עבור לתוכן

עשיתי חיפוש אבל בכל זאת לא ממש הבנתי ואני מתלבט(IPOD Touch)

Featured Replies

פורסם

האם כדאי ללכת על הנגן הזה? באיזה נפח כדאי? חשבתי על ה16 גיגה כי יש לי כרגע 1600 שקל.

מאוד מאוד מאוד חשובה לי איכות המוסיקה. האם הרמה שלו לא יורדת מנגנים אחרים של apple?

מה ההבדל בין הגירסה הראשונה לבין השניה ואיך אני יודע שאני אכן קונה את 2? האם יש איזה סימן על הקופסא?

תודה רבה רבה ומצטער מראש על עומס השאלות!

פורסם

גם אני מתלבט בין זה לבין האייפוד הרגיל.

פורסם

מצטרף לשאלה

פורסם

אם אתה קונה מאיידיגיטל, הם מוכרים רק את הגרסה השניה. את הרשונה יש באופיס דיפו ו ב KSP. בשניה יש כפתורי ווליום בצד, וזמו סוללה יותר ארוך (36 שעות מוסיקה לעומת 22)

פורסם

לא להתקרב לטאץ', חרא של נגן עם חרא איכות סאונד שכל מה שהוא יודע לעשות זה להיות יפה עם ממשק יפה.. אם כבר, אז לוקחים אייפון.

האיכות סאונד שלו ממש גרועה ביחס לקלאסיק, שווה לנאנו לדעתי.

אם כבר הולכים על נגן של אפל, רק הקלאסיק.

אבל אם רצית אייפוד טאץ' כנראה שתאהב IRIVER SPINN

פורסם

הבנתי שהקלאסיק הוא מיושן (בכוונה?)

פורסם

מתוך ניסיון אישי עם הטאץ' הנגן ממש מעצבן בשלב מסויים, כל העניין עם המגע למעשה. זה מעצבן למשל שמישהו בא לדבר איתך ורק בשביל להשהות את השיר אתה צריך slide to unlock ואז ללחוץ על כפתור ה"השהה". או בכלל אם בא לך להעביר שיר זה לוקח שעה. מה גם, שבגלל זה בקלאסיק לעומת הטאץ' אפשר להשתמש באופן "עיוור" מבלי להסתכל במסך. הקלאסיק לדעתי הרבה יותר טוב, אבל אני אומר את זה גם כי אם אני עם קלאסיק אני לא צריך לסנן שירים אלא יכול לדחוף הכל, ומעבר לזה כמו שהזכרתי כבר הפראקטיות והנוחות בטאץ' שואפים לאפס. אה, ואני גם לא צריך מסך גדול כי אני קונה נגן מוזיקה רק בשביל מוזיקה ולא בשביל סרטים, משחקים ותמונות. הייתי הולך על ה120 ג"ב.

מצטער על הניסוח והמבנה העילג של הפסקה הזו :kopfpatsch:

פורסם

הבנתי שהקלאסיק הוא מיושן (בכוונה?)

הקלאסיק הוא האייפוד האחרון ביותר (מבין האייפודים הרגילים, הגדולים, לא הטאץ'\נאנו וכו')

קנה את האחרון עם 120GB שנמכר בבאג\איידיגיטל (אותו מחיר, אותה אחריות, תבחר בחנות הכי נוחה לך)

פורסם

האיכות סאונד שלו ממש גרועה ביחס לקלאסיק, שווה לנאנו לדעתי.

למה נראה לך שאיכות של הקלסיק יותר טובה משל הנאנו כי זה נגן HD ולא FLASH!? =\

פורסם

ההשוואה היא לא בין קלאסיק לנאנו אלא בין קלאסיק לטאץ' ומחיטוט ברשת הבנתי שמבינת מוסיקה יש יתרון (קטן) לקלאסיק.

פורסם

למה נראה לך שאמרתי את זה בגלל שהוא FLASH ?! \=

הוא פשוט הרבה פחות טוב, וזאת עובדה.

ההשוואה היא לא בין קלאסיק לנאנו אלא בין קלאסיק לטאץ' ומחיטוט ברשת הבנתי שמבינת מוסיקה יש יתרון (קטן) לקלאסיק.

ההשוואה היא גם בין הקלאסיק לנאנו, כי גם לנאנו יש את הכרטיס קול כמו באייפון\טאץ'..

ויש הפרש ענקי לקלאסיק מבחינת מוסיקה.

פורסם
  • מחבר

נווו אנשים אז לא הבנתי.. שאלתי על יפוד טאץ' ספציפית ואת מנהלים וויכוח על האייפודים האחרים..

ממתי לאייפוד יש חרא סאונד? זה ממש לא נשמע לי הגיוני...!

בקיצור אני רוצה לקנות אותו היום. לקנות או לא?

פורסם

האיכות סאונד של האייפוד אף פעם לא הייתה טובה, זה ידוע.

היא בינונית ++

של הקלאסיק סבבה לגמרי לטעמי. נוותר לאפל הפעם

אבל עם הטאץ' והנאנו הם ממש הגזימו... היא גרועה.

בקיצור, אל תקנה אייפוד טאץ' אם אתה מחפש איכות סאונד.

יש הרבה חלופות בהרבה סוגים.

יש לך PMP כמו ARCHOS 605 WIFI עם מסך מגע 4.3" (הרבה יותר גדול משל הטאץ') שאתה לא צריך להמיר סרטים מתי שאתה מכניס אליו.

אבל זה לא הכי נייד, הוא די גדול ואי אפשר להכניס אותו לכיס.. והסוללה שלו לא משהו (17 שעות בשמיעת מוסיקה רציפה)

אם אתה מחפש נגן מוסיקה יש לך D2 שגם לו יש מסך איכותי (2.5 אינץ', לא הכי אידיאלי לסרטים) עם סוללה מצויינת למוסיקה (52 שעות האזנה רציפה) אבל אתה צריך להמיר כל סרט לפני שאתה מעביר אליו.

אגב גם בטאץ' חייב להמיר את הסרט, ואיתו אתה חייב להשתמש ב ITUNES, לא יכול להעביר אליו כל קובץ שאתה רוצה..

פורסם

אני ממליץ גם כן על ה-D2

פורסם

לי אישית יש טאץ' ואני מאוד מרוצה. זה עניין של העדפה, אבל אי אפשר לבקר כזה מכשיר לפני שמתנסים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים