פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים באחת התמונות שהבאת רשום 4400MAH ל13.7V ו13200 ל5.למה אתה מתכוון לחבר אותו אם אפשר לשאול?יכול להיות שיהיה עדיף לקנות סוללה איכותית/ נגן טוב+ עודף במחיר הזה, אחרי הכל אתה לא יודע איזו סוללה זאת, אני לא מכיר את החברה והמוצר לא נראה לי איכותי.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר באחת התמונות שהבאת רשום 4400MAH ל13.7V ו13200 ל5.למה אתה מתכוון לחבר אותו אם אפשר לשאול?יכול להיות שיהיה עדיף לקנות סוללה איכותית/ נגן טוב+ עודף במחיר הזה, אחרי הכל אתה לא יודע איזו סוללה זאת, אני לא מכיר את החברה והמוצר לא נראה לי איכותי.1.למחשב נייד2.לפלאפון 3.נגן mp4
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים בשביל מה שהוא אמור לתת המחיר טוב, ככה שזה כמו עוד סוללה ממוצעת למחשב נייד או הרבה יותר לנגן, רק שלא ראיתי חיבור לנוקיה, והם לא נטענים מUSB, SE כן.
פורסם 2008 באוקטובר 717 שנים מחבר בשביל מה שהוא אמור לתת המחיר טוב, ככה שזה כמו עוד סוללה ממוצעת למחשב נייד או הרבה יותר לנגן, רק שלא ראיתי חיבור לנוקיה, והם לא נטענים מUSB, SE כן.מה זה SE?בכלל האם אתה או מישהו אחר ניתקל באלטרנטיבות זולות יותר ?
פורסם 2008 באוקטובר 817 שנים SE= סוני אריקסוןבכ"מ, אני הייתי קונה סוללה יותר טובה למחשב הנייד וזהו, או שתחפש ביקורת כי אני לךא מצאתי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.