עבור לתוכן

המלצה על פלאפון ברשת אורנג' - לא רוצה להתפרע עם התקציב [ 30 לחודש בערך ]

Featured Replies

פורסם

החלטתי סופית שהגיע הזמן להפטר מהצביקה פיק הישן [ Nokia 3100 ]ששירת אותי נאמנה עוד מהתקופה שבה הוא היה להיט, ולהצטרף למהפכת הדור השלישי.

סה"כ אני מחפש פלאפון שיהיה נוח, עם דגש על הנחות. כי יצא לי להשתמש בפלאפון שבקושי הרגשתי שאני לחץ על משהו בזמן שהשתמשתי בהם.

יום ראשון הקרוב אני כבר יגש לסניף של אורנג' ויקנה כבר משהו, אני יבקש מהם כמה דגמים בשביל להרגיש אותם ולפי זה אני יחליט.

אבל לפני שאני יגיע אליהם, אני רוצה שתיהיה לי רשימה של 2-3 חשודים עיקריים שאותם אני יבדוק, אז תזרימו המלצות.

זה מה שאני מחפש בפלאפון:

נוחות

איכות שמיעה טובה [ בשיחות ], למרות שאני מאמין שאת זה יש בכולם |:

תפריט נוח, וקל לניווט [ אני פשוט מתעב את התפריטים של מוטורולה ]

האיכות של המצלמה לא משחקת פה תפקיד, אבל לא יזיק אם זה יהיה.

הפלאפון הוא גם עתיד להחליף את ה-Sansa שלי, אז חשוב שגם תיהיה איכות טובה מבחינת המוזיקה.

בנוסף, אשמח לקבל טיפים על איך לסחוט מאורנג' חבילות משתלמות, הנחות ופרסים למינהם. :silly:

יש לציין שעד היום, אני עדיין משתמש ב-Orange BigTalk, אז זה יהיה המעבר הרשמי שלי אליהם, ואני רוצה להתלבש על חבילה טובה.

תודה ;)

עריכה: אני בעל נטייה גדולה למכשירים של נוקיה. אשמח לשמוע המלצות על דגמים.

פורסם
  • מחבר

הקפצה :jump:

פורסם

אני ממצליץ לך Sony Ericsson Z610i

אני חולה על הפלאפון הזה בשחור -> פלאפון באמת מעולה סאונד טוב נראה טוב רמקול ממש איכותי. +תוספת זכרון פלאפון באמת מעולה. גם ממש נוח

עכשיו זה גם תלוי אם אתה מדבר מעל 100 שקל אז יהיו לך יותר הנחות ויותר זול (כביכול)

ממליץ לך על נוקיה Nokia 6120 פלאפון מעולה אמא שלי קנתה אותו לפני כחצי שנה -> ממש נוח לא נתקע כמו חלק מהנוקיות החדשות עובד מצויין. קל לשימוש וגם ממש ממש איכותי.

זה 39 שקל לחודש -> אתה יכול קצת להתווכח איתם הם יעשו לך 30 שקל לחודש. =]

ואם אתה מדבר מעל 100 שקל זה 9 לחודש (ואתה אתה מתכווכח ואומר - "טוב אני אלך להסתכל בחברת סלקום\פלאפון אולי יש להם משו יותר טוב" הם יורידו לך את ה 9 בחודש)

^^

פורסם

^^^

לא יודע איך אתה ממליץ על פלאפון כזה נוראי...

אבל אם אתה מחפש פלאפון שמכיל את כל הפיצ'רים האלה, וגם עולה זול, הייתי ממליץ על Sony Ericsson K800 שהוא מכשיר מדהים...נגן WALKMAN2 שמשמש כנגן המולטימדיה, מצלמה 3.2 מגה פיקסל עם פלאש XENON אוטופוקוס ומצב מאקרו. החסרון היחידי זה העובדה שהמכשיר ישן ומבוסס על מע' ההפעלה הישנה של SE.

pictures%5C43%5C661649.jpg

אם אתה מחפש משהו קצת יותר חדש [אחרי הכל K800 הוא די ישן], הייתי ממליץ על הC702, שאמור להחזיק תגית מחיר יחסית נורמאלית והוא מבוסס על מערכות ההפעלה החדשות של SONY ERICSSON...מגיע גם עם מצלמה 3.2 מגה פיקסל, אוטופוקוס, מצב מקרו, תוכנת CYBERSHOT 2.0 מותקנת עליו [תוכנת המצלמה] והוא מגיע עם WALKMAN3 שמשמש כנגן המולטימדיה...המכשיר גם מגיע עם GPS וכל שאר הדברים הברורים מאליו [בלוטות', דור 3.5 וכו' וכו' וכו']

sony-ericsson-c702.jpg

אם בא לך ליגה אחת מעל, אבל בתגית מחיר רצינית, הייתי ממליץ על הבחירה שאני עשיתי [וקניתי], הSony Ericsson C902, שמכיל את כל מה שצוין על הC702, אבל עם מצלמת 5 מגה פיקסל ,מייצב תמונה דיגיטאלי, תוכנה לזיהוי פנים, מסך מגע לתפעול המצלמה וחישן תנועה [בדומה לנוקיות החדשות ולאייפון... שמאפשר לך להטות את הפלאפון והמסך יסתובב אוטומטית איתו בתפריטים]

C902_see_the_product_large_1.png

על הK800, אם אני לא טועה, בשיחות מעל 100 ש"ח בחודש אתה מקבל החזר מלא

על הC702 תשלום מינימאלי [9 ש"ח בחודש פלוס מינוס]

ועל הC902...גם יותר טוב [אבל עדיין כואב בכיס :P ]

אם איכות מצלמה לא משחקת בשבילך, ואתה מחפש מכשיר שהוא יותר ייעודי כנגן, הייתי ממליץ על הW980 החדש של סוני אריקסון...מכשיר ייעודי לנגן מדיה עם WALKMAN3, אוזניות הIN EAR של סוני אריקסון כלולות, כפתורי מגע על גבי המכשיר לתפעול נגן המוזיקה וזכרון פנימי של 8GB...בנוסף לחישן התנועה ושאר הפיצ'רים של SE...המצלמה היא 3 מגה פיקסל ללא פלאש וללא אוטופוקוס או מאקרו.

1376-47b3692fe09db.jpg

עוד אופציה היא לחכות לW902 שאמור לצאת בעתיד הקרוב שהולך להיות מעולה...גם מכשיר ייעודי כנגן מדיה, עם גרסאת WALKMAN3 הכי עדכנית שכוללת גם את פונקציית הCLEAR BASS [בנוסף למגה-באס שקיים בכל מכשירי WALKMAN3 למיניהם], מצלמה 5 מגה פיקסל עם פלאש אוטופוקוס ומצב מקרו, חישן תנועה וכל שאר הפיצ'רים שקיימים בשאר המכשירים...כל זה בתוספת 8GB זיכרון.

sony-ericsson-902.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים