עבור לתוכן

יש לי מחשב כף יד של HP

Featured Replies

פורסם

שלום ,

קיבלתי מחשב כף יד של HP , עכשיו אני לא מבין בזה ממש , מאיפה אני מביא תוכנות למכשיר ? יש אתרים?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

תודה , דר"כ אפשר להכניס כל תוכנה של המחשב לPP ? ואם לא איך אני הופך תוכנה מסוימת אם אני לא מוצא באינטרנט שתעבוד ב PC POCKET ?

נ.ב - הבאת לי אתר שעולות התוכונת בכסף אין לך אתר שבחינם ?

תודה.

פורסם

לא, זה מערכות שונות.

הבאתי לך אתר עם מבחר גדול של תוכנות. יש תוכנות שעולות כסף לWM ויש חינמיות, בדיוק כמו למחשב.

פורסם
  • מחבר

מזה WM ?

דר"כ אפשר לחבר לPP דיסק און קי?

פורסם

WM = Windows Mobile

איך בדיוק תכניס דיסק און קי? יש בו כניסת USB סטנדרטית, אתה יכול להכניס כרטיס זיכרון, כמובן שזה תלוי איזה מחשב כף יד יש לך.

פורסם

http://www.freewareppc.com/

http://www.pocketpcfreewares.com/en/index.php

אלו אתרים בחינם שאני מוריד מהם תוכנות,יש שם מגוון גדול והכול בחינם,אולי הם לא יפות כמו אלו שעולות כסף אבל יש הרבה תוכנות שימושיות ומשחקים.

מחשבי כף יד עובדים עם קבצי CAB ולא EXE כמו במחשב,לכן רק תוכניות שמיועדות למחשבי כף יד יעבדו עליהם,ואי אפשר להפוך תוכנה למחשב כך שתתאים למחשב כף יד.

פורסם
  • מחבר

אבל אפשר למצוא כל תוכנה שיש למחשב לכף יד ? למה אבא שלי צריך את התוכנה AUDIO SPLITTER F לחתוך שירים במכשיר כף יד - אין תוכנה כזאת ?

ושנית איך אני מכניס אותם למכשיר ? דרך כרטיס זיכרון ? או יש אפשרות להכניס גם דיסק און קי ?

תודה אחי. ישמח לשוחח איתך גם במסנגר או ICQ.

פורסם

אני לא חושב שכול תוכנה,אתה יכול אולי לנסות לחפש כזאת בגוגל או באתרים הללו,כי יש מגוון ענקי של תוכנות.

רוב רובם אפשר דרך כרטיס הזיכרון חלק מהם אפשר דרך התקנה במחשב ואז על ידי סינכרון זה מותקן על הכף יד,אם אתה רואה זה קובץ CAB א ז זה רק על ידי העתקה לכרטיס זיכרון.דיסק או קי אי אפשר

פורסם
  • מחבר

תודה , יש לך מדריך לגבי התוכנות שצריך להתקין במחשב ואז לסנכרן , אני לא יודע את זה . וגם לגבי קבצי CAB אני ישמח אם תראה לי תמונה של הקבצים האלה והאלו שאני יבחין .

תודה.

פורסם

באתרים שנתתי לך רשום ליד כול קובץ האם זה CAB אלו קבצים שנראים בדיוק אותו דבר כמו של מחשב,בדרך כלל הם מכווצים,פשוט כשאתה מנסה לפתוח אותם הם לא נפתחים.

לגבי התוכנות שצריך לסנכרן זה לא מסובך,הקובץ שלהם הוא כמו של התקנה של תוכנה של משחק למחשב,כשאר הוא מתקין אותו הוא יפנה למחשב כף יד ואתה תיראה שצריך לבחור את מיקום ההתקנה,הכול רשום לך מה לעשות בתהליך ההתקנה זה מאוד פשוט.

http://www.freewareppc.com/clock/gwatch.shtml

ליד הקובץ הזה רשום CAB ככה אתה יודע איזה קובץ זה.

פורסם

אבל אפשר למצוא כל תוכנה שיש למחשב לכף יד ? למה אבא שלי צריך את התוכנה AUDIO SPLITTER F לחתוך שירים במכשיר כף יד - אין תוכנה כזאת ?

אתה מודע לזה שמהירות השעון של המעבד במחשבי כף יד נעה בד"כ בין 400 ל 624 MHZ? כבר יותר פשוט לחותך את השירים עם סכין :cool2:

פורסם
  • מחבר

אתה מודע לזה שמהירות השעון של המעבד במחשבי כף יד נעה בד"כ בין 400 ל 624 MHZ? כבר יותר פשוט לחותך את השירים עם סכין :cool2:

לא היה לי מושג , לגבי המהירות האלה אני לא ממש מבין , תסביר לי.

פורסם

תחשוב על היום שי לך מחשב פנטיום 3 400 MHZ? הוא די חלש נכון? אבל לאינטרנט וכאלה דברים הוא יהיה מצוין.

אותו דבר שם,בשביל אותה מערכת הפעלה שיש למחשבי כף יד והתוכנות המהירות שלו מצוינת,אבל דברים שאתה עושה במחשב כמו קידוד וזה על מחשב כף יד זה יעמיס מאוד.

פורסם
  • מחבר

רגע אבל אני ירצה לנסות לחתוך שירים - תוכל להביא לי תוכנה מתאימה בבקשה?

ושנית איך אני מחבר את המכשיר לאינטרנט (כרוך בתשלום)?

ואני ישמח שתראה לי איך אני מכניס תוכנות למכשיר וקליפים למה אין לי מושג ובנתיים אני לא משתמש במכשיר וחבל.

תודה .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים