עבור לתוכן

שאלה על ה D2

Featured Replies

• תגובות 37
  • צפיות 3.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לגבי DAB אני עדיין לא יודע מה זה...(אשמח אם יסבירו לי פה)

לשנות תמונת רקע הצלחתי

ומשחקים זה משחקי פלאש נכון?

פורסם

תודה!

פורסם

המשחקים מאוד נחמדים אבל בגדר גימיק לרוב. צורת המשחק היא או עם הסטיילוס או לחיצה בקצוות בדומה לקליקס (בערך).

אני מכיר ת'נגן יחסית טוב כי יש אותו לחבר שלי (שגם רשום כאן) אז יש לי נסיון פה ושם איתו. נגן באמת ממש טוב ומיוחד. אומנם אני קצת התחרפנתי מהמשק ומהטאץ' אבל זה טריוויאלי ואני לא שולל אותו כנגן לא טוב. להיפך- זה נגן ממש טוב שמציע הרבה דברים נחמדים כמו הצייר המגניב שקיים! ;D והמחשבון ועוד מלא מלא פי'צרים מגניבים ושלא נשכח שזה חיה שלא מתה! (מבחינת סוללה זה נגן חזק מאוד!)

אופקי, תחדש! ;)

נ.ב-

הייתי ממליץ לך לקנות אוזניות יותר רציניות מסתם ה-HPM 70 של SE שהם לא משהו מבחינת אייכות וחבל לא לנצל ת'נגן הזה והייתי ממליץ לך לקנות לפחות אם ביכולתך לקנות את ה-EP 630 של קריאייטיב שעולות בערך 150 שקל. חוץ מזה גם כל האקססוריס מסביב לא פחות חשוב לדעתי, הקייס, מגן מסך, לקנות כרטיס של 8 ג'יגה ב-100 שקל ואוזניות נחמדות לנצל קצת ת'נגן.

פורסם

תודה!

אוזניות אני יקנה בהזדמנות שיהיה לי כסף וגם כרטיס זיכרון להרחיב יותר דחוף לי

ד"א אני ישמח אם משהו יענה לי על השאלות הבאות...

האם יש הגבלה לגודל של הכרטיס זיכרון שהמכשיר יכול לזהות?

ויש הבדל בין SD ל SDHC?

ובכמה בערך השימוש בכרטיז מוריד מהזמן של הנגינה?

ואם כבר אז איפה אפשר להוריד לו משחקים?

פורסם

sdHC= אין הגבלת כמות זכרון, משמע תוכל לקנות זכרון SD בנפח של 16 ג'יגה שעכשיו יצא ולשים בנגן.

כמובן שתהיה האטה קלילה בהדלקת הנגן שתקח עוד שניה או שתיים. הכוונה ב-SDHC זה שאין הגבלה לתוספת הזכרון.

SDHC בא לומר שהמכשיר תומך במעל ל-2 ג'יגה זכרון.

כמה זמן זה מוריד? לא נראה לי הרבה במיוחד וזה לא דבר פרי מדידה כי זה משתנה. לפי הנפח שהוספת והחברה וכו' וכו'..

משחקים יש בשפע באינטרנט- חיפוש עם D2 ו-GAME בגוגל יביא לך הרבה תוצאות. יש המון המון חברים באתר I אודיופיל של משתמשי אייאודיו/קאון. שם גם יתנו לך הרבה תשובות לבעיות שיש לך.

בנוגע לעדכוני גרסא, לכל עדכון יש ת'יתרון והחיסרון שלו ככה שתנסה ותמצא ת'גירסא שאתה הכי אוהב.

*עידכון גירסא מפרמט את המכשיר*

מקווה שעניתי לך על רוב השאלות שלך.

שאלות טכניות יותר על שימוש במכשיר תבקש מבעלי המכשיר כאן. (יש מספיק)

שנה טובה! ;)

פורסם

הבנתי תודה!

עניתה לי על הכל

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים