עבור לתוכן

מה נסגר עם העברית לאייפוד קלאסיק ??

Featured Replies

פורסם

תתחיל לקנות שירים ולא לגנוב, ולא תהיה לך את הבעייה הזאת יותר.

זה שלכל האלבומים המלאים שאתה מוריד יש שמות שונים לאותה להקה, זה אומר שמישהו ערך את זה או שהלהקה פגומה, כי להקה נורמאלית לא תוציא אלבומים כשבל אלבום יש שם שונה ללהקה.

ומה אם יש לי תקייה על המחשב שנקראת "השירים הכי טובים" ושם אני שם את השירים שאני הכי אוהב? איך אני מעביר את זה לאייפוד? עורך לכל השירים האלה את הטאג של האלבום או האמן ל-הכי טובים? זין. כשאני משלם מאות שקלים על נגן אמפי3, אני רוצה שתהיה לי שליטה עליו.

תמשיך ללכת אחרי אפל ולהוריד שירים מהשרות הבזיוני שלהם תמורת פי בערך 80 אחוז ממה שכל שיר שווה. אתה ללא ספק צודק בזה שאתה אומר שהאייפוד הכי טוב כי הוא מכריח אותך להשתמש בתוכנה הגרועה שלו ולא נותן לך שום אופציה אחרת.

אני לא יודע אם מדיהמנקי תומכת כבר באייפודים החדשים, אבל גם אם כן, זה רק משתפר בקצת את המצב. אתה עדיין תקוע עם הטאגים הדביליים האלה שלהם.

• תגובות 34
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אתה עושה פלייליסט שנקרא כך :) אין ספק שחבל שאפל לא נותנת יותר חופש , אבל אין מה לעשות ככה החברה מתנהלת בכל התחומים שלה, היא לא פחות "סגורה" מאשר מיקרוסופט.

פורסם

אבל אם אני עושה פלייליסט אני צריך לגרור את השירים ממקום למקום וזה עוד עבודה בשבילי, שכבר יש לי את התקייה הזאת על המחשב. ואם אני גורר פשוט את התקייה עצמה אז הוא מוסיף עוד שירים שקיימים במקומות אחרים לספרייה של האייטיוס ונוצר בלאגן. בקיצור, אני תמיד הרגשתי (ולצערי היה לי אייפוד בעבר), שכל העסק עם הטאגים מאד מאולץ. אף פעם לא הבנתי למה זה כרגע הפורמט הכי נפוץ בנגנים האלה. באמת לא אמור להיות מסובך להוסיף לנגנים האלה גם אופציה של תקיות. הרי כל נגני הג'ורע הסיניים למיניהם תומכים באופציה הזאת כבר שנים.

פורסם

אייפוד זה למי שרוצה לשמוע מוסיקה נטו, בלי לשחק בקקה.

את כל השאר (תמונות,תגים,פלייליסטים ועוד) האייטונס עושה בצורה מספקת ביותר.

מי שרוצה, שיקנה סנסה.

פורסם

אייפוד זה למי שרוצה לשמוע מוסיקה נטו, בלי לשחק בקקה.

את כל השאר (תמונות,תגים,פלייליסטים ועוד) האייטונס עושה בצורה מספקת ביותר.

מי שרוצה, שיקנה סנסה.

האמת שבדיוק ההפך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים