פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים נסתפק במחירים האלה...המחיר הזה הוא לא כ"כ גבוה.אבל ראיתי עכשיו כתבה עם החנות ואמרו שהמחירים של האייפודים יש להם 8-30% הנחה.בינתיים לא מצאתי בזאפ שום חנות שמוכרת את האייפוד קלאסיק החדש.(אבל יש שם את וידאו ואפילו את פוטו!! והמחירים בשמיים)אבל מחירי המאק. זה סיפור אחר.כל פעם שאני רואה מאק אני נזכר במחירי דירות להשכרה.
פורסם 2008 בספטמבר 2117 שנים יש לי את הדור ה6וראיתי את הדור ה7פשוט קופייה><הג'יניאוס לא עובד בישראל!האייטונס פשוט דוחה את הבקשהבדור ה6 יש לי 80 ג'יגה ואני אחד שממלא אותו בסדרותועדיין יש לי 30 ג'יגה פנויותאז לא צריך 120 חיי סוללה של 20 שעות אותו דבר אגב אני מוכר את הIPOD (http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/8896/cat/14)זה שהג'יניוס לא עובד לך לא אומר שהוא לא עובד בישראל. לי הוא עובד מצויין, צריך פשוט חשבון באייטונס.
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים אין איפוד קלסיק 7G! האיפוד קלסיק ה"חדש" זה איפוד קלסיק 6G 120GB. המחיר בארץ בהחלט הרבה יותר סביר עכשיו. עריכה: גם לי יש חשבון איטונס והGenius עובד נהדר (ד"א פיצ'ר מעולה )
פורסם 2008 בספטמבר 2217 שנים נראה לי יש לי בעיה עם הג'ניוס..שאני מפעיל אותו, הוא רק נותן לי קישורים לשירים בחנות...ויש לי משתמש.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים ב-sidebar הוא נותן לך קישורים אבל אם תלחץ על הכפתור של הג'יניוס (מצד ימין למטה, ליד הכפתור של ה-sidebar) הוא יצור לך רשימת שירים.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים או שתלחץ קליק ימני על השיר שאתה רוצה, Start Genius, דבר מדהים פשוט מדהים, העשרתי את הסיפרייה שלי עם המון שירים מדהימים
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים גם מהירות ההורדה של דברים שקונים באפל סטור ממש טובה, תמיד מוריד לי מקסימום.וכשזה שולח חשבונית למייל, אז יש כפתור "Report a Problem" על כל דבר שקניתה והם נותנים להוריד עוד פעם אם היתה בעייה.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים טוב, אם זה לא היה על מקסימום הם כנראה היו פושטים רגל : מה אתם אומרים, לקחת אייפון דור 1 16GB או אייפוד קלאסיק? אני ממש צריך את הנפח, אך יכול להסתדר גם בלעדיו... וממש התאהבתי באייפון, אבל אני חושש שהוא ימאס עליי מהר.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים לי אישית די נימאס מהאיפון, בשבוע הראשון אני פותח אותו כדי לשחק עם התפריט, בשבוע השני הוא העלה אבק, כי יש לו גימיק מעולה, אבל אחרי שחרשתה על זה, זה פשוט טלפון פשוט יחסית.לעומת זה באיפוד קלסיק, אין יותר מידי גימיקים, אתה שומע ושומע מוזיקה, אף פעם לא מתעייף, ולדעתי הממשק של איפוד קלסיק הרבה יותר טוב מהנגן באיפון.
פורסם 2008 בספטמבר 2317 שנים וואלה צודק, שכנעת אותי, אני אלך על הקלאסיק.מה שטוב זה שלא צריך להסתבך עם טורבו סים, פריצות וכל השטויות האלה...מישהו יודע אם אפשר לחרוט על האייפוד שקונים מאיידיגיטל? ז"א לחרוט מאחורה בלייזר, שתי שורות כמו שאפשר באתר של אפל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.