פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר מה היתרונות שלו מול נגנים אחרים?וכמה זמן אפשר לנגן איתו ?והאם הוא נוח ואשפרי ללכת כשהוא בכיס?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים תחפש עליו באתר יש המון דיונים עליו יש לו זמן נגינה של 53 שעות למוסיקה (שזה המון) ואני אישית עובד איתו כל יום בכיס וכל היום שומע איתו הוא די נוח ולא גדול מידי חיפוש קצר בגוגל: http://www.anythingbutipod.com/archives/2007/04/cowon-iaudio-d2-review.php http://iaudiophile.net/forums/showthread.php?t=22862 ביקורת ווידיאו
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר ויש לי עוד שאלה.... האם נוח להשתמש בו דרך הכיס ? זה מה שאני עושה רוב הזמן
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים כן די נוח בנרתיק עור כל הכפתורים העליונים חשופים ככה שאתה יכול להשתמש בו בקלות דרך הכיס במצב רגיל אתה מגביר ומנמיך , במצב נעול אתה יכול להעביר שיר וplay/pausr בכפתור האמצעי
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים ממש לא נוח להשתמש בו מהכיס.לדעתי גם לא נוח להשתמש בו מחוץ לכיס..בשביל מה אתה צריך את הנגן? ז"א מה הדרישות?
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר הדרישות שאני יוכל להנמיך את הווליום דרך הכיס ושרוב העבודה של הMP יהיה דרך הכיס...וכמובן איכות צליל טובה וזמן עבודה רב
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים D2 כרגע ירד מהפרק.IAUDIO I7- זמן עבודה של 60 שעות בשמיעת מוסיקה, אבל לא הכי נוח להעביר איתו שירים בכיס..SANSA CLIP- הנגן המושלם לשים בכיס, עם 12 שעות של שמיעת מוסיקה רציפה אאל"טCREATIVE ZEN- המועדף עליי- אפשר לעשות הכל מהכיס והנגן פשוט אדיר. 25\35 שעות של מוסיקה.MEIZU M6- נגן מדהים, זול, עם איכות סאונד טובה, אפשר לעשות הכל מהכיס וגם מחוץ לכיס יש לו ממשק מצויין אני הייתי לוקח אחד משני האחרונים.תראה סרטונים של שניהם ב YOUTUBE ותחליט מה אתה אוהב יותר.
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים איך הגעת לזה שלא נוח לעבוד איתו מהכיס? אני עובד איתו יום יום ואני כל היום משתמש בו מהכיס וזה די נוח
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים מחבר אני גם צריך נגן עם 8 גיגה מינימום.....וכל הדוגמאות שיש פה הם 2 גיגה .....יש עוד אפשרויות?
פורסם 2008 בנובמבר 617 שנים לכל הנגנים שהצעתי לך יש גרסה של 8GB.הגרסה הזאת של הסנסה קליפ לא מיובאת באופן סדיר לארץ (אבל עדיין מיובאת)למעשה, ל I7, ZEN, M6 אפילו אין גרסה של פחות מ 4GB.. (ל M6 הייתה לפני שנתיים והפסיקה להמכר מזמן)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.