עבור לתוכן

בקשת פרטים על MODU

Featured Replies

פורסם

מישהו יכול להביא עוד פרטים על המכשיר MODU (הפלאפון הזה שמפותח בארץ...) עוד כמה זמן הוא יצא וכל מיני פרטים על הג'קטים שלו?

פשוט כל העניין כל כך מוזר היה בהשקה שלו מלא בלגן והרבה פרטים ועכשיו סגרו את הברז במכה אחת.... בעיקרון אני רוצה לחליף מכשיר סלולרי...

אתם חושבים שכדאי לחכות?

פורסם

ממה שזכור לי בפעם האחרונה שהיתעדכנתי עליו נאמר שהמכשיר אמור להיות מושק בקיץ. איפה אנחנו היום זה כבר אני לא יודע..

קצת פרטים על הפלאפון אני מאמין שיש לך אבל בקצרה.

מודו זה השם,

פותח בארץ על ידיד דב מורן, ממציא ה-DOK.

רעיון הפלאפון הוא שהוא נכנס לתוך שרוולים שכאלה- ג'אקטים כאשר כל שרוול שכזה מעניק לפלאפון משהו אחר ובעצם ככה אתה בוחר איזה פלאפון אתה משתמש.

המודו מגיע במקור לבד ככה עם נפח של ג'יגה בפנים.

המודו הוכרז כפלאפון הכי קל בעולם.

המודה ישווק בלעדית ברשת סלקום.

יותר מהפרטים הבסיסיים האלו פחות או יותר זה מה שידוע לי.

אם תערוך חיפוש באינטרנט ובאתר של החברה תמצא עוד הרבה תשובות אני מאמין.

חג שמח! ;)

פורסם

לפי נתוני החברה הרשמיים, ייצור המכשיר אמור להתחיל החודש והוא אמור להיות מושק בתחילת 2009 ברשת סלקום (בפועל המכשיר היה אמור להיות משווק בעוד שתי מפעילות סלולר בחו"ל אך כרגע הוא בלעדי לסלקום):

http://www.themarker.com/tmc/article.jhtml?log=tag&ElementId=skira20080915_1021081

אני אישית בכלל לא בטוח לגבי המיזם הזה, בעיקר בגלל שדב מורן (מי שהקים את חברת מודו) הוא שחצן בלתי נלאה ורברבן אין סופי, הוא יוצא בהצהרות מפוצצות שהמכשיר יכבוש את העולם כאשר הוא עדיין לא הציג עד היום מוצר מוגמר (להזכירך הייצור אמור להתחיל החודש).

פורסם
  • מחבר

האתר של החברה לא התעדכן מאז שהוציאו את המכשיר...

יש אתרים שתוענים שיש כבר עוד 2 סקינים בתכנון שלא מופיעים באתר החברה....

אני מקווה שהעניין ילך מהר יותר ושאני לא ישאר עד הקיץ עם ה6230I שלי (לא שזה פלאפון גרוע... פשוט חייב כבר להתקדם מתישהו...)

פורסם

למה אתה כ"כ רוצה את הMODU הזה? לדעתי זה חרא של דבר, ויעלה לך המון כסף.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גבי מודו ...שהרבה אנשים לא ממש היבנו את הפוטנצייל הגלום בו

אם זה יצא זה היה הצלחה מטורפת .

הסיבה לזה שחברות רבות לא יכולו להיכנס לשוק הסוללרי לדוגמה יצרנים של MP3 ועוד הרבה בגלל שכדי להיכנס לשוק הזה היה צורך בהמון כסף כדי שהמערכת שלך תתמוך בתנאים מאוד מחמירים של GSM\WCDMA,דבר שרק חברות חזקות יכולות -בגלל צוות פיתוח גדול ובדיקות מרובות.

מוצר כזה שלמעשה עשו לו את כל הבדיקות והוא מאושר לשימוש יכול לתת לחברות קפיצה וחיסכון עצום בזמן וכסף.

קשה להסביר את המוצר הזה ללקוח...אבל חברות שיכולות לנצל את הכוח הזה ולפרוץ את הגבולות מעבר לנגון MP3 בהשקעה יחסית קטנה בעשרות המוניים זה ממש משתלם...

אני ממש מקווה שהחברה עם השורשים הישראלים תפרוץ את השוק.

----------------

Now playing: Sonnydeejay (The Trance God) - Sonnydeejay-Superstring Vol 64

via FoxyTunes

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים