עבור לתוכן

יש נגן עם איכות סאונד עדיפה על הD2 תומך עברית עד 999¤?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, לבנתיים נחכה, נראה אם זה ישפיע על המחירים של D2 או I7, שאני ככל הנראה אלך על אחד מהם.

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

גם אני מתלבט עכשיו איזה נגן לקנות.בהתחלה חשבתי על ה-XFI אך לאחר ביקורות רבות שקראתי עליו ירדתי ממנו.

שמעתי הרבה ביקורות טובות על ה-D2 שגם נראה נחמד מאוד.אתמול הלכתי לראות אותו בחנות ופשוט אני לא מבין איך עשו מסך מגע לדבר הפצפון הזה,בלתי אפשרי פשוט.המוכר גם ציין שמכל הנגנים שיש בחנות (והיה מגוון רחב ביותר +אייפודים) יש לו (ובכלל ל-COWON) את איכות הסאונד הטובה ביותר.ראיתי את ה-I7 הנגן קטן וחמוד אך ללא אפשרות הרחבת זכרון ומסך קטן מאוד.

גם אני אחכה לחודש הבא לנגנים החדשים של COWON שנראים מעולה ואבחר אחד מהם.

פורסם

אני כנראה אחכה שיצאו הנגנים החדשים, כי זה כנראה יוביל להורדת מחירים של D2 וחבריו :D

ואם אני אהיה מספיק סבלני, אני ארכוש D2 16GB במחיר זול יותר מהמחיר של היום :P

פורסם

נגני COWON לא יורדים במחיר רוב הזמן (לא ביותר מ100~150 ש"ח) את זה אפשר ללמוד מהX5 המנוח

בקשר למסך מגע של הD2 הוא נוח מאוד לשימוש...

פורסם

200 שקל מ1000 שקל זה 20%, לא רע בכלל.

אבל נראה כמה סבלני אני אהיה :P

פורסם

ד"א

גם אני שוקל לקנות D2, אבל נורא עניין אותי, האם יש בארץ קייסים ראויים למכשיר?

פורסם

קראתי באיזה פורום שיש שמועות על D3, יש בזה אמת?

פורסם

שמועות .

COWON מוציאה דגמים חדשים :

S9 ,O2

פורסם

שוב פעם, קצת סדר..

D3- שמועות ישנות מלפני בערך חצי שנה. נאמר על המכשיר שהוא יהיה שיפור של ה-D2 ויכלול מסך טיפה יותר גדול ושיפורים קטנים. כרגע אני לא רואה אותו יוצא לעולם, נשאר והיה בגדר שמועות.

S9- לאחר "האכזבה" של ה-D2 על פני הטאץ' של אפל קאון החליטו ליצור נגן ריק מכפתורים ורק מקש MENU כמו בטאץ' ובכך בעצם יצרו מכשיר טאץ' בשם עצמו ולא באו להמשיך את ה-D2 למרות שיש נקודות דמיון. כאשר דיברתי על "האכזבה" אני מדבר על אותם האייפוד פאנס שחיכו למכשיר טאץ' טוב וחשבו שה-D2 יספק להם את זה אבל המסך שלו קטן להם מדי, בלי מלא פיצ'ירים מגניבים ואותו ממש מגניב של אפל שלו הם רגילים.

ה-S9 יצא כתגובה לטאץ' החדש קצת בדומה לדייאמונד של HTC אל מול האייפון. (למי שלא הבין ה-S9 כבר הושק ומתחיל להיתפזר בחנויות ובקרוב יתחיל להימכר בעוד בערך חודש פלוס מינוס)

מקווה שסידרתי פה קצת את הראש לאלו שלא הבינו על מה מדובר ומה הולך כאן בשוק.. :xyxthumbs:

פורסם

תגידו מה עם הא U20 החדש של IRIVER לא עדיף ?

פורסם

אני אחכה ל-S9.

אייפוד טאץ' החדש 8 ג'יגה עולה 1200 אז ה-S9 שאמור להתחרות בו כנראה יעלה פחות (עם סאונד הרבה יותר טוב משל כל אייפוד).

יש גם את ה-ICLIX GEN 2 שמשום מה לא ראיתי למכירה בארץ והוא נבחר לאחד מחמש הנגנים הכי טובים ב-CNET.חבל שאין בארץ.

פורסם

אחי מה זה S9 אתה יכול להביא קישור שלו ?

ומתי הוא אמור להגיע לפה ? כי אני באותו סיפור כמו שלך בידיוק

פורסם

חודש הבא אמורים לצאת לשוק שני נגנים חדשים של COWON/IAUDIO אותה חברה שהביאה לנו את ה-D2 המפורסם,אחד מהם הוא ה-S9/

http://www.cowonglobal.com/

תמצא שם בדף הראשי.

פורסם

ניראים אחלה

אולי שווה לחכות

תגיד ה D2 אני חייב להשתמש בעפרון הזה כדי ללחוץ ? זה קצת מעצבן אם אני נגיד באוטובוס רוצה להעביר שיר

אני צריך להוציא רת העיפרון ולהתחיל לשחק עם זה לא ?

פורסם

לא חייב את העפרון (שבא בצורת משולש בנגן הזה) אבל קח בחשבון שהמסך ממש קטן (ראיתי בעצמי בחנות ופשוט התבאסתי) ודי קשה לתפעל אותו עם יד אחת או שתיים בכלל..........מה גם שכל שנייה תצטרך לנקות את המסך במידה ותשתמש באצבעות(משאיר טביעות).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים