עבור לתוכן

מה נסגר עם העברית לאייפוד קלאסיק ??

Featured Replies

פורסם

גם בחדשים ?

• תגובות 34
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפשר לעשות את זה גם עם האייפוד

אה?

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה באייטונס, עם הפיצ'ר החדש זה פשוט נגן מעולה!

על איזה פיצ'ר אתה מדבר?

פורסם

genius, לא?

פורסם

לגרור תקיות זה נוח.. אבל לא לעשות כלום זה לא נוח?! קניתה שיר, ישר הוא בספרייה במחשב, ועל כל מה שמסונכרן בכל המכשירים שמסונכרנים עם האיטונס (איפוד, איפון וכו').

רוצה למחוק/לערוך שיר? מוחק/עורך את השיר על המחשב וכמובן שהוא גם נמחק/נערך על האיפוד.

פורסם

לגרור תקיות זה נוח.. אבל לא לעשות כלום זה לא נוח?! קניתה שיר, ישר הוא בספרייה במחשב, ועל כל מה שמסונכרן בכל המכשירים שמסונכרנים עם האיטונס (איפוד, איפון וכו').

רוצה למחוק/לערוך שיר? מוחק/עורך את השיר על המחשב וכמובן שהוא גם נמחק/נערך על האיפוד.

כן, אבל זה מתעלם לגמרי מזה ש itunes נועל לך את ספריית המוזיקה למחשב שלך ולזה שהוא חוסם את יכולות ה DOK שיש בערך בכל מכשיר בעולם...

פורסם

זה ממש לא נועל וניתן להשתמש בו גם כDOK במקביל.

פורסם

אולי התוכנה עצמה לא, אבל המנטליות של אפל (והשילוב) מונע, לפחות באיפון/איפוד טאץ.

פורסם

דיי בנאדם. יש לי שיר אחד של הביטלס עם טאג the beatles, ושיר שני עם טאג beatles. הם יופיעו לי כשני דברים שונים על המכשיר. רק בגלל זה אני לא הייתי קונה אייפוד, בגלל הסיוט הזה של לסדר את כל הטאגים של כל השירים שיש לי כדי שיהיה אפשר להשתמש במכשיר.

פורסם

ולמה? כי בטח יש לך שירים שאתה מוריד מאימיול/טורנטים וילד בן 11 ערך את הטאגים.

פורסם

galz, זה ככה בכל נגן, גם אני סידרתי טאגים (בגלל שקודדתי מFLAC לMP3 למכשירים ניידים) ותמונות אלבום.

אני ישבתי כ12 שעות לסדר את הטאגים ותמונות האלבום (שזה ממש מעצבן) אבל עכשיו יש לי אותם מסודרים ולא רק בנגן אלא גם במחשב, כך שאני חושב שכדאי לשבת כמה שעות, זאת הפעם הראשונה שנאי שומע שסידור טאגים מנע ממישהו לקנות נגן :screwy:

פורסם

באמת עשיתה את כל זה באופן ידני :o

פורסם

galz, זה ככה בכל נגן, גם אני סידרתי טאגים (בגלל שקודדתי מFLAC לMP3 למכשירים ניידים) ותמונות אלבום.

אני ישבתי כ12 שעות לסדר את הטאגים ותמונות האלבום (שזה ממש מעצבן) אבל עכשיו יש לי אותם מסודרים ולא רק בנגן אלא גם במחשב, כך שאני חושב שכדאי לשבת כמה שעות, זאת הפעם הראשונה שנאי שומע שסידור טאגים מנע ממישהו לקנות נגן :screwy:

לא זה לא ככה בכל נגן.

יש לי סאנסה עם רוקבוקס, ואני פשוט מעתיק את השירים מהתקיית מוזיקה שלי במחשב, שם הכל מסודר לפי

אמן-דיסק-שיר, וככה הם מפיעים בנגן.

כן, תתפלא, יש אנשים שמפריע להם שהחברה שממנה הם קונים נגן שמה עליהם זין ועושה מה שהיא רוצה, כשהיא יכולה לספק להם מה שהם רוצים בחצי שעה של עבודה מצידה.

ולא, אני לא מוריד מאימיול. אני מוריד דיסקים מלאים מביטורנט, כשלרוב כל הטאגים מסודרים ומלאים. זה עדיין מציק ומעצבן. אני לא רואה סיבה להוציא סכום כסף כמו שמקובל היום להוציא על נגן אמפי3 שלוש רציני, ולקבל מוצר שהוא אשכרה פגום.

פורסם

תתחיל לקנות שירים ולא לגנוב, ולא תהיה לך את הבעייה הזאת יותר.

זה שלכל האלבומים המלאים שאתה מוריד יש שמות שונים לאותה להקה, זה אומר שמישהו ערך את זה או שהלהקה פגומה, כי להקה נורמאלית לא תוציא אלבומים כשבל אלבום יש שם שונה ללהקה.

פורסם

זהו, עלית על טיעון מוחץ למה איפוד יותר טוב...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים