עבור לתוכן

מה נסגר עם העברית לאייפוד קלאסיק ??

Featured Replies

פורסם

אולי טחנו את זה מספיק..אבל כבר זמן מה אין תזוזה בנושא וזהממש מתחיל לעצבן.

מישהו יודע אם כבר יצאה תמיכה של עברית או שלא?

בזמנו שלחתי להם כמה מיילים והם ניסו להתחמק עם התשובות, אבל כבר השימוש באייפוד נעשה מסובך מדי

וכל החוויה שבו נהרסת בגלל העברית.

האם יש עוד אנשים שזה מפריע להם?

לפי דעתי צריך להגיש לאיידיגיטלבקשה ייצוגית עם הרבה חתימות כדי שיתחילו לזוז פה עניינים.

• תגובות 34
  • צפיות 3.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אפל לא משתינה עלינו בקשת

אנחנו לא מהווים 1% מההכנסות שלהם.

פורסם

יש יותר סיכוי שתצא עברית פיראטית, כמו שקרה בפעם הראשונה אם אני זוכר נכון

פורסם
  • מחבר

יש לכם מושג איפה אפשר להשיג את הבחור שהצליח לפרוץ את המכשירים ולהכניס להם עברית?

קראו לו ינון או יניב אם אני לא טועה...

אני מאמין שאפל שינו שיטה בגלל זה לא ממש הצליחו, אבל אני מוכן לעזור בנושא הזה..

אבל אין לי שמץ מאיפה להתחיל :-\

פורסם

אין מה לעשות לא שמים זין על השוק הישראלי, ובצדק.

iPod Classic rulezzzzz!!1111oneone

פורסם

עידו מנדלסון הוא הבחור הראשון שעשה עברית לאיפון.

ינון ימין הוא מי שעשה את העברית ש iDigital קנתה.

וכן אני בטוח שאם תיצרו איתם קשר זה יזיז להם (כנראה שנמאס להם לרדוף אחרי אפל).

http://www.ipodwizard.net/wiki/index.php/User:Kingstone

יש שם פרטים לגבי איפה הם מסתובבים ב IRC אולי.

מה שהם עשו במקור בשביל לשנות את הפונט הוא לא מסובך למי שבין קצת בנושא, יכול להיות (והגיוני) שאפל שינו את כל העסק בגירסאות החדשות ככה שאי אפשר לעשות את זה באותה צורה..

עדכון: כן, צדקתי:

http://www.getipodwizard.com/

Unfortunately iPod Classic and iPod nano 3G can't be supported by iPodWizard right now as they are encrypted (Apple argh) but there are several people including me working on the decryption.

פורסם

אין עברית כי לאפל לא אכפת מהשוק בישראל.

וגם אין מצב לגירסא פיראטית כי מערכת הקבצים של הקלאסיק (והנאנו דור 2+) מוצפנת.

פורסם
  • מחבר

תודה yousux, לינקים מעניינים.

אני יעיין בהם, ואני מקווה שיהיה לי זמן לשבת על החומר...פשוט יש לי פסיכומטרי על הראש :s07:

פורסם

ינון כרגע נמצא בצוות פיתוח העברית (בתשלום) לאיפון ולאיפוד טאצ', כך שאני לא יודע עד כמה יש לו זמן להתעסק בעברית לקלאסיק.

כנס לפורום של IPSF, הוא מסתובב שם בד"כ.

פורסם

אפס. אין לו אופציה לקחת תשלום באותו אופן כמו שהוא יכול לקחת ה TOUCH/IPHONE (כי אין WIFI) ולכן קשה לי להאמין שהוא ירצה להתעסק עם זה בכלל.

פורסם
  • מחבר

באסה... :-\

אני רואה באמת שגם התוכנה שלהם לאתוכמת בנגנים החדשים...מראה עלסוג של קושי

טוב בהזדמנות...

פורסם

בכיף הייתי קונה אייפוד, טאצ' או הנאנו החדש. אבל אני לא יכול להסתדר בלי עברית, ויותר מזה, זה פשוט סיוט להיות כבול לאייטיונס הזה שלהם. כל כך חבל שלאפל לא אכפת בשיט מאנשים שיש להם קצת יותר ידע וקצת יותר דרישות מהלקוח הממוצע שלא שמע בכלל על הנגנים האחרים.

התקווה היחידה היא שרוקבוקס יתקדמו יותר מהר עם הדורות החדשים, אבל כרגע זה בקושי זז והם תקועים עם נגנים דיי ישנים.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה באייטונס, עם הפיצ'ר החדש זה פשוט נגן מעולה!

פורסם

פשוט מאוד, יש אנשים שאוהבים פשוט לגרור תיקיה עם כל מה שיש עליה (כולל שירים וכולל סתם דברים שאיטיוס לא מכיר) לתוך מכשיר MP3+DOK (כל מכשיר נורמלי בשוק), והמכשיר עצמו יודע מה לעשות איתם (לקרוא שירים/סרטים ולהתעלם מהשאר). אחרי זה הם גם יכולים ללכת לחברים/מקומות אחרים, לחבר את המכשיר ואז להעתיק דברים מ/ל מחשבים אחרים (בלי שצריך איטיונס ובלי שאיטיונס מאיים עלי למחוק את כל מה שיש על המכשיר).

פורסם

אפשר לעשות את זה גם עם האייפוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים