עבור לתוכן

HTC Cruise או IPHONE?

Featured Replies

פורסם

שים לב כמה אתה צריך להתאמץ באייפון ....לפרוץ אותו...לשים לו תוכנה שלא בטוח עובדת טוב בארץ...מכשיר עדין מאוד...

למה שלא תיקח את הHTC? בגלל שהוא פחות יפה? ואתה יודע שאתה יכול להשיג IGO8 בחינם אם תחפש.

אפילו גוגל עושים איתם עסקים :silly:

• תגובות 30
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

להתאמץ בשביל לפרוץ ? תוכנה שלא בטוח עובדת טוב בארץ ? מכשיר עדין ? רואים שלא השתמשת באחד...

פורסם

בשביל מה אני צריך ?

יש לי את הקרוז :xyxthumbs: (ויש לו GPS פנימי וIGO8)

פורסם

בשביל שלא תראה כמתלהב שלא מבין כלום ? אבל כנראה שזה מאוחר מדי בשבילך...

פורסם

בשביל שלא תראה כמתלהב שלא מבין כלום ? אבל כנראה שזה מאוחר מדי בשבילך...

בניגוד לאנשים שמחזיקים iphone

פורסם

ידידי כנראה שלי יהיה משהו שלך לעולם לא יהיה - קצת נימוסים ודרך התבטאות, אין צורך להעליב.

כי המשפט "תראה כמתלהב שלא מבין כלום ? אבל כנראה שזה מאוחר מדי בשבילך..." רק מראה כמה אתה מתלהב בעצמך . .

פורסם
  • מחבר

חברים,

אני יכול להבין למה כל אחד ממכם אוהב את המכשיר שלו כאילו אין עוד מכשירים בעולם. אבל אין צורך לריב.

אני אשמח אם כל אחד יתן את הצדדים החיוביים של המכשיר שלו, וגם את הצדדים השליליים. ואל תגידו לי שהמכשיר מושלם. אף מכשיר אינו מושלם.

yousux, אני אשמח לשמוע על עד כמה קל לפרוץ את האייפון ועד כמה התאימות שלו לעברית עובדת. האם קל לעשות את זה בעצמי או שצריך לשלם את האקסטרה 500 שקל לחנות בשביל זה? ואיך זה מסתדר עם גרסאות מערכת ההפעלה החדשות שיוצאות לאייפון? האם הן נפרצות שוב ושוב? האם העברית תומכת בכולן?

פורסם

זה ברמת להוריד בתוכנה ולהריץ אותה. כמובן שצריך לשים לב עם פריצה, אבל זה לא מסובך, כל גירסא שיוצאת צריך לפרוץ מחדש (וכמובן לחכות שתצא תמיכה בעברית) אבל לא צריך תמיד למהר ולעדכן להכי חדש.

פורסם

אתה יכול להשתמש באייפון ב-FREEMAPS עם המפות הישראלי וזה נותן תוצאות יפות מאוד!!

http://www.iphones.co.il/

לבראת סוף העמוד...

וגם לא חייבים לפרוץ אם אתה קונה אייפון SIM-FREE ב-3500/3300 ש"ח.

פורסם

freemap לא משתמש ב-GPS הפנימי של האייפוד כדי לנווט (יש רק גירסאת אלפא שכן עושה את זה) ולכן הוא אינו פתרון.

פורסם

יש לFREEMAP אפילו ניווט קולי עכשיו! חוץ מזה באל-על מוכרים במטוס את האייפון החדש 8GB/16GB ב-400$/500$ !

דוד שלי קונה לי אחד ב-19.10 כשהוא יטוס ולפי דעתי זה מחיר משתלםמאוד לפלאפון כזה!

ככל הנראה דוד שלי יקנה לי שני אייפונים באל-על כשיטוס ב-19.10 ב2800 ש"ח שניהם [שני אייפונים חדשים 8GB] ואת אחד מהם אני אמכור בכ-2400 ש"ח...

ואז יצא כאילו שהוצאתי על האייפון רק 400 ש"ח!!!!!

פורסם

איפה ראית שזה משהו רשמי ונסגר ולא נמצא בתהליכים ? מאיפה המחירים ? האם זה דגם שהוא SIMFREE ?

פורסם

אני יודע שזה לא בתהליכים מכיוון שזה הוצע למכירה בזמן שהוא טס לפני מספר ימים! כמוכן לצד ההצעה עמדו המחירים.

לא ידוע אם הדגם הוא SIM-FREE, אך לדעתי הוא אינו סים-פרי ולפי דעתי הוא עובד רק עם כרטיסי סים שלאפל יש הסכם עימן, אך תמיד ישנה אפשרות לפרוץ ולהשתמש בטורבו סים, אחרי הכל המחיר ממש ממש משתלם. :xyxthumbs:

פורסם

בטח מדובר ב-IPOD TOUCH ולא בIPHONE

פורסם

דווקא לא. הכרטיסי סים שהמכשיר עובד איתם הוא תלוי המדינה ממנו נקנה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים