עבור לתוכן

חוות דעת על מפרט .

Featured Replies

פורסם

מה אתם עונים לשמוק הזה בכלל זה סתם תרד מיותר שאפשר לנעול אותו

לא יצאה ממנו כלום חוץ מספאם

• תגובות 30
  • צפיות 1.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מה אתם עונים לשמוק הזה בכלל זה סתם תרד מיותר שאפשר לנעול אותו

לא יצאה ממנו כלום חוץ מספאם

תקשיב , אתה לא רוצה להגיב אל תגיב , אתה לא רוצה לקרוא את הטופיק אל תקרא , אף אחד לא מכריח אותך , אל תקלל כאן , הבנת ? תשמור על שפה נאותה , כי לקלל כל אחד יכול וזה רק מראה את הרמה שלך , מי שבינתיים עושה ספאם זה אתה עם ההודעות הלא רציניות שלך כמו - "אתה גבר" , ו-"מה אתם עונים לשמוק" , איזה תת רמה... אני מרחם עליך , פשוט מרחם , אין לך מה לעשות , אז מה שאתה עושה נכנס לטופיקים ומתחיל לפתוח ג'ורה על אנשים , פששש ממש עבריין אתה .

פורסם

פתיחת הדיונים הללו שוב ושוב, ההתעקשות, ההתלהבות המיותרת והחוסר הפנמה לנושא שאני מדבר עליו (שזה ביצועים מול מחיר) רק מוכיחה שאתה מקובע ונעול בדעותייך. אם כך המצב מה בדיוק רצונך? אתה מרוצה מהמחשב שלך? אחלה..תתחדש

פורסם

תאמין לי זה אני מרחם עלייך קונה מחשב בכסף של ההורים,ומתלהב.אתה רוצה מחמאות בכח אה?

ותאמין לי הרוב פה חושב בדיוק כמוני.ילד...

פורסם
  • מחבר

פתיחת הדיונים הללו שוב ושוב, ההתעקשות, ההתלהבות המיותרת והחוסר הפנמה לנושא שאני מדבר עליו (שזה ביצועים מול מחיר) רק מוכיחה שאתה מקובע ונעול בדעותייך. אם כך המצב מה בדיוק רצונך? אתה מרוצה מהמחשב שלך? אחלה..תתחדש

שוב , אתה יכול להגיד משהו רע על הכרטיס מסך / לוח אעם / מסך שלי ? כל ה-3 ביחד , רק הם עלו 5000 שקל , וזה הכי זול שיש .

אז אל איזה עלות מול תועלת אתה מדבר ?

הכרטיס מסך הוא ללא ספק הכי טוב שקיים היום .

המסך הוא ללא ספק מסך מצויין , של גודל ענקי 24' .

הלוח אם הוא לוח מצויין , לוח עם צ'יפסט P45, שתומך בראיד, מצוין בOC ותומך בFSB גבוה למעבדים !!!

הזיכרון הוא זיכרון ענקי בנפח של 4 ג'יגה .

אז אתה חולק עלי ב-3 דברים - מעבד , ספק ומארז .

לגבי המעבד , הוא מעבד בינוני + , הוא מעבד די חדש ( יוצר לפני כשנה ) הוא מעבד מהדור החדש ( מעבדי ה-Q ) אז נכון שהוא לא המעבד הכי טוב היום , נכון שהוא לא הכי יקר כיום , אבל המעבד הנ"ל הוא עדיין מעבד מעולה וביחד עם שאר המפרט יוצר לי מערכת מושלמת , ושוב אני יזכיר - הדבר שקובע הכי הרבה את הביצועים של המשחקים הוא הכרטיס מסך , הדבר השני שמשפיע הוא הזיכרון , ורק הדבר השלישי הוא המעבד .

ברור שמעבד 486 עם כרטיס מסך 4870 לא יראה גרפיקה טובה , אבל המעבד הזה הוא מעבד סביר + , וטרק לפני כחצי שנה הוא עלה בסביבות ה-1400 ש"ח , שכחת ???

הספק , תפקידו לספק מתח למערכת , אין לו כל השפעה על הביצועים , והספק שלקחתי טוב מספיק , הוא לא ספק ג'נרי , הוא ספק של חברה טובה ( לקחת את ה-CORSAIR זה סתם בזבוז של כסף )

המארז הוא מארז גדול , עם מאווררים , מארז די יפה עם חיבורי USB , אני לא מחפש יותר מזה .

[br]פורסם בתאריך: 24.10.2008 בשעה 16:57:36

תאמין לי זה אני מרחם עלייך קונה מחשב בכסף של ההורים,ומתלהב.אתה רוצה מחמאות בכח אה?

ותאמין לי הרוב פה חושב בדיוק כמוני.ילד...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח למה אני ילד קטן כמוך?

תתבגר.

אני חייל משוחרר , הלכתי לעשות עבודה מועדפת באילת , עבדתי במשך כחצי שנה , ביחד עם המענק שחרור והמענק של המועדפת חסכתי בתקופה הזאת כ-43,000 ש"ח , וזה לאחר הקנייה של המחשב , ככה שיש לי מספיק כסף לטיול/לימודים ולעוד הרבה דברים .

תגדל ילד , תגדל .

פורסם

הנה התיחסות רצינית:

קודם כל תתחדש

מעבד: בשביל משחקים לא קונים מעבד כזה הייתה קונה E8600

לוח אם: במילה אחת: זריקת כסף אני אסביר לך למה: המעבדים שיצאו i7 של אינטל לא תוכל לשים על לוח האם הזה אז מה הטעם לקנות לעתיד???

זיכרון: הייתה קונה זכרון ddr2 1066 או אפילו 800mhz cl4 איכותי הייתה מקבל אותם ביצועים אבל אם הייתה חושב עוד קצת אז הייתה קונה 8gb של זיכרון ולמה: אם אתה משתמש במערכת הפעלה 32bit שיכול לגשת רק ל - 4gb של זיכרון ה - 2gb זיכרון שיש לכרטיס מסך פשוט לא יהיה לך זיכרון במחשב ותקיעות להריץ משחקים על מקסימום אפלו אם תתקין 64bit שמשתמש כמעט פי 2 זיכרון מאשר 32bit אז הייתה קונה 8gb או אפילו 16gb אם יל לך כסף (ויש) ותקין windows vista 64bit

דיסק קשיח: הצוואר הבקבוק האמיתי הייתה קונה דיסק קשיח נוסף את מערכת ההפעלה הייתה מתקין על הראשון ועל השני את המשחקים

כרטיס מסך: כרטיס מסך מעולה

פורסם

שוב אתה מוכיח שאתה בכלל לא מבין מה אנשים רוצים ממך ומהמפרט.

זה בדיוק הקטע! העניין שרק השלושה הללו עלו כ-5000 ש"ח זה פשוט לא משתלם בעליל ובזבוז כסף רציני! אני רואה בזה כגורם לכך שמערכת מחשב מסוימת תהיה לא טובה. אתה ככל הנראה לא רואה את העניין באותה העיין וזה בסדר ותתחדש!

אני באמת שלא מבין למה אתה ממשיך ופותח דיונים, נעלב מ"חוסר פרגון" וממשיך להתווכח שוב ושוב על עובדה קיימת ומעבר לזה, בישביל מה כל הויכוחים והדיונים אם אתה מרוצה?! תמשיך להיות מרוצה ותתחדש (בפעם המליון).

אני חושב שאפשר להפסיק את הדיון המיותר הזה

פורסם

שמעה לפני התגובה הזאת חשבתי שאתה ילד וזה יעבור לך,אבל אם אתה אחרי צבא ... :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

הנה התיחסות רצינית:

קודם כל תתחדש

מעבד: בשביל משחקים לא קונים מעבד כזה הייתה קונה E8600

לוח אם: במילה אחת: זריקת כסף אני אסביר לך למה: המעבדים שיצאו i7 של אינטל לא תוכל לשים על לוח האם הזה אז מה הטעם לקנות לעתיד???

זיכרון: הייתה קונה זכרון ddr2 1066 או אפילו 800mhz cl4 איכותי הייתה מקבל אותם ביצועים אבל אם הייתה חושב עוד קצת אז הייתה קונה 8gb של זיכרון ולמה: אם אתה משתמש במערכת הפעלה 32bit שיכול לגשת רק ל - 4gb של זיכרון ה - 2gb זיכרון שיש לכרטיס מסך פשוט לא יהיה לך זיכרון במחשב ותקיעות להריץ משחקים על מקסימום אפלו אם תתקין 64bit שמשתמש כמעט פי 2 זיכרון מאשר 32bit אז הייתה קונה 8gb או אפילו 16gb אם יל לך כסף (ויש) ותקין windows vista 64bit

דיסק קשיח: הצוואר הבקבוק האמיתי הייתה קונה דיסק קשיח נוסף את מערכת ההפעלה הייתה מתקין על הראשון ועל השני את המשחקים

כרטיס מסך: כרטיס מסך מעולה

קודם כל , תודה לך על התגובה הרצינית היחידית כאן .

דבר שני אני עובד על מערכת של 64 ביט , כדי שאוכל לנצל את כל נפח הזיכרון .

דבר שלישי , אני לא יכול לשים רכיבים ברמה של ליגת העל כגון כרטיס מסך והזיכרון , על לוח אם מיושן , אנשים לא נוטים לייחס חשיבות ללוח האם , אבל בפועל יש לו חשיבות רבה .

לגבי הזיכרונות , לקנות כיום 8 ג'יגה זה לדעתי לא אפקטיבי , כי כיום המשחקים הכי חזקים בשוק דורשים בדרישות הגבוהות שלהם ולא דרישות המינימום 2 ג'יגה , אני לא חושב שזה עומד להישתנות בקרוב , וברגע שזה ישתנה אין בעיה להוסיף עוד כרטיס זיכרון של 2 ג'יגה או 4 .

דיסק קשיח , צוואר בקבוק ? יש לי איזה 6 משחקים במחשב , תוכנת גיבוי שלוקחת הרבה ג'יגה , נורטונים וכו' , עם כל זה יש לי 300 ג'יגה פנויים , איזה צוואר בקבוק זה בדיוק יוצר ?

[br]פורסם בתאריך: 24.10.2008 בשעה 17:16:41

שוב אתה מוכיח שאתה בכלל לא מבין מה אנשים רוצים ממך ומהמפרט.

זה בדיוק הקטע! העניין שרק השלושה הללו עלו כ-5000 ש"ח זה פשוט לא משתלם בעליל ובזבוז כסף רציני! אני רואה בזה כגורם לכך שמערכת מחשב מסוימת תהיה לא טובה. אתה ככל הנראה לא רואה את העניין באותה העיין וזה בסדר ותתחדש!

אני באמת שלא מבין למה אתה ממשיך ופותח דיונים, נעלב מ"חוסר פרגון" וממשיך להתווכח שוב ושוב על עובדה קיימת ומעבר לזה, בישביל מה כל הויכוחים והדיונים אם אתה מרוצה?! תמשיך להיות מרוצה ותתחדש (בפעם המליון).

אני חושב שאפשר להפסיק את הדיון המיותר הזה

חחחח אתה יודע התגובה הזאת די מצחיקה אותי..

איזה בזבוז אתה רואה בלקנות מסך 24' ? אתה יודע איזה כיף זה לשחק במסך כזה ? אתה יודע איזה כיף זה לעבוד ולגלוש באינטרנט במסך כזה ?

כרטיס מסך זה הדבר הכי חשוב במחשב לגיימרים , אז מה הטעות בלקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שקיים היום ? בוא תגיד לי בדיוק מה הטעות כאן ?

לוח אם - אני יתן לך דוגמא קטנה - נניח וההית מעוניין לקנות רכב , ההית רואה את הפנים שלו - חבל על הזמן , ריפודים מעור , הגה כח , מרווח , 4 כריות אוויר - חבל על הזמן , אבל החוץ שלו - כל השילדה מלאה פגיעות , חלודה קצת , דהויה , ההית קונה את הרכב ?

כאן זה אותו הדבר , נראה לך שאני ישים את הכרטיס מסך הכי טוב , זיכרון בנפח ענק של חברה מצויינת , מעבד יחסית מצויין - נראה לך שכל הרכיבים הללו ישבו על לוח אם ישן שבקושי יצליח אם בכלל להחזיק את כל הרכיבים הללו ?

פורסם

"איזה בזבוז אתה רואה בלקנות מסך 24' ? אתה יודע איזה כיף זה לשחק במסך כזה ? אתה יודע איזה כיף זה לעבוד ולגלוש באינטרנט במסך כזה ?"

לא על זה אנשים אומרים לך

"לוח אם - אני יתן לך דוגמא קטנה - נניח וההית מעוניין לקנות רכב , ההית רואה את הפנים שלו - חבל על הזמן , ריפודים מעור , הגה כח , מרווח , 4 כריות אוויר - חבל על הזמן , אבל החוץ שלו - כל השילדה מלאה פגיעות , חלודה קצת , דהויה , ההית קונה את הרכב ?

כאן זה אותו הדבר , נראה לך שאני ישים את הכרטיס מסך הכי טוב , זיכרון בנפח ענק של חברה מצויינת , מעבד יחסית מצויין - נראה לך שכל הרכיבים הללו ישבו על לוח אם ישן שבקושי יצליח אם בכלל להחזיק את כל הרכיבים הללו ?"

אתה טועה בגדול אף אחד לא אומר לך לקחת לוח אם עם צ'פסט 945 שתומך בזיכרונות 667mhz

אומרים לך קח לוח אם p43 או p45 שעובד עם זכרונות ddr2 כי אין טעם היום לקנות זכרונות ddr3 זה זריקת כסף הסבר:

אתה קנית משהו שלא נותן שום שיפור בביצועים אם תשווה אותו לזיכרון ddr2 איכותי אם תיזמונים טובים סתם זרקת כסף על משהוא שלא נותן לך כלום!!

לגבי 8gb של זיכרון: ב - crysis זה כן נותן שיפור (למרות שזה לא אינדיקציה לגבי כלום)

מה שאנשים מנסים להגיד לך שהשקעת כסף בדברים הלא נכונים שבשבילם אתה לא מקבל כלום שיכולת לקבל אותו מוצר( עם אותם ביצועים ואלי יותר) בפחות כסף!!

אגב אחי באיזה עבודה עבדת ואיפו שירתת???????????????????????????????????

אם אחרי מחשב כזה נשאר לך 43 אלף שמע אני נותן לך הקשב

פורסם
  • מחבר

עבדתי במלון רויאל ביץ' באילת , ירדתי עם פלוס 13 אלף ( מענק שיחרור + חיסכון אישי שלי ) חזרתי לאחר חמישה חודשים עם פלוס 36,000 לאחר קניית המחשב ( כל המחשב כולל המסך עלה לי 8000 ש"ח ) ועדיין לא הגשתי את הטפסים למועדפת ( עדיין לא קיבלתי את התלוש של ספטמבר , זה צריך להגיע לי בדואר ) ברגע שאני יקבל את התלוש אני ילך לביטוח לאומי , ויגיש טפסים , המענק היום הוא 8200 לפי מה שאני יודע , וליתר ביטחון עבדתי 151 ימים , ולא 150 כמו שמבקשים..

פורסם

נהדר.

אחרי שסיימתם להספים בלי סוף את הפורום אפשר להפסיק עם הדיון הכ"כ מיותר הזה?

פורסם

פשוט דפוק :screwy: ב5500 אפשר ליקנות היום מחשב שיוכל להתחרות במחשב שלך ללא בעיות פשוט ביזבוז אחד גדול :screwy:

פורסם

הממ מוכר לי המפרט הזה כבר ... מעניין מאיפה ... וגם שם אגב קבלת את אותן התגובות, אז למה למה למה אתה כל כך בטוח בעצמך?!

אני חושב שהספאמת כמה וכמה פורומים מסיבה אחת בלבד - לגרום לעצמך להרגיש שעשית את הבחירה הנכונה כשאתה בעצמך כבר איפשהו הבנת שזרקת כסף לפח.

מפרט בזבזני , לא מאוזן , לא משתלם, לא חכם .... להמשיך ?

פורסם

אמרו לו את זה יותר מפעם אחת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים