עבור לתוכן

צריך עזרה במציאת נגן MP4 עם עברית וסוללה לא נטענת אלא סוללת AA/A...

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי... אני עדיין לא מתייאש מלחפש את מה שאני רוצה אבל אני רוצה לדעת לגבי דברים אחרים :

איזה נגן MP3 אני יכול למצוא שרושם שמות בעברית בלי בעיה ויש בו מסך סבבה.. לא גדול מדיי ולא קטן מדיי מבחינתי שיהיה כמו מסך של פלאפון העיקר שיהיה רשום בו הרבה פרטים מהשיר שלא יופיע חצי מהשם של הזמר/ת ושם השיר בגלל שהמסך קטן.. שיופיע הכל..

כמובן שיהיה עם סוללה AA/A ובמחיר מאוד סבבה ולא ב-150++ אלא ממש בפחות מ-100 שקלים.

ושאלה אחרת - מה אתם ממליצים איך אני יכול לשים טיפ-טיפה סרטונים למזכרת למישהו שטס גם (אבל למקום אחר לחצי שנה) שיהיה לו למזכרת כמה סרטונים שאני אצלם את עצמי כדי לבדר אותו...? נגן MP4 עם סוללה AA/A אין ממש... יש אולי משהו אחר איזשהו מכשיר שאני לא מכיר שמציג סרטונים ?

אני לא הכי מבין בהמצאות..

פורסם

שמע, הכל טוב ויפה אבל אתה כמו אמא שלי- רוצה הכל במחיר של טרנטה שנת 69. נראה לך הגיוני? לא!

אוקי, יצאתי לחפש בשוק הנגנים שמוכר לי לרוב אז אמרת, אני מוותר על וידיאו.. אממ.. בעבר סאנדיסק הוציאה מספר נגנים בסידרת ה-C שהם על סוללה ומציגים תמונות. אצתי רצתי לחפש בזאפ וראה מה מצאתי לך..

http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=410683

שתבין, זה הנגן היחיד שיכול להציג תמונות והוא ללא סוללה מובנת. אין, פשוט לא קיים נגן כזה שיכול להציג תמונות והוא עם סוללה חיצונית- AA/AAA.

לנגן הזה האייכות היא סאנדיסקית, לא הכי גרועה אבל גם לא בשמיים. הנגן חמוד סך הכל ויתן לך ת'פעולות שאתה צריך. אני אישית לא מת עליו אבל הוא היחיד במסגרת הרצון שלך.

אומנם הוא יקר, אבל כאן אתה מוזמן לחפש ביד שניה ב-200 וכמה שתרצה.

ונמשיך במה שהתחלתי, אתה רוצה הכל אבל אתה צריך להיתפשר איפה שהוא- סוללה מובנת, תקציב יותר גדול, זמן סוללה יותר נמוך... אינשאלה אני יודע..

שמע, אני מצטער אם יצאתי עליך סתם.. אבל פשוט מרגיז אותי שלפעמים אנשים מבקשים הכל במחיר מטורף וזה פשוט לא קיים, ואם קיים כזה אז הוא או יקר יותר או שהוא לא עושה בדיוק אותו הדבר.

טיול וטראק מהנה! :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אממ תודה..

וזה בסדר שאתה עצבני עליי אני מבין אותך (חחח זה נשמע מוזר אבל באמת שכן).

אמממ הדברים שאני לא יכול להתפשר עליהם זה נגן עם סוללת AA/A... זה חובה.

והנגן שהבאת נחמד.. אבל מבאס אותי הקטע שאין וידאו.. באסה שאין איזה משהו שעונה על הדרישות שלי..

בלאגן..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים