עבור לתוכן

iphone 3g vs ipod tpuch 2g

Featured Replies

פורסם

שלום, אני קונה בעוד מספר ימים אחד מהשנים מאירופה (אירו) ורציתי לשאול מה כדאי יותר בשבילי?

בתאכלס לא אהבתי את הרעיון של ה טלפון iphone ויש לי פלאפון טוב אז אני לא ישתמש בכלל באופציית הטלפון וה sim ב iphone, (אני מדבר על הדור השני)

זתומרת שאני צריך את כל מה שיש באייפון רק בלי אופציית הטלפון, עכשיו ההתלבטות היא מה עדיף מבחינת העיצוב הכובד איכות התמונה והסאונד, פיצ'רים שיש באייפון שאין בטאץ, מהירות גלישה וכו..

בהתחלה הייתי סגור על הטאץ כי מטרת הקניה היא שירים סרטים אינטרנט WIFI ומשחקים וגם ככה ה טאץ עולה פחות מהאייפון אז הטאץ הוא אידיאלי בשבילי.

אבל ביעדר אופציית הפריצה ב 2G של הטאץ, פלוס מצלמה, תמיכה רחבה יותר, ומחיר כמעט זהה (לא?) גרמו לי לשנות את דעתי ולהתלבט בין שני המכשירים.

בקצרה השאלה שלי היא איזה מכשיר כדאי מבין השניים, כאשר איני מתכוון להשתמש באייפון כטלפון אלא רק כמכשיר מולטימדיה?

תודה לעוזרים.

פורסם

התבלבלת. זה IPHONE 3G וIPOD TOUCH 2G

פורסם
  • מחבר

תודה תיקנתי...מישהו יכול לעזור??

פורסם

עדיף מנסיון אישי(באמת) iPhone אם תקנה iPod אתה תתחרט אחר כך

פורסם
  • מחבר

עדיף מנסיון אישי(באמת) iPhone אם תקנה iPod אתה תתחרט אחר כך

אחי אבל אני לא צריך את אופציית הטלפון באייפון אלא צריך אותו כמכשיר מולטימדיה..לא צריך תמצלמה גם ו הטאץ יותר דק וקל ומעוצב יותר יפה .. אבל מצד שני אין לו פריצה עדיין כמו לאייפון ותמיכה רחבה כמו לאייפון...

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל מנסיון עם N95 וiPhone, הiPhone לוקח בהרבה. אישית הייתי קונה iPhone ומוכר את הפלאפון הישן. למה להסתובב גם עם אייפוד וגם עם פלאפון, שיכול להיות לך את זה במכשיר אחד, קצת מבאס ::)

פורסם
  • מחבר

כן אבל לא נראה לי שאני יקח אייפון ב 600 דולר לצבא...זה מאוד שביר ועדין ואני לא צריך את אופציית הטלפון שבו אלא רק את תכונות המולטימדיה!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים