פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אני מחפש מכשיר נוקיה סימיבאני עם wifi חדששיעלה בארה"ב בסביבות ה350 דולר יש לכם הצעות אחרות ?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים n96אחלה מכשירעוד מעט יפתח לאורנג', לא בטוחה לגבי סלקוםמכשיר טוב, אותן פונקצויות כמו n95 אבל העיצוב יפה יותר והוא דק יותר ולא מסורבל לטעמי כמו ה- n95http://europe.nokia.com/n96לא יודעת איך לבדוק לך כמה הוא יעלה בארצות הברית אבל תבדוק אותו
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים כן, n96 ב 350 $, כבר... זה מכשיר של 700-800$ לפחות (בארה"ב)...יש משהו ספציפי שאתה מחפש במכשיר ?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אמרתי שאני לא יודעת כמה הוא עולה....!אבל נתתי לו נייד מהסוג שהוא ביקש...בגלל זה אמרתי לו לבדוק את המחיר.................(אנשים לא יודעים פה להגיב כמו שצריך.... ישר לתקוף...............)
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לא לתקוף, אבל קצת הגיון, מכשיר הדגל של נוקיה במחיר כזה זול ? וגם ביקשו פה התחשבות במחיר, אז אם לא יודעים, כדאי לבדוק קצת לפני.
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים לא לתקוף, אבל קצת הגיון, מכשיר הדגל של נוקיה במחיר כזה זול ? וגם ביקשו פה התחשבות במחיר, אז אם לא יודעים, כדאי לבדוק קצת לפני.בגלל זה לא אמרתי לו רוץ לקנות, לפעמים גם אנשים מציעים פה דברים שהם לא בדיוק מה שפותח הת'רד רצה...פשוט המלצתי לו על המכשיר כי יצא לי להשתמש בו והוא באמת מעולהאז אולי הוא ירצה כבר משהו יותר חזק... זה הכל....
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר תחכה לN79 שאמור לעלות עד ה400$.הוא באמת נראה אחלה מכשיר אתה יודע מתי הוא אמור לצאת ?
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים כהערת שוליים , מחירו של הN96 בארה"ב אמור לעמוד על כ-899$ כאשר אני מניח שזה המחיר "היבש" בלי התחייבויות כאלה ואחרות.
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים הN79 נראה מכשיר ממש מצויין, קצת גורם לי להתחרט שקניתי N82 - דק יותר, שוקל פחות, נראה טוב יותר. למרות שאצלי יש פלאש זינון...לך עליו אם ייכנס לתקציב שלך.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לN82 יש מעבד חזק יותר ומאיץ גרפי חזק יותר, אבל הוא עם מערכת ישנה יותר ובכללי ניראה פחות טוב.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.