עבור לתוכן

hp 5940

Featured Replies

פורסם

שלום!

אני רציתי להתקין את התוכנה igo 8 וראיתי כי לא היה מקום,העברתי קבצים שככל הניראה היו קבצי מערכת ההפעלה וכד' אל כרטיס הזיכרון{חיצוני}.

לאחר מכן נוצרו מספר בעיות,העתקתי את הקבצים מכרטיס הזיכרון חזרה אל המכשיר{התוכנת ניווט בסוף הותקנה}.

כרדע בהגדרות המכשיר יש אייקוון שלא מופיע ואי אפשר להיכנס אליו{משהו של ניהול בלוטוט ניראה לי זה היה},ורציתי לדעת אולי התקלה בעקבות מחיקת הקבצים והעברתם,מה שיצר בלאגן שלם. רציתי לדעת כיצד ניתן לפתור בעיה זאת,האם כדאי לפרמט את המכשיר?האם זה רצוי?איך עושים זאת?,ואם בכלל אפשר ומומלץ להתקין את המערכת הפעלה החדשה במכשיר?

מקווה מאוד שתוכלו לעזור לי.

תודה![br]פורסם בתאריך: 27.09.2008 בשעה 19:09:30

???

נוצר לי מצב שבהגדרות האייקון של ה BT PHONE MANAGER אינו מופיע ולא ניתן להיכנס לזה.

אפשר עזרה בנושא?

פורסם

למה אתה צריך להעביר קצבים של כרטיס IGO8 לכרטיס זיכרון חצוני?? ואיפה לא היה מקום להתקין?

לפני שאתה מפרמט תעשה ריסטרט,אולי זה יעזור לך עם ה אייקונים,אגב זה IGO מקורי?

פורסם
  • מחבר

לא היה לי מקום להתקין את התוכנה מהכרטיס זיכרון בתוך המכשיר ולכן העברתי קבצים שהיו במכשיר לתוך כרטיס זיכרון חיצוני על מנת שאוכל להתקין את תוכנת הנייוט מהכרטיס זיכרון לתוך המכשיר,כי לא היה מקום להתקין בתוך המכשיר.

ניסיתי לעשות ריסט וזה לא עבד האם יש אפשרות לעשות ריסט מסוג אחר?[br]פורסם בתאריך: 29.09.2008 בשעה 15:58:21

בנוסף לשאלות אלו רציתי לדעת האם ניתן להתקין תוכנה שתאפשר לי לראות בו סרטים?
פורסם

http://picard.exceed.hu/tcpmp/test/

זאת תוכנה מעולה לסרטים.

בעיקרון אם היית מנסה לעביר קבצי מערכת הייתה אמורה להופיעה לך הודעת שגיאה,בכול מקרה אם אתה נתקל בבעיות תעשה פורמט,לגבי מערכת הפעלה אתה לא יכול להתקין MOBILE 6 כי HP לא תומכים בה,אגב אחרי פורמט המערכת ההפעלה תעשה ישר,זה לא כמו במחשב שאתה צריך להתקין אותה

פורסם
  • מחבר

זהו שהוא הראה לי שגיאה,והאייקון לא מופיע לי ואי אפשר להיכנס לאפשרויות.

רציתי לדעת איך ניתן לפרמט אותו?

פורסם

תלחץ על הכפתור של היפוך מסך וה Quick Launch ועל החריץ איפה שעושים ריסטרט,אתה צריך ללחוץ עליהם בו זמנית למשך 5 שניות

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק הכפתורים האלו?

ומה אני מאבד שאני עושה את זה?

פורסם

בצד ימין יש לך 4 כפתורים,תלחץ על הכי תחתון שזה הופך את המסך,ועל הכי עליון (אם תלחץ עליו תיראה שהוא פותח לך את ה QUICK LAUNCH

עכשיו למעלה יש לך חריץ ,שזה אתה יודע כבר איפה,עליהם תלחץ בבת אחת למשך 5 שנית.

אתה מאבד הכול כי זה כמו פורמט למחשב,לא תיהיה לך עיברית,שום תוכנות,מוסיקה כלום,לכן תבדוק שיש לך הכול מה שצריך כמו תוכנה לעיברית משל,שיש לך גיבוי לכול המסמכים או השירים.

פורסם
  • מחבר

יש אפשרות לסדר את הבעיה מבלי לפרמט?

ואם אני מפרמט אני יכול להחזיר את העברית והכול?

פורסם

איני יודע על פיתרון לצערי יותר פשוט,מצד שני הפורמט לוקח בערך 2-3 דקות אולי אפילו פחות זה לא כמו מחשב,כמובן שאתה יכול להחזיר עיברית הכול,אחרי הפורמט פשוט אתה תגיע למערכת ההפעלה שלך,דיוק כמו ביום שקיבלת אותה,בלי כלום.

פורסם
  • מחבר

מרת אבל שהעברית והתוכנות ימחקו,אם אין לי דרך להתקין אותם מחדש זה לא עוזר לי,כי עברית ניראה לי הותקן בניפרד,אז אם אפרמט,אצטרך להתקין את זה מחדש

פורסם

אין לך דיסק של עיברית?

על איזה תוכנות מדובר? הרי אם קנית אותם צריכים להיות אצלך דיסקים,אם זה תוכנות חופשיות אפשר לחפש אותם בגוגל,זה לא ממש בעיה.

פורסם
  • מחבר

לא ניראה לי שהם מחלקים דיסק של עברית זה משהו כניראה שמתקינים מאצלהם

לתוכנה קוראים pdca hebrew 2005

בנוסף לזה גם רציתי לשאול איך איפה לוחצים בלינק שנתת להוריד את הנגן,ואם קיימים נגנים נוספים להורדה?

פורסם

לי יש עיברית שלהם

http://www.wince.co.il/heb/

תמיד טוב שיהיה לך עיברית משלך,לך תדע אם תצטרך בעתיד לפרמט.

פורסם
  • מחבר

השאלה איך להשיג את העברית אם היא נמחקת

באיזה מחשב אתה משתמש?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים