עבור לתוכן

הצעות לסלולרי חדש.... תקציב 1800 ש"ח...

Featured Replies

פורסם

הגיע הזמן להתקדם מה.. טוב זה פשוט מביך, וגיבשתי תקציב של 1800 שקל, וזה המקסימום של המקסימום.

חשוב בפלאפון:

*סאונד טוב

*BT

*מסך גדול (לא חייב גדול אבל לא קטן מידיי)

*מצלמה איכותית... (מעל 2.0)

*הרבה מקום אחסון

*אני אחד שאוהב כל מיניי תוכנות וגאדג'טים בפלא אז זה יהיה +...

לא מפריע לי הגודל או העיצוב שלו ככה שלא צריך להתחשב בזה.

בנתיים שמתי את העין שלי על הN95 8G, אני לא יודע מתי זה יתאפשר מבחינת התקציב לקנות חדש אבל תמיד אפשר לקנות "יד שניה" חדש מכאלה שהביאו מחו"ל למכור בארץ... יש עוד הצעות? או חיזוקים לN95 8G? אוליי אפשר לפרט עליו?..

או שבכלל שווה לי לחכות למשהו? או לחכות לתקציב יותר גדול?

פורסם

חבל ללכת על N95...מכשיר ישן ואיטי להחריד.

שונא אותו.. אבל זה עניין של טעם אישי.

הייתי ממליץ לך ללכת על פלאפון שקניתי לאחרונה, לאור העובדה שאני אישית ממש מרוצה ממנו.

Sony Ericsson C902...באמת שזה אחלה של מכשיר:

תומך BT

מצלמה 5 מגה פיקסל עם כפתורי מגע ייעודיים למצלמה. המצלמה עצמה מגיעה עם תוכנת זיהוי פנים, מייצב תמונה דיגיטאלי, לד-פלאש חזק מהרגיל, פונצקיית BEST SHOT של תוכנת הCYBERSHOT, מצבי פרופילים משתנים וכמובן אוטופוקוס ומצב מקרו מעולה.

אחלה רמקול עם סאונד טוב, איכות סאונד טובה דרך חיבור הסטיראו ותוכנת WALKMAN3 למוזיקה

דפדפן אינטרנט מאוד טוב

תמיכה במולטיפאנ'צקן

תמיכה ביישומי פלאש [וג'אווה כמובן]

מכיל אקסלרומטר [חישן תנועה לסיבוב מסך אוטומטי ולשימוש במשחקים]

מכשיר חמוד, אם כי הייתי ממליץ לך לנסות אותו לפני שאתה קונה. לא כולם אוהבים.

המסך הוא בגודל 2 אינצ', לא הכי גדול...הוא קטן יותר בגלל כפתורי המגע של המצלמה.

המכשיר מגיע עם 1GB זיכרון, ניתן להרחבה לעוד 8GB באמצעות כרטיס M2.

אם יש לך סבלנות, הייתי ממליץ לך לחכות לSony Ericsson C905 שהוא באמת יהיה חיה...

מסך 2.4, תומך WIFI, מצלמת CYBERSHOT עם פלאש של XENON באיכות 8 מגה פיקסל וכל שאר הפיצ'רים שSE יודעת לדחוף למכשיר אחד.

מצד שני, אם בא לך לנפח קצת את התקציב, יש את הN96 היוקרתי של נוקיה. אבל זה יכאב בכיס ועדיין אין יותר מדי חוות דעת עליו.

פורסם

^^^

מכשיר איטי ? הגירסה החדשה שהבחור מדבר עליה (N95-4 ) היא בעלת זיכרון RAM כפול מהגירסה הקודמת , ואני אומר מניסיון שהיא ממש לא איטית .

C902 - מכשיר צעצוע , מרגיש כמו פלסטיק זול שכל שניה הולך להתפרק , וכל..אבל כל הפרטים שכתבתה עליו קיימים בנוקיה ועוד הרבה יותר .

C905 - יהיה מאוד יקר ורחוק מהתקציב של פותח הנושא ,כנ"ל לגבי N96

פעם הבאה TOXIN , אל תפסול מכשירים לפני שאתה באמת מנסה אותם .

פורסם

^^^

מכשיר איטי ? הגירסה החדשה שהבחור מדבר עליה (N95-4 ) היא בעלת זיכרון RAM כפול מהגירסה הקודמת , ואני אומר מניסיון שהיא ממש לא איטית .

C902 - מכשיר צעצוע , מרגיש כמו פלסטיק זול שכל שניה הולך להתפרק , וכל..אבל כל הפרטים שכתבתה עליו קיימים בנוקיה ועוד הרבה יותר .

C905 - יהיה מאוד יקר ורחוק מהתקציב של פותח הנושא ,כנ"ל לגבי N96

פעם הבאה TOXIN , אל תפסול מכשירים לפני שאתה באמת מנסה אותם .

אני מדבר על גירסאת הN95 הראשונה

לא ניסיתי את הN95 8

אבל C902 רחוק מלהיות מה שתיארת...

הרמת בנייה שלו היא אחת מהגבוהות בשוק כרגע...מה גם שהמכשיר הוא בגימור מתכתי...אז לא יודע מאיפה המצאת את הפלסטיק אבל שיהיה...

פורסם

המכשירים של סוני אריקסון הם יותר מכשירים פשוטים (רובם). לא משנה אם יש להם מצלמה 5MP או WALKMAN4.

אני ממליץ לך ללכת על ה5800 החדש של נוקיה, המחיר הוא 279EUR באירופה ויוצא בשליש הזה.

פורסם

אני מדבר על גירסאת הN95 הראשונה

לא ניסיתי את הN95 8

אבל C902 רחוק מלהיות מה שתיארת...

הרמת בנייה שלו היא אחת מהגבוהות בשוק כרגע...מה גם שהמכשיר הוא בגימור מתכתי...אז לא יודע מאיפה המצאת את הפלסטיק אבל שיהיה...

אם לא ניסיתה למה אתה פוסל ?

יש לאחד מהכיתה שלי C902 ,ויצא לי לשחק איתו קצת...הוא מרגיש כאילו כל שניה הוא הולך להתפרק...

פורסם

אם לא ניסיתה למה אתה פוסל ?

יש לאחד מהכיתה שלי C902 ,ויצא לי לשחק איתו קצת...הוא מרגיש כאילו כל שניה הוא הולך להתפרק...

אז כנראה שהוא דפק אותו.

כי הוא אחד החזקים...מה גם שאיזה חלקים בדיוק הולכים להתפרק? מנגנון המצלמה? הוא לא זז אפילו טיפה אלא אם מקפיצים אותו בכוח.

פורסם

אז כנראה שהוא דפק אותו.

כי הוא אחד החזקים...מה גם שאיזה חלקים בדיוק הולכים להתפרק? מנגנון המצלמה? הוא לא זז אפילו טיפה אלא אם מקפיצים אותו בכוח.

יכול להית... אבל זה לא חשוב .

פותח הנושא מחפש מכשיר עם נפח איחסון גדול <וזיכרון M2 זה לא בדיוק הדבר הכי זול...

פורסם

N95 לא איטי להחריד. יש לי אותו ומגרסא 21 ומעלה המכשיר מהיר מאוד.

לדעתי זהו המכשיר שנותן הכי הרבה. גם מסך גדול, גם מוסיקה, גם WIFI וגם GPS. יותר מזה? אהה יש לו מצלמה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים