עבור לתוכן

הטלפון הישן מת וזקוק להמלצה, ומוכן להשקיע

Featured Replies

פורסם

אני כבר שנים רוצה טלפון חדש, אבל אני מניח שקמצנות מסויימת עצרה מבעדי (אז חייל, היום סטודנט).

חקרתי במכל מיני אתרים באינטרנט, השוויתי מחירים, הסתכלתי על קטעי וידאו על הממשקים השונים ברחבי יוטיוב, ואני לא יודע מה להחליט...

בכל מקרה, התכונות שאני מחפש עושות לי רושם שהולך להיות לי יקר, אבל אני רוצה להגביל את עצמי עד 2800ש"ח, וכבר עכשיו אני אומר שלא חובה צג-מגע, למרות שזו בהחלט תוספת נחמדה (במידה והיא עובדת טוב ולא מקרטעת, כמו בחלק מהסרטונים שראיתי).

התכונות לפי סדר החשיבות:

נגן MP3 (לא משנה אם זה בא עם 8 ג'יגה או שאפשר להוסיף, העיקר שזה יתמוך במספיק מקום למוסיקה)

חיבור WIFI לגלישה באינטרנט (זה גם מקל על החיבור למחשב שלי)

משחקים (ופה אני מניח שיש יתרון לנוקיה ולמערכת ההפעלה שלה)

כמו שאמרתי, מסך מגע זה לא קריטי.

ההתלבטות שלי היא בעיקרון בין אייפון (שונא את המחיר המפורז של אפל), סאמסונג טאצ'וויז F480 (עם כל הפרסומות, אבל אין לו WIFI), לבין N95 8giga של נוקיה (קצת מיושן ועדיין יקר) לבין ה-XpressMusic5800 של נוקיה שעתיד לצאת בתחילת השנה האזרחית.

היתרון של האחרון לעומת השאר הוא שהוא אמור להיות זול משמעותית, בסביבות 280 יורו (או 350$), אבל בארץ כבר ימצאו דרך למכור את זה ב2800 ש"ח גם כן. לפעמים פשוט בא לי לקנות טלפון זול כמו ה-XpressMusic הקודם של נוקיה, לוותר מראש על חלק מהתכונות ולפחות להישאר עם מוסיקה ומשחקים ומחיר ריאלי...

אז על מה אתם ממליצים?!?

פורסם

אייפון.

חתיכת מכונת משחקים ונגן מוסיקה לא רע בכלל...

גם עם מסך מגע ודפדפן מדהים.

פורסם

אייפון.

חתיכת מכונת משחקים ונגן מוסיקה לא רע בכלל...

גם עם מסך מגע ודפדפן מדהים.

מצטרף אליו לאור הדרישות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים