עבור לתוכן

הצעות/המלצות לשלט אוניברסלי

Featured Replies

פורסם

אהלן,

יש לי פה שלט לטלוויזית LCD של LG, שלט למערכת רמקולים Logitech Z5500 ושלט למזגן של LG. תוסיפו לזה את העכבר והמקלדת האלחוטיים, ותקבלו A REAL PAIN IN THE ASS.

יש למישהו הצעה (עדיף מניסיון, אבל לא חייב) לשלט באמת פונקציונלי ונוח שייאחד את השלושה (ואם יוכל לפטור אותי מהעכבר/לשלוט גם על המחשב - מה טוב, אבל לא חובה)?

מבחינת מחיר מובן שארצה את הסוג הזול ביותר שיהיה אמין ונוח.

שאר הדגשים הם כאמור פונקציונליות - שיוכל למלא את כל התפקידים שהשלטים כרגע ממלאים על כלל הפונקציות שלהם, נוחות - שיהיה פונקציונלי בצורה נוחה (5 לחיצות באוניברסלי במקום לחיצה בודדת בשלט המקורי זה לאו דווקא כ"כ נוח. ככל שמורכבות השימוש עולה באיזשהו שלב זה נעשה כבר לא כדאי) ואמינות - לא צעצוע זוהר בחושך עם בעיות תיכנות וכפתורים שמפסיקים לעבוד אחרי חודשיים.

דברים כמו מראה, סוללה אחת או שתיים בגודל כזה או אחר וכו' אחרונים ברשימת החשיבות כל עוד התנאים דלעיל נענים.

פורסם
  • מחבר

אין מישהו עם ניסיון בתחום?

פורסם
  • מחבר
:sleep:
פורסם

LOGITECH HARMONY 525

555

1

כמובן שאתה יכול פשוט ללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות שלט זול, הוא יעשה עבודה טובה, אבל לא כמו הלוג'יטקים..

פורסם

מצטרף להמלצה, יש לי אחד כזה (555) והוא מתפקד 101%, תפעול קל וניתן "ללמד" אותו את כל פעולות השלט המקורי, צריכים קצת ללמוד להפעיל אותו אבל זה לא קשה מידי.

בהצלחה

פורסם
  • מחבר

הללויה

LOGITECH HARMONY 525

555

1

כמובן שאתה יכול פשוט ללכת לחנות אלקטרוניקה ולקנות שלט זול, הוא יעשה עבודה טובה, אבל לא כמו הלוג'יטקים..

זהו שהמחירים לשלטים האלו נעים בין 400 ש"ח ל- 1000. אז זה נחמד שיש 50 כפתורים במקום 25, ונחמד שיש מסך או אפילו מסך צבעוני, ואפילו יהיה נחמד אם הוא יפתח אישיות כמו WALL-E, אבל אני לא בטוח אם כדאי לי לשלם כל כך הרבה על זה. השאלה היא - האם פרקטית , עבור השימושים שציינתי, יהיה הבדל בין שלט של 50 או 100 ש"ח לשלטים הנ"ל? מהחיפושים שלי אונליין לא הצלחתי להגיע לאיזשהן מסקנות, בגלל זה רציתי לשאול מישהו שמבין או מנוסה יותר עם השלטים. אתה יכול למנות את ההבדלים המהותיים ולמה ההרמוני עדיף לי אם בכלל?

מצטרף להמלצה, יש לי אחד כזה (555) והוא מתפקד 101%, תפעול קל וניתן "ללמד" אותו את כל פעולות השלט המקורי, צריכים קצת ללמוד להפעיל אותו אבל זה לא קשה מידי.

בהצלחה

מלבד הקושי בתכנות והתפריט באנגלית בלבד (שאני מאמין שלא יהיו לי בעיות עם זה) נכתב על ה- 525 בזאפ (http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=574625) שיש לו בעיות עם מזגנים מסויימים ושהשלט לפעמים אינו יודע באיזה מצב מכשיר מסויים נמצא ולכן מבצע פעולה הפוכה כמו כיבוי במקום הדלקה. על ה- 555 נכתב בזאפ (http://zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=574624) שהעיצוב והאחיזה אינם נוחים והוא דיי זהה ל- 525.

1. אתה מסכים שה- 555 מעוצב בצורה לא נוחה או שזו שטות?

2. האם ה- 555 לוקה בבעיה של אובדן ההבנה באיזה מצב נמצא מכשיר מסויים ועקב כך ביצוע פעולה לא נכונה כמו ב- 525?

3. יש לך איזשהו ניסיון עם מזגנים? חשוב לי שיעבוד עם ה- LG שלי

4. מה משופר ב- 555 לעומת ה- 525? נראה כמו אותו הדבר בצבע אחר

תודה חברים

פורסם

מזגנים הם באמת עניין בעייתי, נסיתי שני שלטים אוניברסליים ואפאחד מהם לא תפעל את המזגן כמו שצריך, אני מניח שהתקשורת בין המזגן לשלט שלו היא דו צדדית ולכן אני בספק אם תמצא שלט אוניברסלי שמסוגל לתפעל מזגן

פורסם

לי יש את הSUNWAVE שנמכר בזמנו בבאג ב250,

לא יודע בכמה הוא נמכר היום ואם הוא עדיין נמכר,

נוח מאד לתכנות, נוח לתפעול, קצת אוכל סוללה,

אבל עובד מצויין!

חסך לי חמישה שלטים

טלוויזה, רסיבר, CD, ממיר ומזגן

פורסם

הבעיה במזגנים, שאם השארת את השלט "דלוק" ז"א הדלקת את המזגן דרך שלט אחד וכיבית דרך אחר או משהו כזה, לחיצה על כפתור ההדלקה\כיבוי יכבה את המזגן (אם הוא כבר כבוי זה פשוט לא יעשה כלום)

אז מה שצריך לעשות זה לתכנת כפתור אחד להדלקה, אחד לכיבוי, והשאר למה שבא לך.

אגב, אם יש לך שלט ישן של HOT\ערוצי זהב (הכחול המעוגל) תדע שגם הוא שלט אוניברסלי בעצמו , מכל כיוון.

אם אתה יודע איך מכוונים את השלט לטלוויזיה כלשהי תעשה את אותו תהליך, עם הקוד: 975. (נגיד שעשית את זה ב TV, אפשר גם ב VCR\GC בלי בעיות)

עכשיו תלחץ על כפתור כלשהו שאתה רוצה לתכנת (נגיד המספר 2 לדוגמה) והמנורה של המצב שבחרת (TV, VCR, GC) תהבהב ממש מהר.

בזמן הזה מה שאתה צריך לעשות זה לקחת שלט אחר, לכוון אותו מול השלט של הכבלים (עינית מול עינית) וללחוץ על הכפתור הרצוי (נגיד המספר 2 בשלט של הDVD)

עכשיו שתלחץ TV ועל הכפתור 2 בשלט הכבלים, זה יהיה זהה ללחיצה על 2 בשלט הDVD.

כידוע לי, זה עובד רק עם השלטים הכחולים.

אם תמצאו מדריך לשלט האדום, מה טוב ;D

יש גם משהו כזה לשלט של YES אבל אני כבר לא מוצא את המדריך.

פורסם

זאת בעיה לשלוט על מזגנים.

גם הדגמים היותר יקרים של הרמיוני לא עושים את זה בהצלחה רבה.

בנוסף, אם אתה רוצה לשלוט גם על המחשב, תצטרך מקלט.

פורסם

1. אתה מסכים שה- 555 מעוצב בצורה לא נוחה או שזו שטות?

2. האם ה- 555 לוקה בבעיה של אובדן ההבנה באיזה מצב נמצא מכשיר מסויים ועקב כך ביצוע פעולה לא נכונה כמו ב- 525?

3. יש לך איזשהו ניסיון עם מזגנים? חשוב לי שיעבוד עם ה- LG שלי

4. מה משופר ב- 555 לעומת ה- 525? נראה כמו אותו הדבר בצבע אחר

תודה חברים

תשובות:

1. בולשיט, לי הוא מאוד נוח( אגב היה לי 525 שהתקלקל בתקופת האחריות וליבואן לא היה כזה אז קיבלתי 555 והם ממש זהים מבחינה פיזית והאחיזה זהה בשניהם)

2.זה שאמר את זה לוקה בבעיות הבנה עמוקות ביותר.

3.לגבי המזגנים כבר ענו לך

4.לא התעמקתי בנושא, על פניו נראה שהזיזו שני שני כפתורים(PREV וMUTE(לדעתי למיקו נוח יותר)) ושינו תיפקוד של שניים אחרים (SOUND וPICTURE)

פורסם
  • מחבר

מזגנים הם באמת עניין בעייתי, נסיתי שני שלטים אוניברסליים ואפאחד מהם לא תפעל את המזגן כמו שצריך, אני מניח שהתקשורת בין המזגן לשלט שלו היא דו צדדית ולכן אני בספק אם תמצא שלט אוניברסלי שמסוגל לתפעל מזגן

חשבתי ככה, מבאס. אתה יכול להרחיב בנוגע לניסיון שלך, עם איזה שלטים ניסית לשלוט באיזה מזגנים?

לי יש את הSUNWAVE שנמכר בזמנו בבאג ב250,

לא יודע בכמה הוא נמכר היום ואם הוא עדיין נמכר,

נוח מאד לתכנות, נוח לתפעול, קצת אוכל סוללה,

אבל עובד מצויין!

חסך לי חמישה שלטים

טלוויזה, רסיבר, CD, ממיר ומזגן

היום יש ב- 200 וב- 300 ש"ח. דגם ה- 3060 וה- 3200 בהתאמה. איזה מהם קנית? (http://www.bug.co.il/fpage.asp?c=375&t=9)

לא נורא בנוגע לסוללות, כל השאר נשמע מצויין ביחס למחיר. אני מתפלא לשמוע שהוא עובד טוב עם המזגן - על איזה מזגן מדובר?

הבעיה במזגנים, שאם השארת את השלט "דלוק" ז"א הדלקת את המזגן דרך שלט אחד וכיבית דרך אחר או משהו כזה, לחיצה על כפתור ההדלקה\כיבוי יכבה את המזגן (אם הוא כבר כבוי זה פשוט לא יעשה כלום)

אז מה שצריך לעשות זה לתכנת כפתור אחד להדלקה, אחד לכיבוי, והשאר למה שבא לך.

אגב, אם יש לך שלט ישן של HOT\ערוצי זהב (הכחול המעוגל) תדע שגם הוא שלט אוניברסלי בעצמו , מכל כיוון.

אם אתה יודע איך מכוונים את השלט לטלוויזיה כלשהי תעשה את אותו תהליך, עם הקוד: 975. (נגיד שעשית את זה ב TV, אפשר גם ב VCR\GC בלי בעיות)

עכשיו תלחץ על כפתור כלשהו שאתה רוצה לתכנת (נגיד המספר 2 לדוגמה) והמנורה של המצב שבחרת (TV, VCR, GC) תהבהב ממש מהר.

בזמן הזה מה שאתה צריך לעשות זה לקחת שלט אחר, לכוון אותו מול השלט של הכבלים (עינית מול עינית) וללחוץ על הכפתור הרצוי (נגיד המספר 2 בשלט של הDVD)

עכשיו שתלחץ TV ועל הכפתור 2 בשלט הכבלים, זה יהיה זהה ללחיצה על 2 בשלט הDVD.

כידוע לי, זה עובד רק עם השלטים הכחולים.

אם תמצאו מדריך לשלט האדום, מה טוב ;D

יש גם משהו כזה לשלט של YES אבל אני כבר לא מוצא את המדריך.

קודם כל תודה על ההשקעה בתגובה.

כרגע אני עם כבלים אנאלוגיים בחדר אבל זה בהחלט יכול להיות שימושי בעתיד. בסלון יש לי שלט של הוט והוא לא אדום ולא כחול אלא שחור, אבל שם אני גם ככה לא צריך את זה.

לגבי המזגן - נשמע כמו אחלה פתרון

זאת בעיה לשלוט על מזגנים.

גם הדגמים היותר יקרים של הרמיוני לא עושים את זה בהצלחה רבה.

בנוסף, אם אתה רוצה לשלוט גם על המחשב, תצטרך מקלט.

זהו שאני קורא עכשיו על כאלו שזה עובד להם ועל אחרים שלא.

אני מניח שאוותר על עניין השליטה במחשב, זה גם ככה היה בונוס מבחינתי.

תשובות:

1. בולשיט, לי הוא מאוד נוח( אגב היה לי 525 שהתקלקל בתקופת האחריות וליבואן לא היה כזה אז קיבלתי 555 והם ממש זהים מבחינה פיזית והאחיזה זהה בשניהם)

2.זה שאמר את זה לוקה בבעיות הבנה עמוקות ביותר.

3.לגבי המזגנים כבר ענו לך

4.לא התעמקתי בנושא, על פניו נראה שהזיזו שני שני כפתורים(PREV וMUTE(לדעתי למיקו נוח יותר)) ושינו תיפקוד של שניים אחרים (SOUND וPICTURE)

2. אתה מוכן להרחיב?

3. כן. מה איתך אבל, ניסית וזה לא עבד או שאין לך בכלל מזגן?

4. אז אם אלך על הרמוני אקנה את ה- 525, אין סיבה לשלם עוד 100-200 ש"ח סתם ככה.

תודה לכל המגיבים בינתיים

פורסם

2. אני לא נתקלתי בבעיות כאלה (לא עם ה525 ולא עם ה555), ואם אתה שואל אותי זה לפי התיאור שלו מדובר ב"בעיית משתמש).

3. יש לי מזגן אבל לא ניסיתי להתאים את השלט למזגן.

4. גו פור איט.... :xyxthumbs: (גם התאורה הכחולה של ה525 יותר יפה לדעתי, ב555 היא כתומה(לא יותר מידי מציק ובסוף מתרגלים)

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות המפורטות :)

הייתי הולך על ה- 525 עוד אתמול, אבל שמתי עין על ה- SUNWAVEים שזולים ב- 100-200 ש"ח, ומישהו פה המליץ בחום (כולל שימוש במזגן שזה אחד מתוך שלושה שלטים שלי - דיי קריטי).. כרגע אני עדיין בהתלבטות...

אני מניח שלא להרבה יש שלטים כאלה, אבל אם בכל זאת אנשים כאלה נתקלים בהודעה הזו אני אודה לכם אם תשתפו אותנו גם אתם ברשמיכם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים