פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים דור שלישי, GPS מובנה, גימור פלסטיק מאחורה, חיבור אוזניוה רגיל, זמן בטרייה קטן יותר, חוסר יכולת לפרוץ תוכנתית SIM FREE.
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים מחבר אני שואל כי אני רוצה לקנות ipone (לא דור 3) מצאתי 16 גיגה במחיר ממש טוב,ואני מתלבט האם לקחת אותו,או את הדור ה 3.אבל אני רואהשאין בינהם הבדל כזה משמעותי,אני לא צריך אינטרנט ו gps, אז חוץ מזה אין שום שינויים ב תוכנה?
פורסם 2008 בספטמבר 2517 שנים אורן חיי הבטרייה לא קצר יותר, הוא אותו דבר.הוא עבה במילימטר.http://www.lockergnome.com/computrout/2008/06/19/iphone-vs-iphone-3g-battery-comparison/
פורסם 2008 בספטמבר 2617 שנים אני שואל כי אני רוצה לקנות ipone (לא דור 3) מצאתי 16 גיגה במחיר ממש טוב,ואני מתלבט האם לקחת אותו,או את הדור ה 3.אבל אני רואהשאין בינהם הבדל כזה משמעותי,אני לא צריך אינטרנט ו gps, אז חוץ מזה אין שום שינויים ב תוכנה?בכמה כסף מצאת אייפון לא דור 3 אם זה הפרש של כמה מאות אז עדיף כבר 3G אם זה בהפרש של אלף או יותר אז אתה צריך להתחיל לחשוב על זה..
פורסם 2008 בספטמבר 2717 שנים מחבר הוא פרוץ,נשאר להכניס סים וזהו.באייפון דור 3 אין דברים שאני ממש צריך...אז ניראה לי אני ילך על האייפון הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.