פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים אני יודע מה אני רוצה :זרוע + מטען לרכבהסתנכרנות מהירה מול לווין. דיוקקליטה טובה (אנטנה ומקלט מובנה)רמקולים חזקיםפשוטות בשימושמוצא רחובות עם שמות דומים (חשמונאים/ החשמונאים, עצמאות / דרך העצמאות). מביא מסלולים מהירים כולל כביש 6 או אפשרות לבטל כביש 6 / כבישי עפר. מציע מסלול הכי מהיר / מסלול הכי קצר. אפשרות לעדכן מפות .וזה סתם נחמד אם יהיה, אבל ממש לא חובה - אפשרות לחפש אטרקציות (בתי מלון, בנקים, פארקים, מסעדות וכו'). זה באמת סתם. חשבתי על זה, מה אתם אומרים :http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=713700
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מלבד הזרוע+מטען..כל מה שציינת זה כבר תלוי בתוכנת ניווט של המכשיר..ולא במכשיר עצמו..בכל אופן מה שהצעת הוא בחירה טובה..
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים מחבר סנכרון מהיר וקליטה טובה , הם דברים שקשורים במכשיר עצמו ולא בתוכנה. האם אתה יודע איך הם במכשיר שציינתי? חוץ מזה, במכשיר שציינתי , ניתן להחליף תוכנה ? כלומר ניתן לחבר אותו למחשב ולהתקין עליו תוכנה אחרת או תוספים / עידכונים ?
פורסם 2008 באוקטובר 117 שנים כל מכשיר עם אנטנה SIRF 3 יספק לך +- את אותה ה"סינכרון/קליטה"..והמכשיר שציינת הוא PNA מה שאומר שמלבד ניווט הוא לא מציע יותר כלום..אם אתה מחפש את הדברים מסביב..תקנה כבר PPC..שזה מחשב כף יד משולב עם GPS..
פורסם 2008 באוקטובר 217 שנים PPC - מחשב כף יד עם אנטנת GPS..עדיף..הסלולרי למינים מיותרים אם כל מה שאתה צריך הוא ניווט..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים במחשב כף-יג עם סלולרי אין ניווט,יותר בכייון של סלולרי{n95}זה תלוי במכשיר..שכן בHTC למיניהם או כל מכשיר אחר שמבוסס על WM..אין בעיה להתקין תוכנות ניווט..גם הN95 מכיל אנטנה פנימית..רק שיש מחסור בתוכנות ניווט נורמליות..
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים הבעיה היא שאי אפשר להתקין שם שום דבר,אין הרבה אפשרויות,וזה בנתיים לא ברור אם זה עובד בחו"ל או לא,כול פעם אומרים משהו אחר.עכשיו אם אתה אומר שבישראל זה גם לא עובד,אז הניווט שם לא שווה בכלל שיקול לקניית המוצר בתחום.
פורסם 2008 באוקטובר 317 שנים לא חסר בארצנו אנשים שקונים את "הכי חדש"/"הכי טוב"..ולא מנצלים מחצית מהדברים..אני רכשתי בזמנו את הN73 ונהנה ממנו בכל כרגע..כאשר אני רואה אנשים עם N95 שמלבד שיחות..ומשחק 3D שהם הורדיו לפני שנה..לא עושים בו כלום..בעתיד הקרוב אני מתכוון לשדרג לאחד ממכשירי HTC..שכן אני מעוניין בפתרון כולל של מחשב כף יד+סלולרי+GPS מובנה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.