פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ועדיין זה מסך Resistive ולא Capacitiveומי התנסה בשניהם יודע שההבדל הוא מטורףמה ההבדל? :s05:
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ועדיין זה מסך Resistive ולא Capacitiveומי התנסה בשניהם יודע שההבדל הוא מטורףדיי כבר להנעץ בהבדלי המסכים האלה , שיגעתם .אני עובד עם P1i בשילוב מיני אופרה , אין לי בעיות גלישה , אין לי בעיות זום , ואני מסתדר עם אצבע אחת יפה מאוד , כל זאת למרות המסך הנכה הגידם הכהה החושים הזה של הסוני .הוא אומנם יותר טוב , אבל הוא לא שיקול ברכישה של סלולרי , אם המסך שלו כזה או כזה .אתה לא יושב ומשחק כל היום עם האצבעות עם המסך .זה מכשיר לדבר איתו , לא ללטף לו את המסך עם כל אצבע פנויה .
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים הבדלי המסך שציינתי זה לא המולטי טאץ'כשכל הממשק של הטלפון הוא דרך מגע, יש חשיבות עליונה לאיזה סוג מסך מגע זה במסך מגע כמו של ה htcלא נוח לעבוד, לא נוח לגלול, אתה צריך לנסות בשביל להבין את ההבדל
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אני יודע שהמסך של איפון הרבה יותר נוח משל שאר המתחרים ובמכשרים כאלה זה באמת חשוב, אבל עדיין, זה בערך היתרון היחיד של איפון על טאצ' HD.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים הבדלי המסך שציינתי זה לא המולטי טאץ'כשכל הממשק של הטלפון הוא דרך מגע, יש חשיבות עליונה לאיזה סוג מסך מגע זהאתה יכול להסביר, בבקשה?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים ההבדלים הוא שכשאתה עובד עם פלאפון מגע, אתה רוצה שיהיה לך הכי נוח ושתראה בו הכי טוב (המסך הנחות לא רואים כל כך טוב בשמש, אמנם לא קריטי),לא בא לך להתחיל לחפש צל או לשים יד מעל הפלאפון שתראה על מה אתה לוחץ...בכל מקרה, ה TOUCH HD נראה ממש מעולה!הוא גם מגיע עם מסך מהסוג הפחות טוב?עריכה:אגב, הבנתי שהמכשיר הנ"ל יוצא ב 08/11/08!זה נכון?
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים כן , והולך לעלות באזור של האלפיית הירוקים , אלא אם כן תתחייב לAT&T או לרשת השנייה שם , ואז תקבל אותו במשהו כמו 400 או 500 דולר .
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים לדעתי גם איזור ה 800-1000 דולר..ואם מדובר פה בארץ אז בכלל איזה 5-6K.אבל עדיין נראה לי ששווה לקנות אותו מחו"ל.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים מחבר אתם חבורה של סוטים (מהנושא),אני לא הולך לקנות בחול ולא הולך לשלם יותר מ 3500 שקל על מכשיר.איך ה HTC טייטן2 וטריניטי? שניהם נכנסים בתקציב שלי.
פורסם 2008 באוקטובר 2517 שנים אני ממליץ על נוקיה N85, היום ראיתי שהוא התחיל להמכר בארץ, הכי זול שמצאתי זה ב- 2900 (גוגל)המכשיר הנל ללא מסך מגע, אבל מכל הביקורות שקראתי בזמן האחרון הוא הולך להיות הלהיט הבא.
פורסם 2008 באוקטובר 2617 שנים הבדלי המסך שציינתי זה לא המולטי טאץ'כשכל הממשק של הטלפון הוא דרך מגע, יש חשיבות עליונה לאיזה סוג מסך מגע זה במסך מגע כמו של ה htcלא נוח לעבוד, לא נוח לגלול, אתה צריך לנסות בשביל להבין את ההבדל :hizuk:
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.