עבור לתוכן

עזרה בבחירת נגן | Ipod nano 4 vs Creative X FI

Featured Replies

פורסם

שלום אני עומד לקנות בשבוע הבא נגן ואני ממש מתלבט בין השניים , לכל אחד היתרונות והחסרונות שלו ולכן רציתי לשמוע את דעתכם בנושא :

הראשון -

איפוד נאנו דור רביעי

נפח :16 ג'יגה

מחיר : 900 ש"ח

97511.jpg

השני -

קריאטיב זאן אקס פי :

נפח :8 ג'יגה (+ עוד כרטיס זיכרון של 16 בעתיד)

מחיר : 750 ש"ח

92331.jpg

השיקולים העיקריים שלי הם המחיר והאיכות , מחיר אני מתכוון ( נגן + מקום + נרתיק)

תודה מראש לעוזרים

פורסם

לאייפוד אין עיברית

נראה לי שהזן יותר טוב אם אתה מתעקש על אחד מאלה

פורסם
  • מחבר

גם לזאן אין עיברית בתכלס , אבל עיברית בנגן זה הדבר האחרון שמעניין אותי ..

ואם יש לך נגן אחר במחרים האלו להציע , דבר..

פורסם

איפה מצאת את הזאן X-FIבמחיר כזה?

פורסם

ממה ששמעתי וקראתי בביקורות מקצועיות יש אכזבה מסויימת מאיכות השמע של X-FI שהובטחה לעומת מה שבפועל,מסתבר שאם אתה מבטל את השמיעה בעזרת שימוש בצ'יפ הX-FI אז שומעים יותר טוב(לא שמעתי במו אוזניי).

לי אישית יש את הCREATIVE ZEN SMALL WONDER 4GB ודי מרוצה ממנו מבחינת איכות שמע.

מה שכן מאוד חשוב לדעת,שברגע שאתה מעביר את הנגן למצב קריאה מכרטיס הזכרון,שום פונק' לא עובדת איתו אקוולייזר לדוג' ועוד שאר ירקות,דבר שידוע ומצויין בביקורות מקצועיות כמו ANYTHINGBUTIPOD.COM

אבל מה שכן חשוב לדעת,שהעתקת שירים לזן היא באמצעות גרירה פשוטה ולא שימוש בתוכנות חיצוניות כמו IPOD.

במחיר כזה אתה כבר יכול לקחת איזה VISION M עם HD גדול ומסך יותר מתאים לצפייה בMP4.

פורסם

ניראה לי רק בישראל רמת הIQ מאוד נמוכה, כי אני לא רואה תירוץ אחר לזה שרק כאן אנשים קוראים לחיבור iPod עם כבל USB מסובך, כי השירים מועתקים לבד לאיפוד מהמחשב בלי לעשות כלום.

פורסם

TM תפסיק לחשוב שכל מה שנוח לך צריך להיות נוח לאחרים.

יופי, אייטונס נוחה לך.. (גם לי היא נוחה אבל מלאת באגים בווינדוס(לא במאק) )

זה לא אומר ש D&D פחות נוח.

האמת, בזמן האחרון התחלתי להבין את הנוחות בזה (לפני זה הייתי משתמש בתוכנות להעביר שירים) את מסמן תיקייה ופשוט "זורק" אותה לתוך המכשיר.

פותח הדיון: אין מה להשוות, ה XFI עדיף בהרבה.

אבל לא הייתי סומך על כרטיס ההרחבה שלו.. התמיכה בו פשוט גרועה.

אתה יכול לשמוע שירים אמנם, אבל בלי תמיכה בטאגים, בלי אקוולייזר, בקיצור, נגן ג'נרי יהיה יותר שימושי.

אולי כדאי לחשוב על D2.. או פשוט לקחת XFI עם 16GB..

פורסם

ניראה לי רק בישראל רמת הIQ מאוד נמוכה' date=' כי אני לא רואה תירוץ אחר לזה שרק כאן אנשים קוראים לחיבור iPod עם כבל USB מסובך, כי השירים מועתקים לבד לאיפוד מהמחשב בלי לעשות כלום.

[/quote']

סליחה באמת שלרוב האנשים בארץ אין את רמת הIQ שלך,אבל תתפלא יש אנשים שאין להם יותר מדי מושג בתחום הטכני ויותר נוח להם לגרור את השירים לתוך התיקייה במקום להתחיל להתעסק בתוכנה בעלת פשטות הפעלה ששואפת לאפס.

ופותח הת'ראד,אם כבר לך על גרסת ה16GB של הX-FI שתומכת גם בWIFI.

פורסם
  • מחבר

ניראה לי רק בישראל רמת הIQ מאוד נמוכה, כי אני לא רואה תירוץ אחר לזה שרק כאן אנשים קוראים לחיבור iPod עם כבל USB מסובך, כי השירים מועתקים לבד לאיפוד מהמחשב בלי לעשות כלום.

חבר יקר , נראה לי האנשים יותר מתכוונים שמה שמסובך הוא להמיר את כל הדברים ולסדר אותם דרך האייטונס , לא לכל אחד יש זמן וכוח לזה ולכן לחלק מהאנשים זה לא נוח, אתה חייב להסכים שפשוט לגרור שירים לתיקה זה הרבה יותר פשוט מאשר לבצע את הפעולות האלו.

ולנושא :

מה אתם בעצם אומרים?

שאם אני מוסיף כרטיס זיכרון אני לא אראה את שמות השירים וכו' וכו' ?!

אז זה הX-FI בכלל לא אופציה , אז מה הקטע בלקנות אותו ?!

אם הייה ניתן לקנות בארץ את גרסת ה16 ג'יגה הייתי קונה , אבל אי אפשר.

חבר טס לתאילנד אם הייתי יודע מה מחירו שם ואם בכלל אפשר לקנות ואיפה הייתי קונה אותו שם בגרסת ה16 ג'יגה ,

אם לא אז אני כבר אקח את האיפוד.

נ.ב איך איכות השמע של האיפוד? כי תחלס לא כזה יצא לי לישמוע לפני כן הייתי עם הZVM , היום אני בחיים לא אקח נגן בעל דיסק קשיח.

פורסם

האיכות של האייפוד נאנו גרועה.

לא תתקרב ל ZVM שלך (הנגן עם איכות הסאונד הכי טובה).

תקנה מתאילנד ZEN XFI 32GB, אולי תרצה להרחיב את ספריית המוסיקה שלך ולראות סרטים וכו'

הוא אמור לעלות בסביבות ה 1000 אאל"ט.

אם לא, קח את ה 16...

כמה הערות: באייטונס אתה לא צריך להמיר שום דבר, הוא מעביר את הקבצים איך שהם (MP3 כמובן) והאייפוד קורא אותם בלי בעיה.

לא צריך לסדר כלום באייטונס, רק לגרור אליו את ספריית המוסיקה שלך\אילו תיקיות מוסיקה שבא לך ולחכות 2 דקות שיקלוט את כל השירים.

שאתה מעביר קבצים אל האייפוד, אתה יכול פשוט להעביר את כל ספריית המוסיקה שלך אליו בלחיצה אחת, או ליצור לו פלייליסט שכל פעם שתחבר את האייפוד למחשב הפלייליסט באייפוד יתעדכן (יתווספו שירים שהוספת לפלייליסט) או שפשוט לגרור אליו את השירים..

ב ZEN בכרטיס זכרון, אתה רואה את השם של הקובץ, אבל לא את הטאג. אני מניח שאתה יודע מה ההבדל.

פורסם
  • מחבר

האיכות של הנאנו עד כדי כך גרוע?!

ואם לומר את האמת אני לא בטוח שה X-FI הוא בעל איכות הסאונד הכי גבוה בתכלס אומרים שאיכסותה סאונד שלו זהה לחלוטין לאיכות החלופים של הZEN (הדגם שלפנייו)

בקשר לתאיילנד יש לך מושג אפה אפשר ליקנות שם אותו?! כי לא אני טס אלה חבר , ואם ארצה שיקנה לי משהו צריך להגיד לו מקום מדוייק ולהכין מחיר +- מראש, תודה על עזרתך.

ועוד משהו אם אני ארכוש את גרסאת ה16 ג'יגה בחול בארץ תעבוד לי פונקציית ה WIFI ?

פורסם

כן, הנאנו כל כך גרוע.

ה XFI ממש לא הנגן בעל הסאונד הטוב בעולם, הסאונד שלו מאוד דומה ואפילו זהה ל ZEN

אין לי מושג איפה לקנות בתאילנד...

פונקציית ה WIFI תעבוד, תכין בערך 1000 ש"ח ל 16GB, אם לא ימצא שלא יקנה, לא קרה כלום...

פורסם
  • מחבר

הבעיה היא שהוא טס בדצמבר ועד אז יש הרבה זמן.. אם הייתי בטוח שהוא ימצא שם הייתי מחקה אבל ככה לא יודע אם זה שווה את זה.

מה בקשר לזאן?! הדגם שלפניי האקספי? אולי ליקנות אותו בגרסאת ה16 ג'יג וזהו?

פורסם

אני כבר אמרתי שמבחינת איכות הX-FI לא נותן ערך מוסף אלא להפך,הצ'יפ שלו דווקא פוגם.אתה בהחלט יכול ללכת על הZEN SMALL WONDER,חוץ מאפשרות של WIFI בגרסת ה16 ג'יגה ומעלה של XFI הם זהים בהכל.

חבל על הכסף.

פורסם

ל XFI יש גם רמקולים ועוד כמה שיפורים מזעריים.

אם לא צריך רמקולים, לא הייתי לוקח את ה WIFI כהשוואה.

הוא די גרוע שם, תוך 3 של שימוש בו נגמרת הסוללה, אין מקלדת נורמלית (אפילו לא כמו של פלאפון, שמו סתם 4 כפתורים מסביב, המקלדת היא כמו ב PSP) לאינטרנט וכל מה שאתה יכול לעשות באינטרנט זה להכנס לחדרי צ'אטים מיוחדים של קרייטיב.

אני הייתי לוקח את ה ZEN, הוא גם יותר יפה לטעמי.

ומה זה לעזאזל ZEN SMALL WONDER?! השם שלו זה ZEN.

אגב, ב XFI אין שום צ'יפ, סה"כ מצב של אקוולייזר בהסוואה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים