פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים 3rd? יצא הדור הרביעי..תציץ פה:גם בתקציב וגם אחלה נגן נראה..http://store.apple.com/us/browse/home/shop_ipod/family/ipod_nano?mco=MTE2NTYכל צבע שתרצה בערך..
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים מחבר זהו שיותר אהבתי את העיצוב של הדור השלישי... יש הבדלים טכנולוגיים בין הדור השלישי למה שנתת לי? מה שנתת לי נחשב דור רביעי?
פורסם 2008 בספטמבר 1217 שנים ההבדלים הם- (למכשיר החדש) צורת המכשיר- חזרה בחזרה לבסיס, כמו האייפוד ה-2 והראשון. המסך גדל ל-2.4 אינטש' יש הרבה יותר צבעים חיישן תנועה שקולט באיזה צורה המכשיר- מאונכת או מאוזנת צפיה בסרטים מתבצעת על מסך מלא כאשר מסובבים את המכשיר ב-90 מעלות ויש גם אופציה לשלוט בו ככה בעזרת החיישן שחש בשינוי מצב הנגן. חדש וסקסי מתמיד! ;D היתווסף בגודל של 16 ג'יגה שלא היה קיים בדור השלישי זה בערך כל הדברים המשמעותיים שאני זוכר.. תציץ באתר של אפל או בסיקורים ראשונים שכאלה ותדע הכל..
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים עוד תוספת מעניינת היא שניעור המכשיר מעביר את ניגון השירים למצב shuffle.כמובן שיש גם את ה-Genius שמציע יכולות דומות לאלו של פנדורה.
פורסם 2008 בספטמבר 1317 שנים מחבר בקיצור אתם ממליצים?ואיך מבחינת איכות סאונד? יש אופציות איכותיות יותר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.