עבור לתוכן

מחפש נגן מוזיקה במקסימום 800 שקל

Featured Replies

פורסם

היי,

כיום אני משתמש בנגן מוזיקה מיושן (מאוד) של Sandisk עם נפח של ג'יגה... יש לי אותו כבר כמה שנים אז החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי, אז אני מחפש נגן מוזיקה חדש...!

למען האמת אין לי מושג מה הכי כדאי ומה בכלל השוק מציע, ולכן אני שואל פה...

הנגן צריך להיות בעל נפח גדול (8 ג'יגה מינימום - ראיתי נגן עם 80 ג'יגה?! מה נסגר עם זה?!?), במחיר של מקסימום 800 שקל. לא חייב אפשרות להצגת תמונות וכאלה (אבל בונוס אם כן). יותר מהכל, הוא צריך להיות נוח להחזיק ביד או בכיס, ובעל ממשק נוח.

מעדיף לא לקנות נגן שצריך "להתאמץ" עוד יותר כדי שהוא יעבוד עם כל הפיצרים שלו, אבל אם ההצעה הכי כדאית היא נגן שכזה, אז למה לא...

כמו כן, נא לא לפרט על נגנים שיצאו בעתיד - אני צריך משהו במיידי, ולא לעוד חודשיים.

אגב, אם אפשר לקנות נגנים מ amazon או אתרים כאלה, אז המחיר ירד (בגלל הדולר) ואז התקציב גדל בהתאמה... :)

תודה.

פורסם

תראה,ה-80 ג'יגה האלה זה האייפודים למיניהם ואם אתה מעדיף רק 8GB פלוס אתה לא ממש חייב אותם.

מה שאני כן ממליץ לך עליו,זה הCOWON D2 של חברת iaudio שנהפך פה להמלצה כללית של כל אחד שמחפש נגן.

כי סך הכול הוא נגן שנותן הרבה תמורה למחירו והוא לא כזה יקר.

את הנגן אתה יכול לקנות במיידי,הוא זמין בחנויות באג ויש את הדגם של 8GB ב800 שקל לפי התקציב שלך.

(קצת בקצרה על הנגן: 52 שעות מוזיקה,מסך טאצ',וידאו,מוזיקה כמובן,קורא קבצי טקסט ותמונה,רדיו,מחשבון,מחשבון מדעי,צייר,משחקי פלאש שאתה יכול להוריד,מפות,לשנות סקין לנגן,לשנות רקע,הרחבת זיכרון)

כמו כן,אני ממליץ לך להוסיף לנגן כמה דברים נחוצים כמו מגן מסך,נרתיק לנגן וכרטיס זיכרון שתצטרך להוסיף קצת כסף אבל זה שווה את זה.

אם אתה רוצה עוד מידע אתה יכול להיכנס לאתר שלהם,ואם אתה לא מסופק עדיין אתה יכול לעשות כאן חיפוש בפורם כי דובר על הנושא רבות.

הנגן:http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5631&perur=

האתר הרשמי של החברה: http://www.cowonglobal.com/

חג שמח :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

ה D2 נשמע ממש טוב...

מה עם ה I7? יש לו גם 8 ג'יגה אבל הוא עולה פחות\ ושניהם מאותו החברה - מה ההבדל בניהם?

פורסם

בעיקרון הכול כמעט זהה חוץ מכמה פרטים ממש ממש קטנים :P

המסך יותר קטן (כ-1.3 אינצ' לעומת הD2 שהוא 2.5)

אין לו מסך טאצ'.

אין אופציה להרחבת זיכרון.

לעומת הD2 האקוולייזר שלו יכול להיות רק בכמה מצבים ולעומת זאת בD2 יש יותר אופציות לאקוולייזר.

לעומת זאת,הI7 תומך בכל הפורמטים הקיימים.

60 שעות מוזיקה במצב נגינה לעומת הD2 שיש לו רק 52 שעות.

גם כעיקרון הוא מציג תמונות,מחשבון ושאר דברים אבל המסך די קטן וזו כבר החלטה שלך.

סה"כ זה תלוי מה יותר חשוב לך כי לפי דעתי שני הנגנים טובים באותה מידה.

תחשוב על זה אתה יכול לקנות את ה I7 8GB לעומת הD2 שאתה יכול להרחיב את הזכרון עם כרטיס SD,

או אם חשובה לך התמיכה בכל הפורמטים הקיימים שיש בI7

בקיצור,אתה זה שקונה בסופו של דבר.

בהצלחה! :xyxthumbs:

ואל תשכח לעדכן מה קנית :P

פורסם

אני לא הייתי רואה סרטים על כזה מסך קטן (כן, הD2 פיצי), זה סיוט.

בכסף הזה אתה יכול לקנות I7 16GB ואז לא תצטרך יותר זיכרון כמה שנים טובות, זה שווה את ההבדל במראה ובגודל (לטובת הI7).

פורסם

אני לא הייתי רואה סרטים על כזה מסך קטן (כן, הD2 פיצי), זה סיוט.

אני יודע שהוא קטן,מנסיון והI7 יהיה עוד יותר קטן אבל זו החלטה שלו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים