פורסם 2008 באוקטובר 3017 שנים קניתי C902 מסלקום.קיבלתי אותו עם גרסה R3CA033 ויצאו מכבר 6 גרסאות תוכנה חדשות מהגרסה הזאת.ניסיתי לעדכן גרסה עם sony ericsson update serviceהתוכנה אמרה שברשותי העדכון האחרון.על פי מה שהבנתי זהו העדכון האחרון של סלקום ולכן אין לי כל כך מה לעשות.הברירה היחידה היא ללכת לחנות בתעדכן את הגרסה או להשתמש באתרים בתשלום לעדכון הגרסה כי עדיין לא יצאה תוכנה התומכת במכשיר.למישהו יש מידע בנושא?
פורסם 2008 באוקטובר 3117 שנים בעיקרון, עדיף שתלך למרכז שירות ותתן לסלקום לעשות לך את זה, לא יעלה לך כסף, זה באחריות שלך (אם לקחת, ואני מקווה בשבילך שלקחת).
פורסם 2008 בנובמבר 117 שנים מחבר אז מה הקטע קניתי פלאפון והוא מגיע עם גרסה ישנה?ועל פי SEUS זאת הגרסה האחרונה שיש לסלקוםאני יכול ללכת לסלקום יש לי גם שירות תיקונים אבל אני כמעט בטוח שזאת הגרסה שלהםלאורנג' יש את הגרסה הכי חדשה כל פעם אורנג' מוציאים גרסה ולסלקום אין
פורסם 2008 בנובמבר 217 שנים כי לפעמים המכשיר יושב במלאי עד שהוא מגיע ללקוח ועד אז יוצאת גירסה חדשה.לך למרכז שירות. מקסימום הפסדת חצי שעה :]או שתתקשר *123 ותשאל אותם מה הגירסה האחרונה ל-C902
פורסם 2008 בנובמבר 517 שנים מחבר הייתי אצלם ואין להם גרסה חדשה יותרכמו שחשבתי זה גם לא הגיוני שיהיה להם אפילו שהמכשיר ישב במלאי הגרסה החדשה ביותר צריכה ליהיות בSEUS ועל פי התוכנה הזאת יש לי את הגרסה החדשה ביותראני אלך היום לחנות שיעשו לי עדכון גרסה כמו שצריךמישהו יודע כמה זה אמור לעלות?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.