עבור לתוכן

מתי אמור להגיע ה- ipod classic החדש לארץ?

Featured Replies

פורסם

ומה יהיה מחירו בערך? (המחיר בדולרים ידוע לי).

• תגובות 44
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מניח בקרוב ויעלה 1649 שקל.

פורסם
  • מחבר

אז עדיף להביא אחד מארה"ב,מחיר לא מוצדק בעליל.

לא התעניינתי כ"כ,אך יש חידושים או שיפורים לעומת הקודם?

פורסם

לא , רק תכונת ה GENIUS (תגגל)

פורסם

לא , רק תכונת ה GENIUS (תגגל)

שגם ככה לא עובדת בארץ....

פורסם

מה הקשר?

באייפוד היא עושה אותו הדבר כמו באייטונס, רק מוצאת לך שירים מתוך הספרייה הקיימת, לא מהחנות.

עוד דבר ששכחתי- אפשר לחבר אליו אוזניות שכוללות מיקרופון (עולות 30 דולר) ולהקליט!

אולי אפשר גם לחבר מיקרופון רגיל..

פורסם

1399 זה לא מחיר מהיבואן הרישמי, מהיבואן הרימשי הוא עולה 1649 שקל.

דרך אגב זה גם איפוד 6G לא 7G.

פורסם

מה הקשר?

באייפוד היא עושה אותו הדבר כמו באייטונס, רק מוצאת לך שירים מתוך הספרייה הקיימת, לא מהחנות.

עוד דבר ששכחתי- אפשר לחבר אליו אוזניות שכוללות מיקרופון (עולות 30 דולר) ולהקליט!

אולי אפשר גם לחבר מיקרופון רגיל..

כשאתה רוצה להפעיל את האופציה הזאת האייטיונס דורש יצירת חשבון בAppleStore , אופציה שלא קיימת לחבר'ה בארץ....

פורסם

בטח שכן...

לי יש חשבון...

פשוט צריך להרשם ב APPLE STORE של ארה"ב עם כתובת בדויה כלשהי של איזה חנות מארה"ב...

פורסם
  • מחבר

אני חושב לוותר על האייפוד בעיקר בשל המחיר ושאין רדיו.

ראיתי שיש נגן חדש של קריאייטיב ( ZEN X-FI) אני חושב ללכת עליו.

מביקורות שקראתי זהו הנגן בעל איכות השמע הטובה ביותר שהחברה הוציאה עד היום,מה גם שהוא מגיע עם אזניות איכותיות של קריאייטיב שעולות 50$ (דגם EP830?), והמחיר שלו אטרקטיבי ביותר.מה גם שהוא כולל שלל עזרים מעולים (הוא כולל בערך כל מה שיש בטלפון נייד חוץ משיחות).

פורסם

אתה טועה בגדול.

דבר ראשון- הנגן עם הסאונד הכי טוב של החברה זה ZVM, ויש לו את הסאונד הכי טוב מכל הנגנים.

ה XFI היה די אכזבה, בעיקר כי אין לו דפדפן ושימוש כלשהו ב WIFI, חוץ מחדרי צ'אטים פרטיים מעפנים.

ממש לא כולל כל מה שבפלאפון...

והסאונד שלו לא משהו בכלל..

ועם אוזניות עד 80 דולר בערך אתה לא תרגיש הבדל בין האייפוד ל XFI..

פורסם
  • מחבר

ביקורת מתוך : http://www.pocketables.net/2008/07/review-creative.html

Audio

I've never been disappointed by the sound quality of Creative DAPs and after listening to the Zen X-Fi with my Ultimate Ears super.fi 5 Pro earphones, I have no reason to amend that statement. In fact, my ears tell me that the Zen X-Fi is the best sounding Creative to date . . . .

דעה אישית של הכתב אך בהמשך (מי שיקרא את הביקורת המלאה) הוא מודה שהוא אודיופיל....אז אם הוא אומר מה לי נשאר להגיד בתור א-אודיופיל.

מתוך CNET:

Sound quality is top-notch, the screen is lovely, and the rated battery life for audio is impressive.

מתוך PCWORLD:

The Creative Zen X-Fi is beyond question a better all-around digital music player than any of Apple's current iPods. The X-Fi has better sound, superb headphones, an amazing feature set

הנגן נראה מרשים ביותר,למרות הפלסטיק מאחורה,בחצי מחיר מכל אייפוד קלאסיק כלשהו.נכון שיש הבדל תהומי בנפחי הזכרון אך עם אפשרות הרחבה של 16GB נוספים נראה בהחלט מספק (השימוש שלי הוא 90% למוזיקה) ועוד עם האוזניות המצורפות שעולות 50$ כפי שהזכרתי(מעולם לא קניתי אוזניות בחיי אז אני מניח שאלה הטובות ביותר שיהיו לי ,ואין לי טעם לרוץ ולחפש אוזניות אני לא אודיופיל. ועוד אני אציין שה-MP3 הנוכחי שלי הוא הטלפון של נוקיה מדגם 6131 ואני די מרוצה אך הגיעו מים עד נפש ובא לי נגן רציני).

פורסם

איך בדיוק הוא עולה חצי מאיפוד קלסיק אם איפוד קלסיק 120GB עולה 249$ וX-fi 32GB עולה $279.99.

אני באמת ממליץ לך ללכת על איפוד קלסיק ותוכל לקנות לא אוזניות חדשות שתוכל לשמוע איתן רדיו דרך האיפוד.

פורסם
  • מחבר

X-FI 8GB שזה מה שאני מתכנן לקנות עולה בארץ בסביבות ה-850 ש"ח.

אייפוד קלאסיק 120GB עולה 250$. מחיר רשמי בארץ עדיין אין אך כפי שרשמו פה בין 1400-1650 ש"ח.

כ"כ הרבה זכרון לא נחוץ לי כי זה רק למוזיקה ורדיו,(העניין הוא שבא לי נגן על רמה ואני שונא את העיצוב של הנאנו,אז נשארתי עם הקלאסיק). ויש גם חריץ הרחבה עד 16GB.

בנוסף, כל העזרים שלו הם רק בונוס מבחינתי.

WIFI לא נחוץ לי כלל.

לכן אני חושב שהוא הכי משתלם לי.

מינוס הרדיו באייפוד ובנוסף לכך שהבנתי שההעברת קבצים לאייפוד היא די מסורבלת ולכן אני מוותר.

ושוב אני אומר:אני לא מתכנן לקנות אוזניות חדשות מספיק לי האוזניות המצורפות שנראות ובטח גם נשמעות מעולה בתור א-אודיופיל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים