עבור לתוכן

HTC Cruise או IPHONE?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי מהעבודה מכשיר E51 ואני מאוד מאוכזב ממנו.

החלטתי לקנות מכשיר משלי.

רוצה מסך מגע

רוצה שיהיה מתקדם ומגניב

אשמח אם יהיה לו גם GPS (אחרת אקנה בסופו של דבר GPS בנפרד)

ההתלבטות היא בין IPHONE ל-CRUISE.

ה-IPHONE מגניב ויפה. אבל אני שונא את המנטליות הסגורה של אפל שמצריכה לפרוץ אותו. אני יודע שיש לו רכיב GPS, אבל האם יצאה תוכנת GPS מתאימה?

ה-CRUISE יפה ומגניב. אבל מסך קטן יותר מה-IPHONE ולא מגניב כמוהו. יש לו רכיב GPS וצריך להשיג לו תוכנה (לא חסרות).

האם ה-CRUISE עדיף על ה-DIAMOND?

אשמח להמלצות ודעות וחוויות שימוש.

מה דעתכם אגב על אפשרות של לקנות ביד שניה? ה-CRUISE עולה 3200 חדש ואני מניח שאפשר להשיג אותו בכ-1500 ביד שניה. שווה את הסיכון?

• תגובות 30
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

האיתי ממליץ לך לחכות לטאצ' HD, שהולך להיות משהו מדהים, עם מסך ענק 3.8" (יותר גדול משל האיפון).

הדימונד עדיף על הקרויס, והHTC האחרונים למינהם עם WM6.1 טובים יותר מאיפון.

כדי להחליט איזה מהם לקחת תפרט יותר מה אתה רוצה/צריך, כי רובם (אם לא כולם) עונים על כל הדברים שאמרתה.

ד"א ממש לא שווה לקנות דברים כאלה בארץ, המשומשים בארץ יקרים יותר מחדש בארה"ב בד"כ.

עריכה:

קצת פרטים על הטאצ'ים למינהם:

טאצ' VIVA: המכשיר היותר פשוט וקטן בסדרה, מעבד חלש יחסית, אין GPS.

טאצ' PRO: מכשיר מאוד מתקדם, מעבד מאוד חזק עם מקלדת QWERTY, מסך מאוד איכותי אבל קצת קטן (2.8") ויש GPS פנימי.

טאצ' HD: מכשיר מאוד מתקדם, חומרה מאוד חזקה ועשירה, מסך מעולה וענק (3.8") ברזלוצייה 800*480 שזה מאוד גבוהה למחשב כף יד, GPS פנימי.

טאצ' DIAMOND: מכשיר מעולה, מסך כמו לPRO, חומרה חזקה (אבל פחות RAM מלפרו/HD) ויש GPS פנימי.

טאצ' CRUISE: חומרה קצת חלשה, מערכת הפעלה ישנה יותר (אני מניח אפשר לשדרג) וממשק פשוט יותר (כמו לVIVA), אין GPS פנימי ויחסית מעט RAM.

טאצ' 3G: חומרה חזקה (RAM כמו לדימונד) יש GPS פנימי, אך ממשק פשוט יותר (כמו לקרויס ולVIVA).

אני אישית הכי מעדיף את הHD, שיש לו חומרה מאוד חזקה, GPS, והמסך הענק והאכותי שלו נותן המון יתרונות (חווית גלישה דומה יותר למחשב, צפייה בתמונות, הרבה שטח עבודה/כפתורים גדולים יותר, צפייה בסרטים\תמונות וכו').

אני אישית לא האיתי הולך על הקרויס/VIVA.

בסופו של דבר זה שאלה של תקציב, כשדימונד למשל עולה 600-700$.

פורסם

ה-GPS ב-IPhone עובד רק עם שירות המפות של גוגל שאינו תומך בניווט בישראל.

פורסם

מוזר ...

לי יש HTC טאצ קרוז ויש לו GPS פנימי

פורסם

isidur אתה טועה ומטעה, הGPS עובד מצויין עם תוכנת freemap יש סרטון ביוטיוב תחפש, ואני גם ראיתי את זה בפעולה וזה עובד מצויין.

לי יש נסיון גם עם WM וגם עם איפון ואני עשיתי תבחירה שלי, יש לי איפון ואני מאוד מרוצה.

לפרוץ אותו זה בדיוק שנייה.

אבל כמובן שהאיפון לא מתאים לכל אחד, אני מכיר מישו שאחרי חודשיים כבר נמאס לו והוא קנה N95, פשוט כי הוא לא הסתדר עם האיפון.

פורסם

ה-GPS ב-IPhone עובד רק עם שירות המפות של גוגל שאינו תומך בניווט בישראל.

http://www.iphones.co.il/forum/showthread.php?t=53786

כדאי שתסתכל לפני שאתה אומר...

בכל מקרה, עדיף איפון פרוץ על פני אידילוגיה מפגרת :)

פורסם

אני פשוט לא מבין למה לשלם כל כך הרבה כסף על מכשיר ואחר כך רק להתעסק בפריצות ותוכנות סוג ב'.

למה לא לקנות ישר מכשיר שמאפשר לך לעשות איתו מה שאתה רוצה?

פורסם

כי יש לו את הדפדפן הכי נורמלי בשוק ? כי עכשיו יש לו הרבה תוכנות ולא כולם סוג ב' ?

מי שלא רוצה לפרוץ שיהנה, זה לא משהו מגביל או בעייתי ומוסיף המון.

פורסם

מה יש בספארי שאין באופרה?

חוץ מזה, קראתי קצת בפורום של freemap, כתוב שם התוכנה לא עובדת על firmware 2.0 של ה-iphone ככה שזה לא באמת פיתרון כי צריכים iphone דור ראשון לא מעודכן לגירסת התוכנה האחרונה ותוסף GPS חיצוני.

עריכה: טוב גיליתי שיש גירסא שכן תומכת ב-firmware האחרון אבל היא לא משתמשת בצורה מלאה ב-GPS של ה-iphone כך שאי אפשר לנווט בעזרתה. ככה שאני לא מבין איפה הטעות בהודעה הראשונה שלי.

פורסם

הנוחות של הממשק ומסך גדול ויציבות/תאימות של התוכנה (אומנם גם לה חסר, אבל הרבה פחות).

פורסם

גם אני לא רוצה מכשיר בכל מכה קטנה צריך להגיד "הספד" עליו

פורסם
  • מחבר

אז מכל הדיון הזה אני מבין שהדיעות חלוקות?

האם יש הסכמה כלשהיא לגבי GPS ב-IPHONE?

הבנתי שהדיאמונד בעייתי מבחינת סוללה. מה בו יותר טוב מה-CRUISE?

אגב, לגבי מחירי מכשירים חדשים בארה"ב, מצאתי CRUISE חדש באיביי. עולה 550$ = 2000 ש"ח. תוסיף לזה עלויות משלוח, מכס ומע"מ וזה כבר לא עד כדי כך רחוק מהמחיר בארץ (3000 ש"ח).

פורסם

בינתיים לא הייתי מסתמך על ה GPS באיפון אם זה חשוב לך (אם כי עדיף לך לעשות קצת חיפוש בגוגל על שילוב על freemap איתו). גם גוגל הוסיפו כבר את כל כבישי ישראל ל google maps ככה שבטח זה יכנס לאיפון גם כן מתישהו.

הדימונד מגיע עם מערכת הפעלה חדשה יותר, מעבד חזק יותר, מסך עם רזולוציה פי 2 יותר גבוהה, מצלמה יותר איכותית, יותר זיכרון, ממשק הרבה יותר חדש/טוב, יותר קטן ויותר קל.

פורסם
  • מחבר

ואיך הדיימונד מבחינת בטריה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים