבר שני פעם הבא תקבל מספרים , מצויין :xyxthumbs:

ודבר שלישי לגביי איכות הסאונד שלו אתה עצמך אמרת שהיא טובה לא? היא טובה, כן. אני לא יודע להעיד לגבי קלסיק מול D2 למשל כי עוד לא יצא לי לראות את שניהם ביחד באותו מקום בשביל השוואה

(או לפחות טובה יותר משל הנאנו והטאץ') בדיוק, הרבה יותר טובה משל הנאנו\טאץ'ועוד שאלה האם יש לו בעיות של קראשים?

(שהוא נתקע וכאלה הייתי פעם עם הZVM שהוא באמת אחלה דבר אבל היה ממש מורגש שהוא HD יש ל ZVM המון בעיות ידועות של קריסות או סירובים להדלק וכו'... זה לא בעיה בגלל ה HD. או שיכול להיות שפשוט דפקת לו את ה HD (עם הרבה מכות זה קורה)

ולא נגן פלאש היו מרגישים אפילו רעידות של הHD כשהוא טוען משהו חח)

פורסם
  • מחבר

דפקתי אותו כי עשיתי ריצות וגם הוא חווה נפילות קלות בבית ,

אבל הסיום הטרגי שלו היה כשהנחתי עליו קלות מוט עם משקל של 50 קילו עליו בטעות בחדר כושר :kopfpatsch:

תכלס גם אחרי זה הוא עבד אבל הצבעים של המסך נהיו חיוורים ומאז הכול התחיל להתדרדר :'( באמת אהבתי את הבחור הקטן הזה.

פורסם

1. אני רץ עם הקלסיק 80GB, והוא נוח מאוד, אני רץ כשהוא אצלי ביד ואין שום קפיצות.

2. אין שום דיליי.

3. ל120GB יש סוללה שמספיקה ל36 שעות נגינה ול80GB "רק" ל30 שעות נגינה.

5. מעולה.

6. משתלם מאוד, אפשר להשיג ב230$ את ה120GB.

פורסם

6. אפשר גם להשיג אותו ב 180 דרך מכירה פומבית ב EBAY, זה לא חוכמה..

המחיר הרשמי שלו זה 250 ועדיף שנתייחס אליו, תמיד לאמזון יש מחירים ממש זולים (והם לא שולחים לארץ אז זה לא ממש עוזר לנו)

פורסם
  • מחבר

בישראל בIVORY הוא עולה כ1000 ש"ח

וRated M for Mature אין קריסות אין שום דבר? בכלל לא משפיע על הנגן הריצות?

כשהיה לי את הZVM היו מרגישים רטט קל מהHD גם בקלסיק זה כך?

ושאלות למקרה שאני אקנה , איזה נרתיק יש לך ומה הכי מומלץ לקנות כדי לשמור עליו משריטות וכו'..

(שמעתי שיש כאלה שפשוט משתמשים בגרב חח)

עריכה : בונה אני נגנב מזה בZEN ובD2 יש למסך צבעים 16.7m

ולאיפוד רק 64k

פורסם

אין קריסות ואין שום רעיודת מהארדיסק.

זה לא סתם גרביים, זה גרביים של אפל,

http://store.apple.com/us/product/M9720G/B

לא מרגישים/שומעים שום רטט מהרדיסק, לפעמים כשמדליקים סרט אז יש רטט של 2-3 שניות, אבל אפילו זה לרוב לא קורה.

דיי המספרים האלה זה רק כדי למשוך אנשים, אין שום קשר בין המספרים לאיכות המסך.

פורסם

אידיוטי לקנות את הגרביים המקוריות של אפל, מחיר ממש מפחיד ביחס ל- גרביים :kopfpatsch:

יש ב 10 דולר ואפילו פחות את הסט הזה בדיוק (רק מזויף, אותו הדבר).

פורסם

בנוגע לגרביים, במחיר באמת מטורף! אני כבר ממש ממזמן חיפשתי לי גרביים של אייפודים לנגנים שהיו לי ויהיו לי כי הם חמודים שכאלה ועושים עבודת הגנה בסיסית-טובה. אבל אפילו 10 דולר לסט של 3 גרביים זה קצת מוגזם. במחיר הזה אני קונה סט של 5 גרביים "נורמאליות" לעצמי רק שהם יהיו טפה גדולות- מידה 44. :lol:

בהמשך לגרביים, לאפל יש הרבה סודות בצד השני של התפוח, נגיד את רוב הכסף שלהם הם עושים על אביזרים נלווים מקוריים שלהם שלרוב עולים כמו חצי אייפוד. מערת סטיראו הכי פשוטה שמתחברת ב-DOCK עולה 350 בארץ. הם גונבים את הכסף הגדול היום על מוצרים נלווים ועל האייפוד טאץ' והנאנו שהם יחסית זולים ביחס לעלות שלהם והכל..

המחיר באמת מלהיב שהוא עומד על 1000 באייבורי אבל עם כל הכבוד לאייבורי לא הייתי רוצה לקנות שם נגן לאחר ששמעתי כבר טענות על זה שמישהו קנה שם סנסה קליפ ועשו לו צרות. הכי פשוט וקל זה לשלוח "סוכן" לארה"ב ולקנות ב-250 דולר שזה כפול 4 (4= התשלום כולל מיסים) ויוצא לך 1000 ויש לך אחריות גלובל ובכל רגע נתון אם יש בעיה אתה קופץ לאיי דיגיטל ברמת אביב וזורק שם ת'נגן. מצד שני אני לא יודע איך זה עם האייפודים מאייבורי אבל זה אני לא מבין. אף פעם לא הכי מתתי על אייפודים אבל הקלאסיקים עד כה היו מאוד מפתיעים ונחמדים.

הקטע עם הצבעים במסך זה מעט בולשיט כי העין האינושית לא יכולה לראות מעל למיליון צבעים וההבדל בין 256K ל-16 מיליון יהיה מורגש קליל. סה"כ זה שיקולים של טכנים כדי לגרום לסוללה להחזיק יותר, שמים מסך חלש יותר ואז הסוללה חזקה יותר.

בנוגע לאייכות סאונד שלו, היא אומנם לא בשמיים אבל לא גם כל כך ירודה, סבירה סה"כ. הקליפ אומנם מעט יותר טוב אבל לא הייתי גורם לזה להשפיע כל כך. כמו שעומרי ציין, מבחינת האייכות בין האייפודים האייפוד קלאסיק הכיי אייכותי בסאונד לעומת הטאץ' והנאנו אלא אם שינו את הרכיבים מאז הדור הקודם שהישתתף בהשוואה ב-ג'נריישן MP3.

סך הכל מכשיר ממש נחמד וטוב וביחס למחיר שלו הוא ממש שווה!

קייסים וכל השטויות האלה מסביב תחפש ברשת תמצא לך את הצורה/עיצוב שאתה אוהב. אני אישית אוהב נרתיקי עור כאלה שנפתחים כמו כיסויי PDA שכאלה מלמעלה.

בנוגע להשוואה של הדור הראשון לשני לא ידעתי שיש הבדל בסוללה. עוד נקודה שנותנת מקום להשוואה. מה עדיף- 160 ו-30 שעות או 120 ו-36 שעות?

לילה טוב ותתחדש! ;) ;)

פורסם

ב 160 יש 40 שעות ניגון מוסיקה מוצהרות.(36 ב120, 30 ב80)

לגבי הגרביים:

עדיין, זה לא גרביים רגילות, הן תפורות באופן מיוחד, מעוצבות נחמד ביותר ואתה מקבל 6 בחבילה.

ברגע שאני משיג לי קלאסיק אקנה איתו חבילה של גרביים (ואשתמש באפורה המדהימה)

קייס נפתח לדעתי ממש לא מתאים לנגן נייד, נגן זה דבר שצריך שתהיה לו גישה בכל רגע נתון, בשונה מ PDA שאתה מוציא מהכיס בשביל שימוש קצר וידוע מראש.

קייס למכשיר צריך להיות קייס קבוע שמאפשר גישה לכל המקשים בלי הסתבכויות. כמובן שיש קייס רק לאחסון כמו הגרביים,אבל ששומעים מוסיקה לא ממש משתמשים בהן..

דוגמה לקייס מתאים:

http://www.amazon.com/Griffin-Reflect-Chrome-Mirrored-Case/dp/B000MVJ1MU/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1226701636&sr=8-2

וסרטון:

לדעתי הוא מדהים ביופיו.. וגם די זול ושימושי. הבעיה היא שהוא רגיש לשריטות בדיוק כמו הגב של האייפוד, וכך מה עשינו? הגב מוגן אבל הפנים נשרטות.

:kopfpatsch:

והנה דוגמה לקייס מושלם שמשלב גם סיליקון וגם פלסטיק:

http://www.amazon.com/80GB-Classic-Eclipse-Solid-Black/dp/B0012JT88I/ref=sr_1_2?ie=UTF8&s=electronics&qid=1226701841&sr=1-2

בכל מקרה, האייפוד שלי נשאר ללא קייס, הדבר היחיד שיגן עליו הוא INVISIBLE SHIELD.

פשוט חבל לי להרוס את המראה המדהים של האייפוד (ובנוסף לכך להוסיף לו עובי).

מצד שני, ככה הוא הרבה יותר רגיש למכות.

בקיצור, די עם החפירה ;D שיהיה אייפוד נראה מה יקרה.

אגב יוגי, מאיפה אתה יודע שקוראים לי עמרי? לא שמפריע לי, סתם מעניין אותי (לא זכור לי שציינתי את זה מתישהו בפורום)

פורסם
  • מחבר

חח דבר ראשון יהיה אייפוד אל תדאג , כי תכלס זה הנגן הכי משתלם בשבילי למחיר הזה.

דבר שני בקשר לגרביים אני חייב לציין שאם האיפוד יזיע הם יסריחו כמו רגליים אחרי ריצה ,

חח סתם זה באמת אידיוטי גרביים לאיפוד ועוד לשלם על זה כסף סבתא שלי יכולה לתפור לי בדיוק כאלו =].

בקשר לשליחת "סוכן" לחו"ל חבר שלי טס חודש הבא לתאילנד ,

זה אומנם לא ארה"ב אבל אם יש איזו דרך להפיק מזה איפוד ביותר זול תודיעו לי כדאי שאשקול על זאת.

החיסרון היחיד בקניה מחול הוא האחריות , כשהיה לי ZVM הוא התקלקל בתדירות גבוה ולא הייתה לי אחריות כי קנו לי אותו בארה"ב ,

וזה הגיע למצב שהתיקונים עולים כמו נגן חדש וזה פשוט לא משתלם.

בקשר לבעיות עם איבורי , שמעתי מלא תלונות על KSP , על IVORY דווקא פחות , ובזאפ אפילו האנשים דירגו את החנות די גבוה , בארבע כוכבים אם אתה יכול תרשום מה קרה לחבר שלך כדי שנדע.. וחוץ מזה בתכלס מה הם כבר יכולים לעשות ? למכור לי זיוף? או איפוד מחודש? זה קצת קשה כי זה דגם שיצא לא מזמן.

ושמתי לב גם שדגמים הקודמים של הקלסיק עולים אצלם יותר , אז אני מאמין שהמחיר הזול הוא פשוט כי הם יבאו אותו בצורה עצמאית כאשר הדולר היה נמוך ועשו להם הנה.

פורסם

לאיפוד יש אחריות בינלאומית שמקובלת בארץ, במיוחד עם אתה קונה Apple Care.

אידיוטי לקנות את הגרביים המקוריות של אפל, מחיר ממש מפחיד ביחס ל- גרביים :kopfpatsch:

יש ב 10 דולר ואפילו פחות את הסט הזה בדיוק (רק מזויף, אותו הדבר).

גם אפשר לקנות איפוד לא מקורי ב250 שקל מקרביץ.

בנוגע לגרביים, במחיר באמת מטורף! אני כבר ממש ממזמן חיפשתי לי גרביים של אייפודים לנגנים שהיו לי ויהיו לי כי הם חמודים שכאלה ועושים עבודת הגנה בסיסית-טובה. אבל אפילו 10 דולר לסט של 3 גרביים זה קצת מוגזם. במחיר הזה אני קונה סט של 5 גרביים "נורמאליות" לעצמי רק שהם יהיו טפה גדולות- מידה 44. :lol:

הם העלו את זה ל6 גרביים ב30$ :D

כל הגרביים שלי הם של נייק וגם הם עולים רבע ממחיר הגרביים לאיפוד, אבל אין הם גדולים מדי ומתוחים מדי לא הצלחתי להכניס את האיפוד כראוי שזה יחזיק אותו.

פורסם

גם אפשר לקנות איפוד לא מקורי ב250 שקל מקרביץ.

תעשה לי טובה, איך אתה יכול לעשות השוואה כזאת?!

לקנות נגן ב 250 דולר ששווה כל סנט שהוא עולה, אל מול לקנות 6 גרביים ב 30 דולר?! גם 10 דולר זה ממש לא זול ל 6 גרביים, אבל יותר שפוי.

אני מכיר כמה חבר'ה שיש להם את המזויפות וזה דבר מצוין.

לא צריך לקנות כל מוצר של אפל (שעולה בד"כ חצי ממחיר האייפוד)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים