עבור לתוכן

ipod touch כדי לקנות? צריך המלצה לנגן

Featured Replies

פורסם

התאהבתי ב Touch לגמרי.

הוא לא רק נגן, הוא מחשב כף יד חכם יותר מהרבה אחרים (רק לא ממחשבי כף היד המשולבים בטלפון).

נגן מעולה, המון פונקציות ואלף ואחת תוספות שאפשר להוסיף לו מבחינת תוכנות והרבה שעות של כיף.

כמובן בהנחה שאין לך בעיה עם iTunes או Winamp שיכול לנהל שירים בשבילו.

פורסם

זה הדגם הישן של ה-iTouch עדיף כבר לקנות את הדגם החדש.

פורסם
  • מחבר

כדי לקנות בכלל מ-ebay? כי המחירים זולים הרבה יותר, השאלה היא כמה מכס יקחו וכל הדברים שמסביב..

פורסם

אחד הנגנים הטובים בשוק היום , תקנה ולא תתאכזב :]

פורסם

אני מצטט לך את מה שכתבתי לאחד שחיפש נגן לפני כשבוע אני חושב:

כאחד שיש לו IPOD TOUCH 8GB, אני יכול להמליץ לך בלב שלם על הנגן.

ובזמנו התלבטתי בינו לבין ה-D2.

המסך שלו נפלא, סרטים זה פשוט חוויה לראות עליו (כמובן ביחס של מסך לנגן, לא בהשוואה למסכי LCD TV).

איכות המוסיקה מצוינת (אני משתמש גם באוזניות איכותיות-CX300).

כל הפיצ'ירים הנוספים רק מוסיפים לחוויה:

הגלישה מאוד נוחה (לעומת PSP אם התנסית), לאחרונה גם יצאה גירסה 2.0 המאפשרת התקנת תוכנות צד שלישי.

אצלי לדוגמא כבר יש על המכשיר את קראש ו-SUPER MONKEY BALL, שאם תראה סרטונים ביוטיוב, הגרפיקה במשחקים האלה היא פשוט מדהימה ביחס למכשיר כ"כ קטן... פשוט כיף לשמוע מוסיקה ו"להרביץ" איזה משחק בקראש. לאחרונה גם יצא גירסה למכשיר של SPORE, STAR WARS, ועוד חודש גם ייצא NFS החדש.

בנוסף יש תוכנה שנקראת REMOTE שלא עולה כסף (מבית אפל) וקל מאוד להפעיל אותה- ואיתה אתה יכול לשלוט בקלות על ספריית המוזיקה שלך במחשב (ב-ITUNES).

אולי הוא נראה לך גדול יחסית לנגנים אחרים, אבל הוא כ"כ דק, ובקלות נכנס לכל כיס. ומה לעשות- אפל יודעים לעצב מוצר...

אני משתמש גם בתוך מחשב כף יד, האפליקציות של היומן, אנשי קשר והמייל ממש נוחות לשימוש, ומסתנכרנות עם האאוטלוק.

אם יש לך שאלה בקשר לאייפוד, אני אשמח לענות, יש לי אותו כבר 9 חודשים.

פורסם

אם המשחקים לא כל כך חשובים לך עדיף בהחלט לחכות לIAUDIO S9

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים