פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אני רוצה לקנות לוח אם בימים הקרובים ועכשיו הידיעות אומרות שעוד חודשיים הוא יהיה ישן ומגעילנו מה.. גם כרטיסים של השוק הנמוך יפעלו על התקן הזה? או רק השוק הגבוה? שווה לחכות לזה? מה המהירות של האפיק הזה לעומת 8X
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים יהיו מתאמים, וכרטיסים כאלה לא תראה בשוק על המדפים לפחות עוד חצי שנה ועוד לא דיברנו על המחיר או בעיות התחלתיות שיש לכל התקן חדש...
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים זה יהיה בעוד יותר מחודשיים והכרטיסים היחידים שיהיו בהתחלה בפורמט הזה הם כרטיסי מסך.PCI-X יכול להגיע בכמה מהירויות, כאשר X1 היא האיטית יותר ומשתווה ל PCI.היתרון של PCI-X הוא שרוחב הפס הזה ניתן לכל כרטיס בנפרד ולא כמו PCI שכולם מתחלקים בו.כרטיסי מסך יפעלו ב X16 שזה פי שניים מ AGP X8.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אז אם הם יפעלו בX16 שזה פי 2 מה AGP הכי מהיר (8X) אז טאורטית הם אמורים לפעול פי 2 יותר מהר או פחות? ותכננתי לקנות עכשיו כרטיס מסך כי שום דבר לא פועל על הONBOARD הדפוק שיש לי לרנות אז עכשיו איזה R9100 ב559 ש"ח במקום הR9700 NON PRO ב 1350 ש"ח שתיכננתי לקנות ומתי שאני יקנה את המחשב החדש בערך עוד חצי שנה רק אז לקנות כרטיס מסך כמעט HI END?
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים זה לא נכון שאין שיפור בכללהPCI כבר עתיק וצריך להחליף אותוכמה כרטיסי המסך של הדור הקרוב ירוויחו מזה אני לא יודע
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים אני רוצה לקנות לוח אם בימים הקרובים ועכשיו הידיעות אומרות שעוד חודשיים הוא יהיה ישן ומגעיל נו מה.. גם כרטיסים של השוק הנמוך יפעלו על התקן הזה? או רק השוק הגבוה? שווה לחכות לזה? מה המהירות של האפיק הזה לעומת 8X אין לך מה לחקות ללוח הזה... אני לא יודע מה איתך אבל הלוח כאשר יגיע יעלה הון תועפות, הAGP X16 יהיה גם useless ורק אליו תוציא אלפיה... : נגיד שהלוח יגיע בעוד חודשיים, כול הפיצרים שיכולים להתלבש אליו בצורה מושלמת כמו כרטיס מסךX16 יגיע חודש אחריו וגם אז תצטרך מעבד טוב וזיכרון שלא נדבר על זכירון בקיצור עד אז...יהיה בדיוק כמו עכשיו! תקנה היום את הטכנולוגיה שכאן , מה שמגיע מחר את יכול לחשוב על זה. תמיד תתחיל לחסוך עד הפעם הבאה
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים ה AGP מהיר מספיק, מה שירוויח מהביצועים זה כרטיסים כמו כרטיסי RAID, כרטיסי רשת של ג'יגביט, כרטיסי קול איכותיים וכו'.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים במחשבים כמו שבמחשבים אין סוף למחר ואין סוף לאתמול!היום את הכי הכי קניתמחר הוא שווה לפיתה.אז תבין אי אפשר להמתין עד שמשהו חדש יבא כאילו אפשר אבל אין לזה סוף.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים ממש אין מטרה לחכות, כאשר אומרים שבתחילת רבעון רביעי ישיקו את ההתקן החדש הכוונה היא השקה על הנייר, כלומר רק לקראת 2004 נוכל לראות לוחות ראשונים למחשבים ביתיים שמשתמשים בהתקן הזה. יתרה מכך כרטיס מסך שיתמכו בתקן הזה אמורים להופיע רק ברבעון הראשון של 2004. וגם כאן ההימור שלי הוא שהרבעון הראשון של 2004 יהפוך מהר מאוד לרבעון שני..מה שאומר שאתה כנראה תחכה שנה בשביל ה PCI Express... אגב - יש להבדיל בין PCI-X לבין PCI-Express . מדובר בשני תקנים שונים שמתחרים אחד בשני ולא באותו תקן.
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים ה PCI-X פיזית יהיה יותר גדול? עריכה- כן זה הגודל שלו?!!? זה PCI-X X16 לכרטיסי מסך, יהיה רק אחד כזה. הרגיל שמחליף את ה PCI יהיה ממש קטן. http://www.anandtech.com/systems/showdoc.html?i=1830&p=7
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים הצילו! היתה זוועה כזו פעםאני לא זוכר את שמההיית צריך להכניס כרטיס למקום בטכניקה של קדימה אחורה + לחץ אימתני כלפי מטה וגם לא ישב טובשלא נחזור לאסונות האלה
פורסם 2003 ביוני 1522 שנים קראו לזה ISA וזה לא היה נורא. ל AGP כרטיסים יוצאים מהמקום, עדיף משהו שיחזיק כמו שצריך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.