עבור לתוכן

נגן חדש עם דגש על הסאונד עד 200 דולר/800 שקל

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אז ככה,

אמא שלי כבר הגיעה והכל סבבה. בסוף אמרתי לה לקנות לי את ה-I7 והיא היתקשרה אלי אחרי שעברה את הדיוטי, איזה 10 דקות לפני שעלתה למטוס ואומרת לי שהיא ראתה את ה-I7 ב-600 ומשהו שקל בבאג ואני עושה, למה לא קנית והכל... ואז היא עונה לי, אני מאמינה שאני אוכל להביא לך מקנדה ביותר זול.. ררר!!!111 :pissed: היית אומרת לי על זה לפני, למה אם תהיה לי תקלה מה אני אעשה? אשלח את זה לקנדה?! לא! והיא משיבה לי- אני מאמינה שאם יש ת'נגן הזה גם בקנדה אז יש עליו "גלובל ווארנטי"- אחריות כלל עולמיות. ואני בבית מתחרפן בזמן שאני אומר לה- טוב, נראה מה יהיה.. טיסה נעימה! :bash:

עכשיו, אני כבר לא יודע מה לומר?! :nixweiss:

ללכת על ה-X-FI? I7? אני כבר לגמרי לא יודע.. אני שוקל לומר לה, תביאי מה שתראי כל עוד זה מתחת ל-200 דולר..

אני פשוט מתחרפן! :errrr:

נ.ב-

אולי זה ספאם אולי זה לא, אני באתי לבקש עזרה מה לעשות עכשיו. אני מאמין שאת החלק הראשון של הפוסט הזה אני אמחק אחרי כמה ימים מסיבות אישיות.

אני רוצה לומר שהפוסט הזה נרשם כשאני עייף, מת, אין לי כוח ומת כבר לנגן חדש! :smile1:

פורסם

לא הבנתי מה הסיפור אמא שלך הגיעה לקנדה? אם כן, שתקנה לך כשתחזור :kopfpatsch:

מה שאתה לא עושה שהיא לא תביא לך מה שהיא רוצה, לאמהות יש מין חוש מיוחד כזה לנגנים ג'נריים, ולא בגלל מראה (אמא שלי חשבה שהאייפוד טאץ' הוא זבל), זה פשוט לא יאומן, תופעת טבע!

פורסם

בדיוטי פרי קונים רק ביציאה =|

פורסם

איך זה יכול להיות? :screwy:

THIS IS MADNESS :pissed::bash:

עכשיו צריך להוסיף לכל הסמיילים החדשים רק מטורף עם זקן שבועט אנשים לתהום ויהיה מושלם.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני לא יודע מה אני עושה?

אומר לה, עזב נקנה בארץ והיא תגיד, לא חבל? זה יהיה יותר יקר ויש "אחריות גלובלית" שלא קיימת בכלל.. (הרי היא תמיד צודקת-כמו שאומרים, אמהות תמיד צודקות :smile1:) או שאני אגיד לה, תקני מה שתראי, את האקס פיי או את ה-I7 או לומר לה להביא את האקס פיי כי במצב עכשיו אני בכלל לא יודע אם שווה לדבר על ה-I7 בשל בעיות אחריות וכאלה שאני לא רוצה שיהיו לי (לביא נגן מחו"ל ואז יש לו בעיה ואת צריך החזיר אותו לח"ל לתיקון זה נראה לי בעייתי, כאן יש את איטרוניקס אם אני הולך על האקס).

בכל מיקרה, אני עדיין בתהיות אבל מה שכן אני מאוד מעוניין לדעת אם למישהו יש כאן את ה-I7 והוא יוכל לתת לי כאן חוות דעת עליו או לומר כמה מילים על הפס מגע שמעניין אותי איך הוא מגיב ובכללי על תפעל הנגן.

דבר שני ואחרון זה רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שהיתעסק ביבוא נגן/ משהו כזה או אחר מחו"ל וזה עשה לו בעיות ומה עושים במקרה כזה. למי פונים? לאן שולחים? או איך האחריות עובדת ומתממשת כאן.

צום קל לכל הצמים שבנינו.. :xyxthumbs:

פורסם

לא יכול להיות ב600 שקל, חייב להיות איזה משהו, דמי שמירה עד שהיא חוזרת או משהו? בכ"מ הוא באיזור ה150 דולר, אז אולי היא תמצא.

כמו שאמרתי לך, האחריות של איסטרוניקס לא טובה כל כך מנסיוני ומשל רבים אחרים, כמו שאמרתי הכי טוב לקנות מבאג שיש אחריות מעולה! (בסניפי נתניה- קניון השרון, ובשבעת הכוכבים בהרצליה קיבלתי שירות טוב מאוד, בעצם, רק לשם אני הולך).

יצא לי להשתמש ב7 והפס מגע מאוד נוח, יש גם סרטונים ביוטיוב אם אתה רוצה לראות ממש איך זה עובד.

ביבוא נגן מחול אם אתה מביא עם הקופסה ומצהיר עליו אתה משלם שליש בערך ממחירו למכס, ואם לא ונתפסת, זה עולה לחצי בערך+ אפשרות שיקחו לך אותו, הכי טוב להביא בלי הקופסה אלא אם כן אתה רוצה לשמור אותה (אני שומר קופסאות :xyxthumbs:).

לא הבנתי, למה לשלוח? היא יכולה להביא לך כשתחזור.

דרך אגב הנגן עולה בחול 150 דולר לאחר בירור שזה 525 שקל בערך, ועוד שליש מהמחיר זה כבר לא הגיוני המחיר שם בבאג, חייבת להיות תוספת כלשהיא.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני רגוע קצת ואני אסביר לאט והכל ברור ונסגור פינות..

אני הולך על ה-I7. אמא שלי תביא לי אותו מחו"ל בגירסאת ה-16 שלדעתי היא אחלה! (בשביל ה-7 ג'יגה מוזיקה שלי ועוד המוזיקה שתתווסף ולבצע גיבויים שונים זה נראה לי יספיק לשנה הקרובה.. הכי נורא, נמסור למישהו במשפחה או נקנה נגן חדש לאוסף! :smile1:)

את הנגן היא תביא במזוודה הגדולה שלה עם כל הציוד שלה שלקחה לשם, לכן לא צריכה להיות בעיות מכס ומיסים ואם באמת יבדקו לה ת'מזוודה אני אגיד לה לפני "לגהץ" את האריזה (למעוך יפה ככה.. אני גם אוסף קרטונים וחבילות :P) ולשפוך את כל "הזבל" בין הבגדים שלה כדי שלא יהרס וככה אני "אבריח" את זה לארץ.. מהבחינה הזו אף פעם לא עשו לאמא שלי בעיות עם עוד הרבה דברים שהיא הביאה משם..

בנוגע למחירים והכל אני כבר יודע את המצב בחו"ל ועשיתי הערכת מחיר עם מיסים והכל והנגן יוצא גג 600 אלא אם היא תקנה אותו בחנות יקרה ואז עדיף כבר לוותר על הסיפור ולקנות בארץ. בשביל זה שאלתי על חנויות בקנדה שאני אוכל להשיג ת'נגן. החנות היחידה שאני מכיר בקנדה זו- WALMART ואין שם שום דבר חוץ מאייפודים, סאנדיסק וסוני למינהם.. (לפי האתר שלהם..) אני קצת מודאג שיהיה קשה למצוא אותו בקנדה. להזמין מהאינטרנט לא בחשבון אצל הורים שלי, הם אנטי קניות ברשת.. :-[

את נושא האחריות של באג אני מכיר ויש לי נסיון טוב איתם במספר מקרים דל.. הרי אני לי כוונה לבוא לשם לתקן ת'דברים לרוב, ואם כן אז שיהיה שירות טוב! כמו שהם בדרך כלל נותנים ונתנו לי, ככה שבאג אמיני בשבילי בנושא..

בנוגע לחוית שימוש אני שאלתי אנשים שיש להם כי כל הסקירות למינהם יפות וטובות אבל אני רוצה אנשים שיש להם תקופה של למעלה משבוע ת'נגן ויגידו איך הפס מגע והתפעול של הנגן כי הטאץ' פד קצת מוזר לי ואני לא רגיל אליו, אני רגיל לקבל פידבק ממקשים. אני קראתי והבנתי מהרבה אנשים שהטאץ' טוב אבל אולי טיפה מוגזם וצריך להחזיק ת'נגן בשתי הידיים ולנעול מקשים אחרת השירים יתחלפו לבד.

הסירטונים ביו טיוב (אתה לא היחיד שצופה בסקירות שם.. ;)) לא באמת ממחישים ואומרים איך הפס מגע ואיך הוא כי כמו שאמרתי כמה שורות מעל- הם מקבלים ת'נגן לכמה שעות ואומרים סקירה קצרה של כמה דקות, לא מספיק מבהיר לי את המצב אישית. אומנם זה כולה נגן והכל אבל אני רוצה לדעת שאני קונה באמת דבר טוב. זה כבר לא נגן חמוד ב-300 שקל אלא קצת יותר.. 8)

בכל מיקרה, הרבה תודה שוב פעם אורי, מה שנשאר לי זה לדבר עם אמא שלי ולראות מה איתה ומה המצב שם בנוגע לזה אחרי שיעבור יום כיפור.

צום קל! :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים