עבור לתוכן

מבצע מעניין שראיתי עכשיו בסלקום, איזה מכשיר כדאי לבחור?

Featured Replies

פורסם

עכשיו גלשתי וראיתי מבצע שידרוג מעניין בסלקום ומפתה

אז התקשרתי ושאלתי והמצבע הוא שמשלמים 15 שקלים נוספים בחודש ומקבלים מכשיר חדש או שמדברים מעל 150 שקל ולא משלמים כלום.

יש שמה כמה מכשירים לבחירה מסוגים שונים:

67820782wz1.jpg

נראה שהLG viewty הכי שווה שמה למרות שאני לא יודע אולי יש שמה מכשיר אחר שכדאי לבחור?

אצלי זה בעיקר פלאפון לשיחות אני לא מחפש מוזיקה אבל מצלמה טובה יכולה להוסיף הרבה

מה אתם אומרים מה כדאי לקחת?

פורסם

רשימת מכשירים ממש גרועים...אבל שיהיה...

בכל אופן - לLG VIEWTY אל תעיז להתקרב..מכשיר נוראי...

הכי טוב שיכלתי לשים לב אליו זה הSAMSUNG SOUL מבחינת מפרט טכני...לא ניסיתי אותו אז אני לא יודע איך הוא באמת, אבל הוא אמור להיות בסדר..יש לו מקש מרכזי שהוא מעין חישן מגע שמאפשר את תפעול כלל המכשיר [מבחינת תפריטים], והמכשיר מגיע עם מצלמת 5 מגה פיקסל+אוטופוקוס ומצב מקרו.

יש גם את הW910, אבל זה מכשיר מתיישן וממש אבל ממש לא ממליץ עליו..מצלמה לא משהו ורמקול גרוע.

פורסם
  • מחבר

איך הסוני אריקסון c902i הוא עדיף שמה מכל המכשירים?

פורסם

יש גם:

סוני אריקסון C902 במחיר 55 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 150 ש"ח).

סמסונג F480 במחיר 55 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 150 ש"ח).

נוקיה E71 במחיר 55 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 150 ש"ח).

נוקיה 6500s במחיר 45 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 150 ש"ח).

מוטורולה V9 במחיר 55 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 150 ש"ח).

סמסונג I600 במחיר 40 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 150 ש"ח).

נוקיה n95-8gb במחיר 90 שקלים בחודש למשך 36 חודשים (החזר מלא למדברים מעל 399 ש"ח).

פורסם

N95 או 5610

פורסם

לא כ"כ אהבתי את ה-5610.

פורסם
  • מחבר

אם כבר סליידר אז עדיף במקום ה5610 את הסמסונג סול

אני די סגור עליו. קראתי שהסוללה שלו מחזיקה הרבה זמן רק מה שמרתיע זה שאנשים התלוננו שלא שומעים טוב בשיחות

פורסם

איך הסוני אריקסון c902i הוא עדיף שמה מכל המכשירים?

כן...בהרבה...

המכשיר שיש לי...מכשיר חבל"ז

להלן סיקור קצר שעשיתי על המכשיר אחרי שקניתי אותו:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360435.0

אם אתה מעוניין לראות את יכולות המצלמה שלומו - תדפדף בדפי הדיון שנתתי אליו קישור. אם אני לא טועה - תמונות שצילמתי נמצאות בעמוד 2 או 3..

פורסם
  • מחבר

תודה על הדיון עברתי עליו עכשיו. הוא בהחלט מזכיר לי את הw800 שהיה לי לפני שנתיים

תגיד, הוא עדיין מחזיק 2-3 ימים תוך כדי שימוש מתון בפלאפון? ושומעים טוב בשיחות כשמדברים (עזוב רמקולים חיצוניים)

פורסם

הוא לא מחזיק יומיים שלושה...

המסך שלו, המצלמה שלו, הרמקול שלו, התוכנות שעליו, העובדה שהוא דור 3.5...כולם די שורפים בטריה.

מה שכן שומעים סבבה בשיחות.

הייתי ממליץ לך לנסות אותו לפני קנייה. לראות איך הוא מרגיש לך ביד.

פורסם

סוני אריקסון W910i - היה לי - להתרחק.

לגבי הסאמסונג soul, יצא לי לראות אותו ולשחק בו די הרבה, הכפתור באמצע ממש ממש נוח [הכפתור מגע], וממש נהנתי לתפעל איתו את המכשיר,

בסך הכל אהבתי את המכשיר...

פורסם

אם זה פלאפון לשיחות בעיקר כמו שאמרת, לדעתי לא כדאי להתקדם למכשיר דור שלישי/ וחצי שטוחן סוללה וצריך להטעין כל יום, קנה אייפוד טאץ' או משהו בסגנון.

וטוקסין II, הסקירה שלך טובה מאוד, אבל אני חייב לציין שזה לא טוב שהורידו את הC והחזור, לפחות להשאיר את החזור! זה מעצבן בנוקיה ומוטורולה (לפחות עד שSE הפסיקו עם זה) שהסופט קי השמאלי לדוגמה יכול להיות פעולה חיובית/ שלילית וברגע שתכנס/ תצא דרך אחד, תרצה לבצע שוב פעולה דומה אבל הסופט קי יתחלף לשלילי/ חיובי (ההפך ממה שהיה), וזה יכול לגרום לאדם קריזות!

פורסם

אם זה פלאפון לשיחות בעיקר כמו שאמרת, לדעתי לא כדאי להתקדם למכשיר דור שלישי/ וחצי שטוחן סוללה וצריך להטעין כל יום, קנה אייפוד טאץ' או משהו בסגנון.

וטוקסין II, הסקירה שלך טובה מאוד, אבל אני חייב לציין שזה לא טוב שהורידו את הC והחזור, לפחות להשאיר את החזור! זה מעצבן בנוקיה ומוטורולה (לפחות עד שSE הפסיקו עם זה) שהסופט קי השמאלי לדוגמה יכול להיות פעולה חיובית/ שלילית וברגע שתכנס/ תצא דרך אחד, תרצה לבצע שוב פעולה דומה אבל הסופט קי יתחלף לשלילי/ חיובי (ההפך ממה שהיה), וזה יכול לגרום לאדם קריזות!

האמת שאני אישית הייתי מאוד מרוצה מביטול כפתור ה"חזור"

כרגע פשוט הSOFTKEY הימני משמש ככפתור ה"חזור" [בסוני אריקסונים ישנים לא היו לא שימוש בתוך תפריטים], וכפתור הEND משמש כביטול מוחלט [יציאה מיישום או סגירת כל התפריטים]...כפתור הC נשאר ויש לו תפקיד זהה למה שהיה בעבר.

הסידור החדש יותר מוצלח מכפתור החזור...אני אומר את זה מניסיון עם שני סוגי המכשירים. [גם החדש ללא כפתור החזור וגם הישן עם כפתור החזור]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים