עבור לתוכן

יש נגן עם איכות סאונד עדיפה על הD2 תומך עברית עד 999¤?

Featured Replies

פורסם

כותרת.

תודה, בז'נגלו.

• תגובות 34
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש לי את הנגן הזה... אני יכול להגיד שהוא מוכר בתור נגן עם סאונד איכותי (כמו כל נגן מהחברה)

מה גם שהוא יכול להחזיק אוזניות רציניות (נבדק עם HD650 ויצא מזה בצורה מכובדת)

פורסם
  • מחבר

כן, אני מודע לזה שהוא נחשב איכותי, לכן אני שואל אם יש משהו עם סאונד עוד יותר איכותי :)

אם לא, אני אלך על הD2.

פורסם

לא כבר שנה וחצי אין לא תחליף בתווך במחירים שלו.

פורסם

אם אתה יכול להשיג ZVM אז עדיף בהחלט, ואם לא חשוב לך וידאו, יש את המקביל הקטן יותר שלו, הI7, אותו מגבר DAC.... פשוט קטן יותר עם מסך 1.3" יותר זול והרבה יותר יפה.

פורסם

חודש הבא אמור לצאת דגמים חדשים של COWON שנראה לי שווה לחכות להם

אני מחכה...

פורסם

לפי הידוע לי, הנגנים היוצאים הם מבוססי HD, יש גם מבוססי פלאש אמורים להחליף את הD2?

לא זכור לי האמת.

פורסם

ת'אמת שאני גם קצת עומד בערך באותה דילמה לאחרונה וכמה מהנגנים שעלו לי בראש וקצת נכשלו בדרך.

*ZUNE- אחלה של נגן אבל הגרסא של ה-80 וה-120 החדשים טיפה חורגים לי מהתקציב- 200 דולר. מלבד זה הזמן סוללה עלוב..(ה-30 נחמד אבל גם נפל על הסוללה)

*ZVM- האבא של כל הנגנים עשירי הסאונד. אחלה של נגן וממש זול היום. קשה להשגה וזמן סוללה מצחיק.

S9*- אין עליו הרבה פרטים, הנגן החדש של קאון/ איי אדיו שמתיימר להיתחרות בטאץ' ולהביא אותה עם טאץ' משלו.. (נראה מדהים, מקווה שגם הסאונד והמחיר)

*X-FI- הנגן הכי משתלם לדעתי כרגע. מבחינת סאונד אני עדיין לא לגמרי הבנתי איך הוא אבל בביל מה שהוא מציע הוא ממש ממש משתלם- 200 דולר לנגן שכזה עם 16 ג'יגה ואופציה להרחבה כמה שתרצה והנתונים לא רעים! 35 שעות מוזיקה.

*I7- האח הקטן של ה-D2 עם פס המגע והנקודות בצורת אחוז. מציע דברים דומים לשל ה-D@ רק בלי מסך מגע ויש לו 60 שעות מוזיקה! :o

לסיכום, האקס פיי ניצח בתחרות לאחר שה-I7 בערך אותו מחיר כמוהו לא משתלם לגמרי כמוהו בגלל שאין אופציה להרחבה, המסך יותר קטן, אין רמקול ואין WIFI.

היום כאשר הנגנים כבר לא רק מנגנים מוזיקה אומרים- כל המרבה הרי זה משובח! ;D לכן, אם יש נגן שדומה לנגן אחר בעל יותר פיצ'רים לדעתי הוא עדיף.

אבל יותר מזה- אתה בוחר, אתה קונה! :xyxthumbs:

תתחדש ושמיעה מהנה! ;)

פורסם
  • מחבר

מה זה זמן סוללה מצחיק? פרק זמן ארוך בצורה מיוחדת או קצר בצורה מיוחדת?

לא מצאתי את הXFI שדיברת עליו מרפרוף ברשת, אפשר לינק?

תודה רבה.

פורסם

ניראה שה iAudio I7 מתאים בול בשבילך.

הדגמים החדשים של Cowon שהולכים לצאת הם עם מסך מגע 5", אלו PHP אמיתי.

פורסם

לא מצאתי את הXFI שדיברת עליו מרפרוף ברשת, אפשר לינק?

אני משער שהוא דיבר על ה Creative Zen X-Fi.

פורסם

הזן נראה פשוט יפה, מזכיר טיפה את האייפון

לא מסובך קצת בהתעסקות בתפריט, נראה שיש הרבה כפתורים בשביל נגן (:

פורסם

כל הנגנים החדשים שcowon הכריז\ה עליהם נכון לעכשיו הם מבוססי פלאש (O2 ו S9 ויש עוד gps כזה שימכר רק בקוריאה)

לדעתי כדאי לחכות, אני מחכה :cool2:

פורסם

אם משהו מעוניין בזן במצב מעולה ב-600 שקל עם סקין, תנו לי מייל..

אני טס אוטוטו לארה"ב ושם יהיה אייפון

פורסם

S9 של קאון- דומה מאוד לאייפוד טאץ' אבל עם סגנון של קאון. גם לדעתי הוא נראה הרבה יותר טוב! אומנם צריכים לחכות לפרטים נוספים כי הוא חדש ועדיין לא נמכר עדיין אבל בחדוש הקרוב הוא יצא לחנויות לפי מה שאומרים.

אני גאה להציג לך קצת פרטים מהאתר הקוריאני של קאון- http://product.cowon.com/product/IFA/product_page_1.php

למעלה מצד שמאל יש את ה-3 מכשירי דגל של החברה שיצאו. כעיקרון שלושתם הם PMP אבל ה-S9 נראה מצליח כי הוא יהיה דומה ל-YP9 של סאמסונג ולטאץ'. שילוג של שתיהם של קאון. אני מאמין שקאון לא יאכזבו ויביאו אותה עם זמני סוללה טובים ואייכות סאונד מצוינת ללא פשרות.

כשאמרתי מקודם על ה-ZVM שהזמן שלו בדיחה היתכוונתי לזה שזה זמן מעט מדי לזמני הסוללה הממוצעים של היום שהם עומדים על 20 שעות ומה שמתחת וזה בין 20 ל-15 כבר לא משהו. אומנם זה נטרלי באמצע ואפשר לשרוד סך הכל אבל, לנגנים של קריאייטיב יש "פאשלה" אחת והיא שאם אין לך מטען של קרי' אתה לא תוכל לטעון ת'מכשיר דרך החשמל אלא רק דרך הכבל במחשב. מצד שני אני לא יכול לערער ולא לומר של-ZVM יש את האייכות סאונד שנדמה לי הכי טובה שיצאה אי פעם.

לעוד פרטים ושאלות אנחנו פה! ;)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים