עבור לתוכן

נגן חדש עם דגש על הסאונד עד 200 דולר/800 שקל

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להיתחדש לטובה בנגן חדש לאחר שהנגן שיש בידי- ML100 של חברת MPIO יחגוג בקרוב שנה. החלטתי להיתחדש ולעלות קצת בנפח ו"במטלות" שעל הנגן לעשות.

הנגן ירכש בקנדה ככה שמלבד ההמלצה על הנגן אני אשמח להמלצות לחנויות בקנדה, אזור טורנטו ואוקביל. חשבתי אולי על WALMART אבל אין להם מגוון רחב של נגנים.

להלן הסדר עדיפויות שלי שחשובות לי מהנגן שיעשה(כרונולוגי):

*אייכות סאונד כמה שיותר גבוה, מאוד חשוב לי.

*נפח הנגן, חובה מעל ל-8 ג'יגה ורצון ל-16 (עם אופציה להרחבה)

*זמן סוללה כמה שיותר גבוה- חייב להיות מעל 20 שעות שזה ממוצע להיום.

*אשמח לפיצ'רים שבאים מהצד.

חשבתי כבר כמה חודשים טובים וחקרתי טוב מאוד את השוק ומה קיים ומה מומלץ וכמה מהנגנים שמצאתי לנכון להכניס לרשימה ומה הייתרונות שלהם ומה החסרונות שלהם.

*30G zvm- מדובר ב"נגן" כשמדובר באייכות סאונד ובשכלל פיצ'רים שנלווים אליו וכעיקרון הוא אחד המושלמים אבל נופל על הזמן סוללה ועל כך שהוא קצת ישן והרד דיסקים כבר לא מומלצים בימנו.

*30G ZUNE- מדובר בנגן המקורי של ה-30 ג'יגה והוא טוב בגלל האייכות סאונד, המסך וה-WIFI ונכשל כמובן בזמן הסוללה.

*ZUNE 16G- הגירסא הקלה לזיונים שבאה כ-"נאנו" כמו באייפודים למינהם ולפי הטאג מחיר של 199 דולר היא נראת לא רעה. משער שמדובר באותה אייכות סאונד כמו הזיונים הקודמים למינהם.

*I7 16G- נגן ממש קטן וחמוד ומיועד לפלח השוק שרוצה נגן מוזיקה בלי סיבוכים ובלאגנים. אייכות סאונד ללא פשרות, 60 שעות מוזיקה מדהימות ודברים רגילים.

*ZEN X-FI 16G- מדובר בנגן שמחליף את הזן המקורי ובא לתת שיפור עם סאונד של הכרטיס קול ה-X FI שכבייכול נמצא בנגן. הנגן מציע חריץ הרחבה ו-35 שעות מוזיקה, רמקול, מסך גדול של 2.4 אינטש' ו- WIFI.

ipod classic 80G*- הנגן מכיל נפח מטורף והוא סטייליסטי אבל חורג לי מהתקציב ועולה 250 דולר. מלבד זה אני גם לא בא בטוב עם האייטונס וכרגע אין איזה רוקבוקס או פירצה שאפשר להעביר שירים בצורה שונה.

זה הרשימה של הנגנים שאני חשבתי ובדקתי. מתוכם ראיתי הכי לעניין את ה-I7 וה-X FI ואולי גם את הזיון גירסאת ה-16 שנכנסת ככה ככה. מתוכם גם הכי היתלהבתי מה-X-FI בשל היותי הכי חדש ובעל פיצ'רים רבים שנראים לי מאוד שימושיים. כל זה באריזה קטנה, חמודה ושטוחה. ושלא נשכח את ה-EP 880 שמקבלים בתוך האריזה מתנה! :smile1:

את הנגנים "בדקתי" מבחינת מפרט, סיקורים, סיקורי וידיאו ולפי השכל. ככה שאם יש לכם הצעות לנגנים נוספים שלא כללתי כאן אשמח אם תוסיפו לי אותם ותגידו למה הם עדיפים או למה נגן X לא טוב לעומת Y.

הרבה תודה רבה על העזרה, ההסברים והממלצות! :hi:

פורסם

חד וחלק - I7

פורסם

רק לידע כללי ה Ipod Classic 80gb כבר לא מיוצר אלא רק 120GB שמחירו 240$

פורסם
  • מחבר

באסה על הקלאסיק.. :P

I7 בראש שלי מתחרה לי כרגע עם האקס פיי וכרגע האקס פיי מנצח בשל כך שיש לו יותר פיצ'רים מול ה-I7 וגם הפס מגע שלא נראה לי יהיה לי נוח ונגיש בעבודה ביד אחת לפעמים.

אני אשמח אם תתן לי קצת חוות דעת עליו לעומת כל מה שקראתי פה ושם. סיבות ופאנצ'ים למה הוא עדיף על האקס פיי..

פורסם

מה עם ה COWON D2 16GB???

או אפילו ה-COWON S9 החדש? אומנם עוד לא יצא אבל ייצא בקרוב, לפי דעתי שווה לחכות.

לא רק שאני בטוח שהסאונד מדהים כמו שמתאים ל-COWON/IAUDIO אלה שהעיצוב גם הוא מדהים ועוד מסך מגע!

http://www.engadget.com/2008/08/25/cowons-s9-curve-with-3-3-inch-amoled-touch-display-impresses-k/

אה, וגם זמן סוללה מדהים.

גם מדהים איך אני נזכר כל הזמן ביתרונות נוספים שלו!

כמו מסך AMOLED איכותי ובהיר במיוחד שחוסך בחיי סוללה!

או מעבד כפול ליבה 500MHZ!

או הגודל הקומפקטי עם המסך הדי גדול רחב ונוח [3.3"]!

וזהו לבנתיים.

http://product.cowon.com/product/IFA/product_page_1.php

פורסם

אם חשוב לך האיכות סאונד- חד וחלק הI7, האקספיי הוא כישלון של קריאייטיב.

התכוונת לזון דור 2 כן? כי הוא נמכר בסביבות ה220 דולר אם אתה יכול לחרוג, רק אם אתה באמת צריך את הוידאו, והסוללה שלו נותנת בערך 20 שעות מוזיקה.

פורסם
  • מחבר

COWON D2 לא הכי מתאים לי, ניסיתי ואני לא מת עליו. הממשק טאץ' לא עשה לי את זה וגם יש אותו לחבר שלי ככה שאני אומר מנסיון. הנגן טוב אבל לא אהבתי את הממשק והנוחות למרות הפי'צרים המגניבים שיש לו.. :smile1:

S9- חשבתי עליו לא מעט, אבל יש לי איתו כמה בעיות וזה שאין עליו פרטים והוא רק הוכרז ועדיין לא נמכר ואת הנגן אמא שלי תקנה לי בקנדה בשבועיים הקרובים והיא טסה עוד יומיים ככה שאני רוצה לומר לה חד וחלק מה להביא. בהחלט זה נגן מדהים לפי המפרט והנתונים היבשים וחבל שלא יצא לי להביא אותו אבל נחכה ונראה, אולי אולי אני אוכל לגרום לה להביא לי אותו כאופציה תחלופית של בשניה האחרונה אם אולי אולי היא תמצא אותו שם.הבעיה היא שעדיין לא סקרו אותו וזה אחת הבעיות העיקריות כי מהתמונות וסתם ככה הוא מדהים!

כשדיברתי על ה-ZUNE אז דיברתי על הזיון האמיתי והראשון שהוא עולה איזה 180 דולר בערך.

לזיון 2 יש 15 שעות מוזיקה ו-5 שעות וידיאו ובגלל זה הוא לא מספיק לי וגם המחיר שלו חורג לי קצת מהתקציב.

אני עדיין משום מה בראש של לקחת את האקס פיי לאוו דווקא מפני שאולי הוא טיפה נכשל באייכות סאונד אלא בגלל הפי'צרים שלו שנותנים לו יתרון אצלי על פני ה-I7. אוקי, אז האקס פיי פחות מצטיין באייכות סאונד והזמן סוללה שלו קצר ממנו בחצי כמעט אבל עדיין אתה מרוויח פה נגן ממש שווה שיש לו מסך 2.4 אינטש', חריץ הרחבה, אוזניות EP 880 נחמדות, WIFI ואת הדברים הרגילים שקיימים בכל נגן. מלבד זה אני כרגע גם רואה יתרון לאקס פיי בגלל המקשים שלו שמאפשרים למיטב ידיעתי שימוש ביד אחת.

אני אשמח לסיקור ממי שיש לו את ה-I7 שיגיד לי איך הוא והאם באמת הוא עדיף על האקס פיי..

כאמור אחרי שאני אקבל עוד דעות אני אערוך השוואה בין ה-I7 לאקס פיי.

שבת שלום! ;)

פורסם

גם אני בתכנונים לקנות נגן חדש, ותכננתי לקנות [לאחר כניסת המשכורת] את D2, אבל לאחר מחשבה לא קצרה,

הגעתי למסקנה שאני אחכה וארכוש את S9 :D

פורסם

הפיצ'רים של הXFI די חסרי שימוש, חוץ מהחריץ הרחבה. אין דפדפן לWIFI וגם אם היה זה לא היה ממש נוח, בתוכנות מסרים הסוללה נגמרת תוך 5 שעות והוא לא תומך בעברית, אני אישית לא רואה את עצמי בלי שום קשר מתחבר באינטרנט בקניון למסנג'ר :kopfpatsch:

ומסך 2.4 אינץ' זה די חסר שימוש, אני מצטער שקניתי את הM6, כי המסך קטן מדי לסדרות קצרות וזה סתם יותר ארוך בכיס בהתחשב בעובדה שהייתי יכול לקנות I7.

לזון 2 יש 30 שעות מוכזרות כשבפועל הוא נותן 20 וקצת.

עם הEP880 לא ממש תרגיש הבדל בין כל הנגנים, אז אם אתה באמת רוצה איכות סאונד אתה גם צריך אוזניות שינצלו טוב את הנגן.

ד"א, אאל"ט, יש ביקורות שאומרות שהזון2 נותן סאונד טוב יותר מהD2/I7, אבל אל תתפוס אותי במילה.

השוואה: http://anythingbutipod.com/compare/cowon-iaudio-7-vs-creative-zen-x-fi

אני מקווה שלקחת גם את המיסים בחשבון (32.7% ממחיר המוצר), אלא אם כן תביא אותו בלי הקופסה.

פורסם
  • מחבר

קודם כל אני חייב לדעת פעם אחת ולמיד מה זה אומר "אאל"ט".

בנוגע לשיטת סידור קבצים באקס פיי, ממה שאני מבין אין אופציה לתיקיות. כי ממה שהייתי עושה עד עכשיו בנגן שלי הייתי ממין את המוזיקה שלי בצורה פשוטה של- אנגלית, עברית ומשם ללהקות ומתוך זה לאלבומים וכל השירים הבודדים היו בנפרד מהאומנים ככה שהקיטלוג היה נוח וקל. ממה שאני מכין האקס פיי תומר רק ב-ID3 שזה אומר סידור לפי אומר ושם וכדומה.. שזה לא הכי מתאים לי. אשמח אם מישהו יוכל לאמת לי את זה או מה בדיוק.

בנוגע לזיון, וואלה! לא ידעתי שהוא נותן 30 שעות מוזיקה. כנראה שבאתר של באג טעו בזמנו כי היה זכור לי 15 שעות מוזיקה ו-5 וידיאו.

אתה צודק שה-I7 אולי יותר טוב מבחינת סאונד אבל אני משום מה עדיין עם הראש על האקס פיי. לא יודע מה זה אבל העובדה שהאקס פיי יותר צעיר וחדש ומרענן עם מגוון פי'צרים ואופציה להרחבה עושה לי את זה. ביחוד אני אוהב את הבאנדל הבסיסי שאתה מקבל והיכולות של הנגן. להרחיב את הזכרון כשהוא נגמר לך בעוד איזה SD של 8 ג'יגה ב-100 שקל ואז יש לך 24 ג'יגה ביד נראה לי לא רע. בנוסף לזה אתה מקבל מכשיר עם אייכות סאונד לא רעה. WIFI שנותן לך אופציה להיתכתב עם אנשים מסביב לעולם שזה בולשיט אבל השימוש הנחמד ב-WIFI זה האופציה להיסתנכן עם המחשב (כמו הזיון) ואז אתה יכול להעביר שירים באל- חוט שזה שימושי אם אתה רוצה להעביר פה ושם איזה שיר או משהו. לקבצים גדולים מעבירים בכבל. חוץ מזה אני רואה במסך יתרון כי אני אישית נוסע כל יום שעה וחצי בערך בתחבורה ציבורית וזה נראה לי כמו אחלה זמן לראות פה ושם סדרות ולהשלים פרקים וכאלה. בנוסף יש לו גם ת'רמקול אם נגיד אתה עם החבר'ה באיזה שיעור חופשי רוצים לראות איזה קליפ או מי יודע מה...

אבל עכשיו, קצת נקודות זכות לטובת ה-איי 7. 60 שעות מטורפות של מוזיקה אייכותית! מנגן כמעט כל סוג של פורמט מוזיקה. ממשק חביב עם טאץ' פד שמאפר להעביר שירים בצורה חלקה ופשוטה. כפתורים נפרדים לשליטה בווליום לעומת האקס פיי שהפתוריי וליום חלק מה-3*3 כפתורים המרכזיים.

אופציה לקריאת קבצי טקסט. אופציה להקלטה בLINE IN או מהרדיו. ונקודת זכות חשובה ל-7 היא שהוא מתממשק עם כל המערכות הפעלה ובנוסף לזה גם ממש הנגן בעברית לעומת אנגלית.

אז לומר ת'אמת, שתיהם טובים, אני עדיין מתנדנד בין שתיהם ולא לגמרי החלטתי. כרגע אני אחפש עוד סקירות ודעות כי מה שקיים על האקס פיי לא לגמרי מספיק וסקירה אחר מ-"כל דבר אחר חוץ מאייפוד" לא מספיקה לי. צריך יותר דעות ומקורות... :smile1:

בנוגע ליבוא של הנגן לא צריכה להיות בעיה כי אמא שלי תהיה בקנדה ותביא לי אותו אישית ככה שבעיית מכס וכדומה לא תהיה. (אלא אם הם הישתכללו לאחרונה..)

אני עדיין מחפש עוד חנויות שמוכרות נגנים מלבד וולמארט שמוכרת לי. פרטים על איזה איזור בפוסט הראשון שלי...

וד"א הרבה תודה רבה על העזרה אורי 14... :xyxthumbs:

יום טוב! ;)

פורסם

אאא"ט = אם אני לא טועה.

פורסם

קודם כל אני חייב לדעת פעם אחת ולמיד מה זה אומר "אאל"ט".

בנוגע לשיטת סידור קבצים באקס פיי, ממה שאני מבין אין אופציה לתיקיות. כי ממה שהייתי עושה עד עכשיו בנגן שלי הייתי ממין את המוזיקה שלי בצורה פשוטה של- אנגלית, עברית ומשם ללהקות ומתוך זה לאלבומים וכל השירים הבודדים היו בנפרד מהאומנים ככה שהקיטלוג היה נוח וקל. ממה שאני מכין האקס פיי תומר רק ב-ID3 שזה אומר סידור לפי אומר ושם וכדומה.. שזה לא הכי מתאים לי. אשמח אם מישהו יוכל לאמת לי את זה או מה בדיוק.

אתה מתכוון לסידור של הפרטים (אמן אלבום וכדומה) בנגינה? אני חשב שהוא יכול לקרוא משם אבל לא לקבוע לפי זה פרטים של השיר, אני ישבתי כמה שעות לסדר את כל ספריית המוזיקה שלי וזה לא היה כ"כ נורא, דרך הסייר קבצים של הווינדווס לקבוע את האומן אלבום שנה וכולי, ואז דרך ווינמאפ לבחור הכל ורק לקבוע לכל אחד את המספר רצועה והשם שלה.

בנוגע לזיון, וואלה! לא ידעתי שהוא נותן 30 שעות מוזיקה. כנראה שבאתר של באג טעו בזמנו כי היה זכור לי 15 שעות מוזיקה ו-5 וידיאו.

אתה זוכר שדיברתי על השני אני מקווה, כי דיברת על הראשון, ועדיין אני לא ממליץ אותו אם אמרת שתהיה איתו עם חברים כי זה מן הסתם גם בביתספר והוא עלול לההרס.

אתה צודק שה-I7 אולי יותר טוב מבחינת סאונד אבל אני משום מה עדיין עם הראש על האקס פיי. לא יודע מה זה אבל העובדה שהאקס פיי יותר צעיר וחדש ומרענן עם מגוון פי'צרים ואופציה להרחבה עושה לי את זה. ביחוד אני אוהב את הבאנדל הבסיסי שאתה מקבל והיכולות של הנגן. להרחיב את הזכרון כשהוא נגמר לך בעוד איזה SD של 8 ג'יגה ב-100 שקל ואז יש לך 24 ג'יגה ביד נראה לי לא רע. בנוסף לזה אתה מקבל מכשיר עם אייכות סאונד לא רעה. WIFI שנותן לך אופציה להיתכתב עם אנשים מסביב לעולם שזה בולשיט אבל השימוש הנחמד ב-WIFI זה האופציה להיסתנכן עם המחשב (כמו הזיון) ואז אתה יכול להעביר שירים באל- חוט שזה שימושי אם אתה רוצה להעביר פה ושם איזה שיר או משהו. לקבצים גדולים מעבירים בכבל. חוץ מזה אני רואה במסך יתרון כי אני אישית נוסע כל יום שעה וחצי בערך בתחבורה ציבורית וזה נראה לי כמו אחלה זמן לראות פה ושם סדרות ולהשלים פרקים וכאלה. בנוסף יש לו גם ת'רמקול אם נגיד אתה עם החבר'ה באיזה שיעור חופשי רוצים לראות איזה קליפ או מי יודע מה...

לדעתי יימאס לך מזה מהר, 2.4 זה סיוט ליותר מ5 דקות

אבל עכשיו, קצת נקודות זכות לטובת ה-איי 7. 60 שעות מטורפות של מוזיקה אייכותית! מנגן כמעט כל סוג של פורמט מוזיקה. ממשק חביב עם טאץ' פד שמאפר להעביר שירים בצורה חלקה ופשוטה. כפתורים נפרדים לשליטה בווליום לעומת האקס פיי שהפתוריי וליום חלק מה-3*3 כפתורים המרכזיים.

אופציה לקריאת קבצי טקסט. אופציה להקלטה בLINE IN או מהרדיו. ונקודת זכות חשובה ל-7 היא שהוא מתממשק עם כל המערכות הפעלה ובנוסף לזה גם ממש הנגן בעברית לעומת אנגלית.

בתור נגן שיילך איתך הרבה אני הייתי לוקח אותו, אתה לא רוצה נגן שאם תשכח לטעון אותו אחרי כמה קליפים וכמה שעות מוזיקה אתה תמצא אותו שובק חיים, הוא גם ממש עמיד למכות ונפילות, רק לא לשריטות.

אז לומר ת'אמת, שתיהם טובים, אני עדיין מתנדנד בין שתיהם ולא לגמרי החלטתי. כרגע אני אחפש עוד סקירות ודעות כי מה שקיים על האקס פיי לא לגמרי מספיק וסקירה אחר מ-"כל דבר אחר חוץ מאייפוד" לא מספיקה לי. צריך יותר דעות ומקורות... :smile1:

בנוגע ליבוא של הנגן לא צריכה להיות בעיה כי אמא שלי תהיה בקנדה ותביא לי אותו אישית ככה שבעיית מכס וכדומה לא תהיה. (אלא אם הם הישתכללו לאחרונה..)

אני עדיין מחפש עוד חנויות שמוכרות נגנים מלבד וולמארט שמוכרת לי. פרטים על איזה איזור בפוסט הראשון שלי...

וד"א הרבה תודה רבה על העזרה אורי 14... :xyxthumbs:

יום טוב! ;)

הI7 עדיף לדעתי, לאט לאט ימאס לך ממסך כזה גדול ותתעצבן מהגודל המיותר הזה (XFI), אני אפילו על הPSP לא ראיתי, רק במקרים נדירים.

תבדוק לגבי הזמנ מאמאזון למקום שהיא תשהה בו, למרות שלא נכנסים הרבה לפורום גאדג'טים אז אני כבר הייתי במקומך מבקש בפורום אוף טופיק.

שמחתי לעזור,

אורי.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אני סגור כמעט 100 אחוז ללכת על ה-I7 אבל אני עדיין תוהה אם אני הולך עליו אם שווה להביא אותו באמת מחול בגלל שהמחיר בארץ בבאג הוא 800 שקל ובחו"ל באמזון הנגן עולה 155 שזה כפול 4 עם מיסים והכל זה 620 ואני לא בטוח שה-180 שקל האלה שמבדילים בין הקניה לארץ וחו"ל שאולי יהפכו יותר ל-150 כי אמא שלי לא תקנה לי מאזמון אלא מהחנות הקרובה לאיפה שהיא תהיה ואני תוהה בנוגע לאחריות כי ממה שידוע לי לנגני קאון/ אייאדיו אין אחריות גלובלית לעומת האקס פיי שיש לו (קריאייטיב) אחריות גלובלית באיסטרוניקס (יבואנית קרי' בארץ). ככה שבמחיר הזה והבדל קל במחיר נראה לי עדיף לקנות ת'נגן בארץ במחיר הזה ולעזוב ת'קניה בחו"ל.

יש דעות/ הצעות/ מחלוקות?

אני עדיין בתהיה בנוגע לפס נגיעה בנגן ועל הרגישות שלו. עדיין לא ברור על הנגן ובאמת איך הוא. כל החיים אני רגיל לכפתורים ולעבור לפס מגע יהיה קצת מוזר וכמו שאמרתי מקודם, אם צריך אני מוכן להיתפשר על דברים מסוימים.

מישהו שיש לו בבעלות את הנגן יוכל לתת לי חוות דעת על הפס מגע, איך הוא מתפקד וכו'..

בנוגע לגודל של האקס פיי, הוא לא כזה גדול, טיפה טיפה יותר עבה מה-M6 ובגודל קצת יותר גדול. לא משהו מפלצתי- גודל של כרטיס אשראי. לא כאילו מדובר פה בנגן הרד דיסק. נגן פלאש עם מסך 2.5 אינטש'. המידות שלו כמעט דומות לשל הזן המקורי.

אני אצפה מחר שוב פעם בכמה סקירות וידיאו ואקרא סקירות על ה-I7 כדי לדעת אם זה באמת "ה-נגן" שאני הולך לקנות.

נ.ב-

אם אני לא זוכר מישהו אמר בעבר שיש הבדל בנוגע לגיסרא של ה-16 שהיא שונה או משהו.

פורסם

לדעתי, בשביל כזה הפרש מחיר לא שווה להסתבך עם האחריות, קנה מבאג.

ורק לידיעתך, הניסיון שלי עם איסטרוניקס לא כל כך טוב... וקראתי הרבה תגובות לא טובות עליהם, בבאג האחריות טובה מאוד והM6 שלי לשקחתי אותו הוחלף תוך שלושה ימים, גם את האוזניות שלי לקחתי פעם והחליפו לי על המקום.

פס מגע זה אלוהי, הדבר הכי נוח שהומצא למעבר על פלייליסט ארוך, יש סירטונים בABI, ועוד הרבה ביוטיוב.

והגודל זה כבר משהו אחר, אותי אישית מעצבן ללכת כל יום לבית ספר עם הM6 בג'ינס, זה נסבל ולא עד כדי כך מציק, אבל כל פעם אני מתעצבן מחדש שקניתי אותו ולא את הI7 כי הוא ממש פיצי ונוח.

אין שום דבר שונה ב16

פורסם

לא הבנתי! על מה אתה ולך בסוף ???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים