עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מכשיר סלולרי שיראה נורמאלי, יהיה פשוט ונוח ולא יהיה יקר מדיי

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים,

אני מחפש לאבא שלי מכשיר במקום המוטורולה הקשיש שמתחיל להתפרק. הוא לא צריך שום דבר חוץ מקישורית bluetooth, ייתרון לספיקר, תפריט בעיברית, ולהציג שיחות נכנסות ושיחות שלא נענו, ואם אפשר שיהיה מכשיר דק פיסית (זה כל מה שהוא צריך בדיוק).

בגלל הדרישות המאוד בסיסיות, חבל לזרוק סכום כסף גדול. עם זאת, הוא כן רוצה מכשיר שייראה סולידי וכשהוא יוציא אותו לא יגידו "איזה קמצן". אז אני בא אליכם בעזרה. מכשיר בסיסי, ממשק נוח (אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב), ומחיר לא גבוה. עד כמה לא גבוה? לא להגיע ל-1000 שקלים, אחרת זה פשוט לא שווה את זה ואני ארכוש לו את ה-6230i כמו שיש לי ועושה את העבודה בסדר גמור ב-500 שקל (רק מפריע בו העניין שהוא נראה לא משהו).

תודה,

Anatoli.

פורסם

נוקיה 2600C טלפון נחמד.

יש לו bluetooth, ספיקר (לא חזק במיוחד), תפריט בעברית, יומן שיחות. בנוסף המכשיר דק ונראה טוב.

פורסם

מכשיר כלשהו של SE..

K610I

K530I

K660I

K800I

כל אחד מהם יהיה לו טוב..

שלושת הראשונים מכשירים פשוטים יחסית שמציעם הכל.

האחרון מכשיר מצלמה עם מצלמה ממש איכותית.. זה נחמד שיש מצלמה טובה לצילומים ספונטניים..

פורסם

היה לי את כל המכשירים של SE שיש בארץ... כולם של ילדים קטנים.. פלסטיק זול שמתפרק.. אמנם מאוד מתקדמים טכנולוגית אבל זה פשוט לא טלפון שנראה מרשים.

תקנה לו מוטורולה K1 או V3 ...

פורסם

ביקשו מוטורולה, אז למה להתעקש על סוני אריקסון?! :bash:

"שלום, אני רוצה לקנות אופנוע"

"אין בעיה אדוני בוא תראה איזה משאיות יפות יש לנו פה"

תלמדו לקרוא!!

בתור נציג מכירות טלפוני מה שלמדתי זה להקשיב.

תנסה את זה מדי פעם Black Rain, אולי ככה באמת תגיע לאנשהו..

לפותח הת'רד,

תראה לאבא שלך את ה- Z3 או W375.

פשוטים מאוד, לא יקרים בכלל. יענו לו על הצורך :]

פורסם

היה לי את כל המכשירים של SE שיש בארץ... כולם של ילדים קטנים.. פלסטיק זול שמתפרק.. אמנם מאוד מתקדמים טכנולוגית אבל זה פשוט לא טלפון שנראה מרשים.

תקנה לו מוטורולה K1 או V3 ...

ואבא שלי שוטר.

ביקשו מוטורולה, אז למה להתעקש על סוני אריקסון?! :bash:

"שלום, אני רוצה לקנות אופנוע"

"אין בעיה אדוני בוא תראה איזה משאיות יפות יש לנו פה"

תלמדו לקרוא!!

בתור נציג מכירות טלפוני מה שלמדתי זה להקשיב.

תנסה את זה מדי פעם Black Rain, אולי ככה באמת תגיע לאנשהו..

לפותח הת'רד,

תראה לאבא שלך את ה- Z3 או W375.

פשוטים מאוד, לא יקרים בכלל. יענו לו על הצורך :]

לא נורא, הפעם לא הצלחת להוציא אותי טיפש ואת עצמך גאון, אולי פעם אחרת ;)

אולי כדאי שתנסה ללמוד הבנת הנקרא, כי הבעיה היא אצלך ולא אצלי, מה שאני ראיתי זה זה:

(אם יהיה של מוטורולה שהוא כבר רגיל אליו, מה טוב)

וכנראה מה שאתה ראית זה משהו כזה:

(חייב שיהיה מכשיר של מוטורולה כי הם פשערשע ויש להם איכות סאונד רוצכט.)

כיום מכשירים פשוטים לוקחים רק SE. ואנטולי, מי כמוך יודע את זה (אהמ W800 אהמ)

מוטורולה זבל של פלאפונים, רק יודעים להיות יפים (ולההרס מהר) במיוחד ה V3 ו K1 שלהם שצוינו בהתחלה ע"י מישהו.

גם הממשק שלהם גרוע ומטומטם, אפילו יותר משל סמסונג.

פורסם

נוקיה 2600C טלפון נחמד.

יש לו bluetooth, ספיקר (לא חזק במיוחד), תפריט בעברית, יומן שיחות. בנוסף המכשיר דק ונראה טוב.

מכשיר גרוע, אחד המכשירים היותר גרועים של נוקיה בשנים האחרונות לדעתי - מקשים לא נוחים, ממשק בינוני, רמקול רע מאוד (היום חוויתי אותו לצערי) והמכשיר לא נראה כזה טוב בנוסף לכל המגרעות שלו.

כיום מכשירים פשוטים לוקחים רק SE

הממשק של חלק גדול ממכשירי SE מתאים בעיקר לצעירים, בגלל זה הם ביצעו כמה שינויים בממשק הפנימי ובמקשים (הוספת END ו-SEND) במכשירים האחרונים שלהם וזאת על מנת להגיע לקהל רחב יותר ובנוסף לכך רוב מכשירי SE יחרגו מהתקציב של אנטולי. למי שהזכיר את מוטורולה - המכשירים של מוטורולה מגיעים עם ממשק טוב לפעולות בסיסיות, שאר הפעולות גורמות לתסכול מהממשק המחורבן ובנוסף לכך איכות הבנייה של חלק מהמכשירים שלהם (סדרת V3 לדוגמא) מזכירה טלפון ג'נרי שנקנה בשוק.

ההמלצה האישית שלי היא נוקיה 6300 - מכשיר אמין, מקשים סבירים בהחלט, ממשק נוח הוא נראה די סבבה.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההמלצות. ה-Z3 לצערי לא מתאים כי ראיתי אותו אצל חבר והוא גם נראה ממש זול וגם מתפרק. ה-W375 לא תומך ב-bluetooth לפי מה שראיתי כך שהוא לא מתאים לי.

איך ה-W660 וה-K660? מה ההבדלים בינהם? מי מהם יכול להתאים לי יותר אם בכלל? ה-K660 יקר יותר משמעותית האם הוא שווה את זה?

Anatoli.

פורסם

תמיד מחייך צודק, בגלל זה אני מעדיף את המכשירים היותר ישנים שלהם על החדשים, בהם אין כפתור END ו SEND אבל זה סה"כ עניין של הרגל.(ובגלל שאבא שלך בא מהצד האפל של מוטורולה, הוא יעדיף את החדשים יותר.)

W660 הוא מכשיר דור 3 עם נגן WALKMAN2.0 (ה W800 שלך הוא 1.0, ה 2.0 הוא שיפור ענקי לעומתו) ומצלמה סבירה של 2 מ"פ.

ה K660 לעומתו, זה מכשיר חדש יותר עם דור 3.5 ומערכת בידור שלמה, כולל WALKMAN 3.0 שהוא גם שיפור ענקי לקודם. אותה מצלמה כמו ב W660

אם אבא שלך לא צריך דפדפן מהיר כ"כ (אני מתאר לעצמי שהוא בכלל לא נכנס לאינטרנט...) וצריך טלפון לצרכים בסיסיים של BT ושימוש רגיל, שיקח את ה W660. בהחלט לא "טלפון לקמצנים", לדעתי אפילו עיצוב יותר יפה מל K660.

אם אתה חושב שיש סיכוי שאבא שלך ישתמש בכל הפונקציות של ה K660 כולל דפדפן הרבה יותר טוב ונגן כנ"ל, עדיף לקחת את ה K660..

בכל מקרה, מתי שהטלפון יגיע הזמני סוללה יהיו בסדר אבל לא מצויינים (יספיק בהחלט ליום בשימוש רגיל) אך אם רוצים להעלות את זמן השימוש יש לכבות את הדור שלישי\ 3.5 דרך ההגדרות של המכשיר.

שיתחדש :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה לכם. המכשיר יעבוד על דור שני תמיד (בדיוק כמו ה-610 של אחי), ביום שאבא שלי יגלוש באינטרנט מהפלאפון יגיע המשיח.

ואגב, לי אין ה-W800 הוא שווק חיים (ולהרבה חברים שלי אותו הדבר) אחרי שנה בלי שום סימנים מקדימים, ולא ניתן היה לתקן. ה-W660 נראה לי דיי יתאים לאבא שלי (אני אעביר אותו לדור שני, אני מניח שגם בו יש אפשרות זו?), איך הוא מבחינת אמינות, מישהו יודע?

Anatoli.

פורסם

בסוני הנ"ל עדיין לא יצא לי להשתמש,

אך, בשלושה אחרים דווקא כן.

בזכותם יצא לי להיות כל שבוע באורנג',

ולהחליף להם את כל ה"איברים הפנימיים".

ה-K610, W800 ו-K700. שלושתם התפרקו כליל.

זה אמור להעיד על איכות בניה שלהם.

לאחרונה אגב, התחדשתי בסמסונג J630,

(שעלה לי סביבות ה-650 ש"ח)

עד עכשיו גליתי שהוא מאד עמיד, הוא לא רע נגד מים,

כולל בלוטות'.

וגם...אינטרנט דור 3.5, נגן בנוני מינוס ועוד כל מני דברים לא שימושיים.

והממשק די מייאש. (למה צריך לערוך פרופילים בשביל לשנות צילצול?!)

אבל הוא מאד יפה, לטעמי לפחות.

פורסם

אז כנראה שאתה מתעלל בפלאפון שלך, או שפשוט יש לך מזל רע.(לנוכח הרמקולים שיש לך, שפשוט "מצאת" במחסן, לא נראה לי ;D )

בכל מעגל החברים והמשפחה שלי יש SE כמעט לכל אדם שני, וכולם עמידים מאוד.

אמנם יש כמה שהם כשלון מבחינת עמידות כמו W910 (לא ישבר ברגע שיפול, אבל לא ישרוד נפילות מרובות מדי)

אבל יש כמה ממש עמידים כמו: K800, W660 או K660 שאני בספק לגבי הבעמידות שלו מכיוון שאין אותו לאף אחד שאני מכיר.. (את השאר יש)

אנטולי, כמובן שאפשר להעביר את ה W660 למצב דור שני..

ואני חוזר על זה, ה W660 מאוד עמיד.

פורסם
  • מחבר

אחלה, תודה רבה.

הראתי לאבא שלי תמונות של המכשיר ונראה שזה יתאים לו. אני אקפוץ לחנות בראשון/שני ואראה בעיניים שלי את המכשיר. כנראה שהוא יהיה מה שאני אקנה לאבא שלי.

Anatoli.

פורסם

W800 קטסטרופה מבחינת עמידות (מתו לי 3 !), K800 לעומתו מדהים.

כנראה מאד תלוי דגם.

פורסם

גם אני ממליץ על K800 :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.