עבור לתוכן

האם ה-C905 יגיע לארץ?

Featured Replies

פורסם

האם ה-C905 יגיע לארץ?

פורסם

לחנויות הפרטיות הוא יגיע בוודאות, האם למפעילות ? זה עדיין לא ידוע.

פורסם

ראיתם שזה הפלאפון שגיימס בונד השתמש בו בסרט החדש ? (אבל אני מניח שהממשק שם היה מזוויף לגמרי, למרות שלא ראיתי את הממשק של המכשיר הזה).

פורסם

לא זה לא.

הפלאפון שג'יימס בונד השתמש בו הוא C902, זה הפלאפון שקניתי לא מזמן:

gsmarena_057.jpg

אחלה פלאפון ומצלמת 5 מגה פיקסל מטורפת. וכן הממשק בסרט הוא מזויף. אומנם יש לפלאפון תפריטי FLASH וגראפיקה יפה, אבל סרט לחוד ומציאות לחוד.

הC905 שפותח הדיון מדבר עליו זה המכשיר האחרון של SE, עם מצלמת 8 מגה פיקסל...וזה מכשיר סליידר מגושם:

se-c905.jpg

פורסם

אני ממש אהבתי את ה 905, תמיד תצורת סליידר הייתה המועדפת עליי מכולן, והכי שנואה כמובן CANDYBAR.

זה פשוט כ"כ מכוער שאתה רואה את המקשים בכל מצב, בנוסף לכך שזה הרבה פחות נוח...

אם הוא יהיה זול, כנראה שהטלפון הבא שלי (בתנאי שיש בו WALKMAN, לא בדקתי..)

פורסם

אני בדיוק ההפך ממך לגבי סליידר/קנדי. זה יהיה הפלאפון הלא-עסקי הראשון שלהם עם WIFI.

פורסם

עוד יתרון בסליידר, שהוא באמת מרגיש כמו מצלמה שמצלמים איתו..

עם הכפתורים בקצה הימני, עם הכפתור של המצלמה וכו'...

עם קנדיבאר ממש לא נוח לצלם לדעתי (הם ארוכים וצרים מדי)

פורסם

לא מגושם כל כך לדעתי, אם כבר לדעתי ה-C902 מגיע עם מסך מאד מבעאס וחבל. גם בשביל פלאפון מצלמה !

פורסם

כמה שמשבחים את מצלמת ה-5 מגה פיקסל גם ב-N95 וגם ב-C902. היא עדיין לא מגיעה ברמה שלה למצלמה של ה-K800.

ועשיתי בדיקה עם ה-K800 שלי גם נגד ה-C902 וה-N95.

מקווה שה-C905 יוכל סוף סוף להביס את ה-K800.

זה רק אומר שפיקסלים הם לא מדד לאיכות.

בנוסף, אני פונה ליצרניות! פלאש!!! בבקשה!!

פורסם

זה רק אומר שפיקסלים הם לא מדד לאיכות.

זה דבר ידוע... האמת שגם יותר מדי פיקסלים על פני שטח פנים קטן מדי (שבד"כ יש בפלאפונים מפגרים) יכול אפילו לפגוע באיכות (הרבה רעשים, במיוחד בתנאי תאורה קשים).

פורסם

בנוסף, אני פונה ליצרניות! פלאש!!! בבקשה!!

חבל שפיספסת את הזינון בתמונה של ה C905.

פורסם

בתור אחד שיש לו בבית גם K800 וגם N82 ןוהשתמש בשניהם זמן רב אני מצטער להגיד לך שה-N82 לא רואה את ה-K800 בשום דרך, הוא פשוט טוב ממנו בכל אופציה וכן כולל פלאש חזק יותר ואיכותי אף יותר.

והחמש מגה פיקסל כן באים לידי ביטוי...

פורסם

Im iye mehiR TOV ANi gam ikne

פורסם

אני ממש אהבתי את ה 905, תמיד תצורת סליידר הייתה המועדפת עליי מכולן, והכי שנואה כמובן CANDYBAR.

זה פשוט כ"כ מכוער שאתה רואה את המקשים בכל מצב, בנוסף לכך שזה הרבה פחות נוח...

אם הוא יהיה זול, כנראה שהטלפון הבא שלי (בתנאי שיש בו WALKMAN, לא בדקתי..)

תמיד שנאתי מכשירי ווקמן ואהבתי רק מכשירי קנדיבר :P

אגב, הC905, בדומה לC902, מגיע עם תוכנת WALKMAN3 המהודרת...ככה שאתה יכול להיות רגוע. :jump:

אגב לזה שטען שהK800 מביא איכות צילום הכי טובה...איפה אתה חי?

יש לי גם K800 וגם C902...הC902 פשוט לא רואה אותו ממטר...איכות התמונות מדהימה לעומת הK800...

היתרון היחידי של הK800 הוא בפלאש בצילומי לילה...וגם בזה הC902 מסתדר כשמדובר בנוף לילי, יש לו אחלה תמונות בחשיפה ארוכה.

פורסם
אגב, הC905, בדומה לC902, מגיע עם תוכנת WALKMAN3 המהודרת...ככה שאתה יכול להיות רגוע. :jump:

האם הגיוני?!

האם סוני אריקסון עשו את הבלתי אפשרי מבחינתם? ליצור מכשיר שמשלב גם נגן נורמלי וגם מצלמה טובה?

:silly:

אני חושב שאני הוזה...

חבל שהוא עולה כ"כ הרבה (דווקא עכשיו נהרס לי הטלפון ונגמר הביטוח, צריך לקנות אחד חדש ואני כ"כ חושק ב C905!)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים