עבור לתוכן

עשיתי חיפוש אבל בכל זאת לא ממש הבנתי ואני מתלבט(IPOD Touch)

Featured Replies

פורסם

יש לך PMP כמו ARCHOS 605 WIFI עם מסך מגע 4.3" (הרבה יותר גדול משל הטאץ') שאתה לא צריך להמיר סרטים מתי שאתה מכניס אליו.

אבל זה לא הכי נייד, הוא די גדול ואי אפשר להכניס אותו לכיס.. והסוללה שלו לא משהו (17 שעות בשמיעת מוסיקה רציפה)

אם אתה מחפש נגן מוסיקה יש לך D2 שגם לו יש מסך איכותי (2.5 אינץ', לא הכי אידיאלי לסרטים) עם סוללה מצויינת למוסיקה (52 שעות האזנה רציפה) אבל אתה צריך להמיר כל סרט לפני שאתה מעביר אליו.

אגב גם בטאץ' חייב להמיר את הסרט, ואיתו אתה חייב להשתמש ב ITUNES, לא יכול להעביר אליו כל קובץ שאתה רוצה..

1.יש VLC לIPHONE/ITOUCH שמנגן כמעט כל פורמט שעולה לך לראש, לא צריך להמיר כלום

2.לא חייבים ITUNES, אפשר להתחבר עם PUTTY/SSH ויש גם תוכנות צד שלישי

3.יש ג'זיליון תוכנות ומשחקים שעובדים על הטאצ'

פורסם

1.יש VLC לIPHONE/ITOUCH שמנגן כמעט כל פורמט שעולה לך לראש, לא צריך להמיר כלום

2.לא חייבים ITUNES, אפשר להתחבר עם PUTTY/SSH ויש גם תוכנות צד שלישי

3.יש ג'זיליון תוכנות ומשחקים שעובדים על הטאצ'

1. לא התכוונתי לפורמט אלא לרז'. אבל אני מניח שגם את זה הוא מנגן.. (רז' של SD)

2. תעשה לי טובה, עדיין צריך להשתמש בתוכנה והחוויית שימוש אף פעם לא תתקרב ל D&D רגיל.

3. בזה אתה צודק, אבל משחקים די טוחנים לו את הסוללה והתוכנות לא כאלה שימושיות.. (אולי תשחק עם כל התוכנות שבוע מתוך ההתלהבות, אח"כ תשתמש בו כנגן רגיל) אם כבר אז לאייפון, ששם יש תוכנות שמשפרות אותו כטלפון.

לדעתי אין מה להתקרב לטאץ', מקסימום אייפון , הטאץ' הוא נגן חסר תועלת עם הרבה אלטרנטיבות עדיפות.

לאייפון אין ממש תחליף.

פורסם

1.שוב, הוא מנגן כמעט כל פורמט שאתה מכיר (ולא מכיר) ללא תלות ברזולוציה

2.נכון, זה לא D&D רגיל אבל עבודה עם PUTTY היא די קרובה לזה (כלומר היא כזאת ברגע שהתחברת, ואפילו לא צריך כבל :))

3.יש מספיק תוכנות שימושיות ויש גם דפדפן (ואמולטורים של קונסולות פופולריות ועוד המון דברים)

אז אתה צודק, בתור נגן יש כאלה שעושים את זה הרבה יותר טוב

אבל בחבילה כוללת, אתה מקבל הרבה יותר מסתם נגן.

גם התמיכה שלו בעברית (החינמית) מצויינת.

פורסם

גם ל D2 יש תמיכה מושלמת בעברית.

סה"כ אתה צודק, כחבילה כוללת זה אחלה של דבר, אבל רק אם אתה באמת צריך את כל הדברים האלה..

אם באת לקנות נגן, אין מה לפזול לכיוון הטאץ'.

ותסכים איתי שרובו זה גימיק..

פורסם

כן, אבל מערכת פתוחה נותנת לך הרבה

אתה רוצה תמיכה בעוד 5 סוגים של קבצי אודיו? תתקין קודק

אתה רוצה לראות האח הגדול בסטרימינג מהאינטרנט? אין בעיה

בא לך לקרוא מייל או לפתוח קובץ וורד? זה עובד מצויין

שמעת שיר ברדיו? יש תוכנה שתזהה אותו ותוך 30 שניות הוא אצלך במכשיר

אתה בעבודה ונזכרת שיצא פרק של גיבורים? תתחבר למחשב עם VNC והוא יחכה לך כשתחזור

ואפשר להמשיך...

זה גימיק שיכול להיות מאוד שימושי

פורסם

אאל"ט המערכת לא ממש פתוחה, פשוט פרוצה..

תקן אותי..

וכל האפשרויות שציינת פה שוות לתחת בלי WIFI.

בגלל זה עדיף כבר לקנות אייפון..

פורסם

פתוחה לא שווה חופשית

פתוחה היא שיש SDK שמאפשר לכתוב תוכנות (ע"ע SYMBIAN)

וכמובן בגלל שהיא מבוססת BSD אפשר גם לעשות פורט להרבה תוכנות.

אפשר להתקין דברים גם בלי WIFI אבל מן הסתם הגדולה של המכשיר היא האפשרות להשתמש בCYDIA/INSTALLER/ITUNES STORE

אייפון עולה הרבה יותר, יש לו פחות נפח והוא עבה יותר.

אבל בהנחה ש8/16 ג'יגה מספיק לו ויש לו מספיק כסף אז אייפון יהיה עדיף.

פורסם

אה נכון, שכחתי, אפל שיחררו את ה SDK..

אבל זה לא היה מהתחלה ;D כמה חודשים אחרי שהם יצאו...

לגבי עניין העובי בין טאץ' לאייפון- עדיין האייפון מאוד דק...

והנפח- מעטים האנשים שקונים את הטאץ' עם 32GB, בד"כ מי ששומע כזו כמות של מוסיקה יקנה כבר נגן עם איכות סאונד הרבה יותר טובה.

בכל הויכוח הזה שכחתי להזכיר את זה שלטאץ' איכות סאונד פשוט זוועה.. באוזניות ממש פשוטות מרגישים הבדל.

פורסם

1.שוב, הוא מנגן כמעט כל פורמט שאתה מכיר (ולא מכיר) ללא תלות ברזולוציה

2.נכון, זה לא D&D רגיל אבל עבודה עם PUTTY היא די קרובה לזה (כלומר היא כזאת ברגע שהתחברת, ואפילו לא צריך כבל :))

3.יש מספיק תוכנות שימושיות ויש גם דפדפן (ואמולטורים של קונסולות פופולריות ועוד המון דברים)

1. אתה מדבר על vlc על המכשיר ? בדיחה טובה, הוא קורס כל הזמן, בקושי מנגן משהו וברזולוציה של 640 על 480 ומעלה הוא מגמגמם ויוצא מסינכרון (אם הוא עדיין לא קרס בכלל)

2. אתה לא יכול להעתיק שירים וסרטים לנגן של המכשיר דרך SSH. וכמובן שזה לא מכפר על החוסר תמיכה בתפקוד המכשיר כ DISK ON KEY, שזה כל נגן מסכן ב 2 שקל עושה.

3. האומלטורים זה חרא עם מסך מגע, הרבה מהתוכנות הם מפגרות וגימיקים חד פעמיים ולא הייתי גולש עם הדפדפן הזה על מסך כזה קטן לאורך זמן (אם כי כגימיק / לבדוק דברים בזרירות זה נחמד).

ולגבי תמיכה בעברית וכל זה, כמובן שאין עדיין (ויכול להיות שלא יהיה בכלל בחודשים הקרובים) ב IPOD Touch 2G

פורסם

1.דווקא שמעתי פידבקים טובים עליו (על הגירסה של ZOD)

2.אם אתה רוצה לשמוע שירים עם הנגן המובנה לא, אם אתה רוצה לפתוח אותם עם VLC למשל כן

3.יש מספיק משחקים טובים (אם כי אני מעולם לא שיחקתי על האייפון שלי) והדפדפן הוא שימושי מאוד, מן הסתם לא תחליף למחשב

4.לגבי העברית-זאת אותה עברית של הIPHONE 3G-קרובה לשלמות

פורסם

1. עזוב לשמוע, תנסה, חרא של נגן שלא שימושי בעליל (עושה הרבה, אבל בעצם לא עושה כלום, כי כל דבר גרוע/קורס).

2. עזוב, תפתח טרמינל של טקסט ונגן שירים משם, זה גם אופציה... (אם כבר הנגן הכי נורמלי שמתקרב לרגיל מבחינת שמישות זה pwnplayer אבל גם לו יש באגים).

4. כנראה התבלבלת, לא הצליחו לפרוץ את ה 2G (יש לו חומרה שונה משאר המכשירים עד היום) ולכן אי אפשר להתקין עליו עברית.

פורסם

1.בכל מקרה זה חדש ובגירסת בטא, אם היום זה עדיין לא מספיק טוב, זה רק עניין של זמן.

2.זה הקטע עם המכשיר, יש לו הרבה יותר אופציות מנגן "רגיל"

3. :s05:

4.אז אני לא מעודכן, ועדיין, JB זה עניין של זמן

פורסם

טוב, אז אתמול נפל דבר: קניתי IPOD TOUCH! דגם ה-16 ג'יגה.

התלבטתי עד הסוף בין זה לדגם הקלאסיק, ואני לא מצטער.

אני יודע שיהיו כאלה (אולי הרבה) שיחלקו עלי, אבל הסאונדהרשים אותי לטובה, וזה עוד עם האוזניות שבאו עם זה (יש לי אוזניות של סוני עוד מימי הIAUDIO שלי אבל הם עוד בפלונטר...). אין לי צורך בעברית, אז זה לא בעיה. והממשק - פשוט מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים