עבור לתוכן

Archos 605 VS Cowon A3 , מה כדאי ?

Featured Replies

פורסם

אני מתלבט בין 2 המכשירים הנ"ל... גרסת 30 GB...

יש לי אפשרות להשיג 605 Archos יד שניה במצב טוב ב 800 שקל, כדאי ללכת על זה?

איך הסוללות שלהם?

תודה!

פורסם

לדעתי ללכת על הארכוס..

ל A3 אין יתרון ממשי עליו בזמן שהוא עולה יותר, יש לו תפריטים פחות נוחים והממשק שמיעת מוסיקה שלו מפחיד (ההפך מה 605, שם הוא מאוד נוח ושימושי.)

ואין לשכוח את השליש אינץ' תוספת ומסך המגע ב 605.

פורסם

אבל לCOWON A3 אמורה להיות איכות סאונד ברמה מאוד גבוהה, דבר שCOWON ידועים בו, ודבר שלי אידית מאוג חשוב.

פורסם

אתה צודק, אבל זה לא שהארקוס יגרום לאוזניים שלך לדמם

לארקוס גם אפשר לקנות את הדוק, אם אתה מוכן להשקיע יותר זה תוספת מדהימה.

פורסם

יש לי את הA3 ואני מאוד מרוצה. אם אתה רוצה אני יכול גם לענות לשאלות יותר פרטניות בנושא שלו

אבל הנה השוואה קטנה

http://www.anythingbutipod.com/compare/archos-605-wifi-vs-cowon-iaudio-a3

הבעיה העיקרית באקרוסים למיניהם היא שצריך לשלם יותר בשביל כל התוספות והפונקציות. הCOWON מביא הכל במכה ואין בעצם מה לקנות ולהוסיף לו.

פורסם

לארכוס יש סוללה ממש חלשה בווידאו, זה יכול להיות ממש קריטי אם אתה רוצה לראות כמה סרטים ברצף בלי חיבור לחשמל.. למרות שגם לA3 יש זמן סוללה לא ממש מזהיר..

לפי מה שאני הבנתי מאנשים האיכות ווידאו בA3 אמורה להיות הרבה יותר טובה, אבל אני לא עשיתי השוואה אישית, יש לי את הA3 והאיכות ווידאו מצויינת..

הA3 גם יותר זול...

זאת השוואה רק של פרטים טכניים שלא ממש אומרים הרבה..

הבעיה העיקרית באקרוסים למיניהם היא שצריך לשלם יותר בשביל כל התוספות והפונקציות. הCOWON מביא הכל במכה ואין בעצם מה לקנות ולהוסיף לו.

אבל היתרון של הארכוס הוא שיש לך את האפשרות להוסיף אותם, הA3 לא מציא חלק גדול מהאפשרויות

פורסם

סוללה- אמנם לסרטים הסוללה ב A3 יותר טובה, אבל במוסיקה היא מצחיקה..

ובארכוס אפשר לקנות סוללה חיצונית שמוסיפה עוד 5 שעות של וידאו.

האיכות סאונד ב A3 לא טובה כמו ב D2, אין שום קשר בין מחט לתחת.. ובגלל זה הוא לא נשמע הרבה יותר טוב מהארכוס.(שבכלל לא נשמע רע)

חוץ מזה, זה נגן סרטים ולא מוסיקה, אם רוצים גם מוסיקה אין מה להתקרב ל A3 בגלל מה שציינתי קודם.

הארכוס מגיע עם כמה קודקים בסיסיים וזהו.

יש בערך את אותם קודקים ב A3.

אבל בארכוס אתה יכול לקנות עוד קודקים שתוכל רק לחלום עליהם ב A3..

וגם את הדפדפן (WIFI כמובן)

וגם אחרי שקנית את כל התוספות האלה, הארכוס יוצא באותו מחיר של ה A3 אבל עם יותר פונקציונליות.. (לפני שקנית אותן הארכוס עולה 50$ פחות לכל נפח וכולל גם גרסה עם 160GB שאין ב COWON)

פורסם

להוסיף אותם, הA3 לא מציא חלק גדול מהאפשרויות

:lol: :lol: :lol:

פה הרגת אותי. בוא נראה מה אפשר להוסיף לאקרוס, לפי האתר שלהם (לינק):

1. תמיכה בH.264, AAC,

2. תמיכה ב MPEG-2 MP@ML, AC3

3. אפשרות להקלטת וידאו ואודיו

DVR Station עולה 100 דולר.

הפלאגים של הוידאו עולים 20 דולר לכל אחד.

:o 140$ :o וכל זה על תכונות שהA3 נותן מראש ובלי שום תוספת כספית.

שחכתי משהו בדרך?

הA3 יש גם תכונה אחת קטנה שהופכת אותו למכשיר הרבה יותר תכליתי מבחינתי USB HOST... אפשר לחבר אותו למכשירים אחרים ולהעביר ממנו ואליו מידע.

פורסם

אבל הקטע שיש אנשים שלא צריכים את כל זה, אז לא מוסיפים את זה וכך מורידים עלויות.

זה בדיוק כמו העקרון של לינוקס ארץ' למשל, אתה מתקין אותה והיא מגיעה כמעט בלי כלום, וככה אתה מוריד את כל החבילות שאתה צריך ומתאים אותה אישית בדיוק לצרכים שלך.

בלי יותר מדי תוספות שיעשו אותה כבדה יותר..

נראה אותך מלכלך על ארץ'.. (כל לינוקס זה ככה, יש כאלה שבאים עם יותר או פחות חבילות, אבל הארץ' כמעט ריקה לגמרי)

פורסם

אבל הקטע שיש אנשים שלא צריכים את כל זה, אז לא מוסיפים את זה וכך מורידים עלויות.

זה בדיוק כמו העקרון של לינוקס ארץ' למשל, אתה מתקין אותה והיא מגיעה כמעט בלי כלום, וככה אתה מוריד את כל החבילות שאתה צריך ומתאים אותה אישית בדיוק לצרכים שלך.

בלי יותר מדי תוספות שיעשו אותה כבדה יותר..

נראה אותך מלכלך על ארץ'.. (כל לינוקס זה ככה, יש כאלה שבאים עם יותר או פחות חבילות, אבל הארץ' כמעט ריקה לגמרי)

אם אתה לא צריך:

1. תמיכה בH.264, AAC,

2. תמיכה ב MPEG-2 MP@ML, AC3

3. אפשרות להקלטת וידאו ואודיו

אז למה בכלל לקנות PMP?

פורסם

נו, טוב..

:silly:

פורסם
  • מחבר

מה הכוונה במוזיקה היא מצחיקה?

היא ממש חלשה?

הסוללה של ה ARCHOS יותר חזקה במוזיקה?

פורסם

כן, הרבה יותר.

פורסם

אנחנו מדברים כאן על PMP, אפשר להניח שיותר חשוב הווידאו לא?

וגם אחרי שקנית את כל התוספות האלה, הארכוס יוצא באותו מחיר של ה A3 אבל עם יותר פונקציונליות.. (לפני שקנית אותן הארכוס עולה 50$ פחות לכל נפח וכולל גם גרסה עם 160GB שאין ב COWON)

באהר"ב אולי באמת הA3 יותר יקר, אבל אם לא שמת לב, הA3 כאן דווקא יותר זול מהארכוס...

פורסם

נכון, אמנם זה PMP, אבל זה לא PVP, נכון?

הוא אמור לנגן הכל.

לכן גם המוסיקה חשובה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים