עבור לתוכן

סלולרי ב-3500 מהארץ (לא להציע במחיר גבוה יותר או מחול, תודה).

Featured Replies

פורסם

טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש.

בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480).

כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון.

כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי,

הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ?

אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ.

ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND.

ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי.

אני אשמח לשמוע אם למישהו יש המלצה למתחרה ראוי, בארץ, ובערך באותו טווח מחיר של האיפון

או לחילופין אם למישהו יש הסבר נורמלי של למה-לא איפון, מה כ"כ גרוע בו שגרר קהל אנטים גדול יותר מפאנבויז?

תודה רבה!

ואני באמת מבקש, אל תמליצו לי על קניה מחול, אני לא יכול, לא רוצה, גם אם אני איהיה בחול מחר, אני לא אקנה שם שום דבר, ככה זה ואני לא אשתנה, תודה מראש.

עריכה:

איך ה-HTC טייטן2 וטריניטי?

פורסם

לאייפון הרגיל אין 3G, ושמעתי שלאייפון 3GB יש בעיות עם ה3G (אני לא יודע אם כבר תיקנו אותן).

בנוסף לכך, יש סלולארים עם מצלמה הרבה יותר טובה, ורמקולים יותר טובים (אני לא מדבר על סלולארים עם מסך מגע).

באופן כללי, אני לא ממש מתלהב מסלולארי עם מסך מגע. זה, אמנם, מגניב ונראה מאוד יפה, אבל לא נוח להתקשר ולסמס איתו. בכלל, אני מעדיף סלולארי בתצורה של Candy שנוח להחזיק ביד ולדבר איתו, מאשר סלולארי עם מסך גדול שמתאים יותר לשמש כPDA.

דרך אגב, יש חברה אחת בארץ (אני לא זוכר את השם שלה) שמפתחת סלולארי שאמור להתחרות עם המתחרים של הדור הבא של האייפון. יש לו מסך מגע עם ממשק גרפי ייחודי, ממש יפה ואינטואיטיבי ששם את האייפון בכיס הקטן, כמו גם כל הפיצ'רים שאתה רק רוצה (Bluetooth, WiFi, GPS). אאל"ט, הוא אמור לצאת בעוד כחצי שנה-שנה.

פורסם

קודם כל, איפון ואיפון 3G אלו מכשירים נהדרים, הבעייה זה המחיר שלהם (700$ לאיפון 8GB :screwy:).

N79, אני מאוד מאוד ממליץ עליו, הוא לא אמור לעלות יותר מדי (סביבות ה400-500$).

אתה יכול לחכות גם ל5800 של נוקיה הוא יעלה 279EUR ללא שום התחייבות, סים פרי.

אם יש לך כסף (700-800$) להשקיע בטלפון, יהיה את טאצ' HD של HTC, הוא נותן כל מה שהדימונד נותן אבל עם מסך ענק ורזלוצייה פשוט מטורפת למכשיר כזה קטן.

שמתי לב שאתה לא יכול/רוצה לקנות מחו"ל אז תכפיל פי 1.5 עד 2 את מחירים שנתתי, כי המחירים בארץ פשוט :kopfpatsch:

פורסם

הבעיה הרצינית ביותר של האייפון זו הבטריה

הוא פשוט זולל אותה לחלוטין (במיוחד שהWIFIמחפש רשתות/3G מחובר לאינטרנט)

פורסם

דווקא אני קניתי בשוויץ את האייפון 8GB בפחות מ-1700 שקל... הוא לא שווה הרבה יותר מזה... (2500 זה כבר יותר מדי), ואפשר להסתדר עם הסוללה, רק מה הרמקול חלש ברמות והמצלמה לא משהו.

פורסם

אחרי שאתמול שיחקתי טיפה עם האייפון (הדור הראשון אם זה משנה) אני יכול להגיד שאין על המסך מגע שלו (עברתי על כמה וכמה פלאפונים בעלי מסך מגע ושום דבר לא משתווה לזה)

פורסם

1700 זה מחיר סביר, אני אישית לא האיתי קונה אותו ביותר מ400$, אולי 500$ תמורת ה16GB.

הבטריה באמת בעייה, לרוב היא תספיק ליום עבודה.

פורסם

יש את ה-HTC Touch HD שיוצא עד סוף השנה וה-HTC G1 שאמור לצאת עד סוף החודש

שניהם נראים על הנייר מדהים (גם אחרי שטפטף לי קצת ריר על הנייר)

ה-Touch אמור להיות האייפון קילר האמיתי:

מסך מגע 3.8",wifi ,מצלמה 5 מ"פ ,GPS ,רמקולים סטריאופוניים וכל הטוב שבעולם

נ.ב.

גם לנוקיה של את ה-Nokia 5800 XpressMusic בדרך (עד סוף השנה)

פורסם

ה-Touch אמור להיות האייפון קילר האמיתי:

ועדיין זה מסך Resistive ולא Capacitive

ומי התנסה בשניהם יודע שההבדל הוא מטורף

פורסם

אני התנסתי, בשניהם, וללא ספק לאיפון יש את מסך המגע הטוב ביותר, אבל? מכל בחינה אחרת הטאצ' HD עולה עליו.

פורסם

לא, גם הממשק של האייפון הרבה יותר טוב וכמובן הדפדפן,

גם התקנת התוכנות (החוקיות) דרך החנות של אפל (והלא חוקיות) דרך הINSTALLER/CYDIA זה יתרון ענק

בתור משתמש של HTC אני יכול להגיד לך שהTouchFLO 3D זה בלוף, זאת עדיין אותה מערכת WM נוראית.

פורסם

TFLO 3D זה רק ממשק יפה שמאפשר להפעיל תוכנות יומיומיות כמו צפייה בגלריה ותחזית עולמית.

מה שטוב זו המערכת WM6.1 הוותיקה עם מבחר תוכנות ענק!

והרזלוצייה של HTC, דפים באינטרנט יראו יותר טוב מאיפון בגלל שכמעט (אם ביכלל) לא צריך SCALE (ועל Fennec שמעתה?).

פורסם

אתה לא משתמש במערכת הזאת, אז אתה לא יודע כמה היא גרועה,

כן, יש המון תוכנות לWM, אבל מדובר במערכת איטית ומסורבלת מאוד,

הרזולוציה של הHTC גבוהה יותר אבל הדפדפן הרבה פחות טוב (אופרה)

ובכלל זה סיוט לגלול מסך עם מסך מגע לא קיבולי.

פורסם

אני התנסתי, בשניהם, וללא ספק לאיפון יש את מסך המגע הטוב ביותר, אבל? מכל בחינה אחרת הטאצ' HD עולה עליו.

אתה יכול לתת לינק ל TOUCH HD בארץ?

ראיתי רק את הרגיל, או שזה אותו דבר?

אני גם באותו סיפור כמו פותח התראד...

פורסם

הוא עוד לא יצא למכירה, אבל הנה, לינק לאתר היצרן

http://www.htc.com/www/product/touchhd/overview.html

לומרות שאופרה 9.5 זה דפדפן מעולה ונוח לWM.

תריץ חיפש על Fennec.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים