עבור לתוכן

מצאתי את הרמקול MBS-100 שאלה לפני קנייה....קצת דחוף

Featured Replies

פורסם

עדיף לקנות בEBAY

גם ממש זול, וגם משלוחים זולים.

ככה לפחות אני עכשיו מתכנן לקנות לC902 את הציוד הבא:

HPM 90 - אוזניות IN EAR של סוני אריקסון עם שלט בעל תצוגת LCD וכפתורי בקשה לניווט בשירים

sony-ericsson_11.jpg

MMR 70 - מכשיר קטן שמתחבר לפלאפון ומשמש כמשדר רדיו - ככה אפשר לשדר את השירים שאתה מפעיל על המכשיר לרדיו הרכב ולשמוע אותו בסטריאו שלו.

MMR-70-1.jpg

CRYSTAL COVER - כיסוי פלסטיק עם בולם זעזועים וחסין שריטות להגנה על המכשיר

כל העסקה הזו עולה לי בערך 100-120 ש"ח, כולל משלוח.

רק לצורך השוואה - בארץ האזוניות הבסיסיות HPM70, שזה הדגם הכי זול של אוזניות הIN EAR עולה 120-150 ש"ח [בEBAY אפשר למצוא אותן ב-3-5 יורו...משהו כמו 1\100 מהמחיר בארץ]

אגב בנוגע לרמקול - לטעמי זה גאדג'ט מיותר - הוא ממש ממש ממש ממש ממש יקר ולא שווה את זה. [!]

ואם אתה עדיין מתעקש - בEBAY הוא המחיר הממוצע שלו זה 22 יורו.

פורסם

דרך אגב, הוא נמכר באורנג' לפני כמה חודשים, אז אם אתה לא יכול להזמין הייתי מציע לך להתקשר לבדוק.

פורסם

מה זה משנה? תקח רמקול יותר טוב, שיעלה לך פחות, ותחבר אותו דרך מתאם לפלאפון. (או דרך האוזניות. שלי מתרפקות ככה שאני יכול לשים איזה אוזניות שבא לי :] )

פורסם

מה זה משנה? תקח רמקול יותר טוב, שיעלה לך פחות, ותחבר אותו דרך מתאם לפלאפון. (או דרך האוזניות. שלי מתרפקות ככה שאני יכול לשים איזה אוזניות שבא לי :] )

לכל סוני אריקסון חדש האוזניות "מתפרקות"...זה כל הקטע, שאתה יכול לחבר את המכשיר לכל מתקן אודיו.

החלק המצחיק הוא לחבר את הפלאפון לרמקולים, ואז לעשות שיחות דרך הרמקולים [כי זה מחבר גם את המיקרופון שלו]

פורסם

אנייודע שבכל החדשים.. לי יש K800 אז קיבלתי איתו אוזניות שלא מתפרקות, אבל שגיסי קנה טלפון לא מזמן אז לקחת את ה-In Ear המתפרקות שלו.

ברור שהמיקרופון יפעל, כי הוא נמצא לפני החיבור, אז אי אפשר להפריד אותו.

פורסם
  • מחבר

שאלתי באורנג' אמרו שיש אבל בנקודות מכירות שלהם קניונים סופר פארם וזה

התקשרתי לחלק מהנקודות אין להם בכללל

חבל מאוד שאורנג' לא משווקת מוצרים של סוניאריקסון

פורסם

תבדוק אצלהם

http://www.bagtel.co.il/

פעם אחרונה שהייתי בחנות שלהם, היתה להם כמות אדירה של מוצרי SE.

פורסם
  • מחבר

חברה הביאו לי תשובה מישו יכול לפרש לי?

פורסם

כתוב לך שהם מודים על הפנייה שלך ומצטערים שאין להם תמיכה באנגלית, אבל שאתה מוזמן לגשת לאחד ממרכזי המכירה שרשומים (יש רשימה) כדי שיעזרו לך...

וכתבו שלפי הסיסמה של "העבודה הכי יקרה היא הזמן שמקדישים ללקוח" הם ישמחו שתיצור איתם קשר שנית.

(בקיצור כתבו שאין להם תמיכה באימייל בעברית, ושתלך לאחד מהמרכזים ששם כדי שיעזרו לך או שתכתוב להם באנגלית-לא הבינו כלום מהמכתב ששלחת להם.)

מה בעצם כתבת להם במכתב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים