פורסם 2008 בנובמבר 1517 שנים מחבר אבל במחיר של בדיוק פי 2 מהתקציב שלי לעניין, הוא לא ייכנס.מה גם שנראה כאילו אפילו ל-W660 הפשוט יש כל מה שאבא שלי צריך והרבה מעבר.Anatoli.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים מחבר אהלן אנשים,היום קניתי את ה-W660, והוא אכן נראה דיי טוב ונוח.הבעיה היחידה היא שאני לא מצליח למצוא בשום מקום אפשרות שתגרום לדיבורית לענות אוטומטית אחרי 2 צלצולים, מישהו יכול לעזור לי?כשאני מדליק את האוזנייה זה מזהה אותה ועובר לפרופיל אוזנייה, אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור באוזנייה כדי לענות.Anatoli.
פורסם 2008 בנובמבר 1617 שנים אני לא מוצא את האוזניית BT שלי... או שזה נמצא פה: הגדרות>שיחות> HANDSFREE(המכשיר שלי באנגלית, לא יודע מה התרגום של זה.. זה אחד לפני אחרון או האחרון (אצלי יש מכשיר סליידר אז האחרון הוא "פתח כדי לענות")) שם יש לך מצב מענה או משהו כזה (ANSWERING MODE) אז תבחר באוטומטי. בתוך זה יש גם תפריט ל BT, אולי צריך לעשות דרך שם.. או שזה פה: הגדרות>קישוריות>BLUETOOTH> HANDSFREE
פורסם 2008 בנובמבר 1817 שנים מחבר קשה להאמין שזה לא אפשרי, היה לי את זה אפילו במוטורולה L2 הישן.Anatoli.
פורסם 2008 בנובמבר 1917 שנים וזה אומר ש ? כלום... הרבה דברים חכמים שהיו בעבר יכולים להעלם במכשירים סופר חדישים.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.